Přítel čeká dítě se svou ex
Chtěla bych se jenom svěřit jestli je tady někdo v podobné situaci. Muj přítel se ke mě nastěhoval a asi za necelý týden se ozvala jeho ex,že je těhotna a at se k ní vratí, že ho miluje a podobně. Už jednou se k ní vrátil,protože mu tvrdila ,že má nádor tak ode mě odešel,ale za necelý měsic zjistil ,že ji nic neni,že měla bulku, která se udajně rozpustila. A jak od ni odešel tak hned v 37 letech po brani ha asi 15 let braní otěhotněla na poprve. Chtěl zpravu od lekaře,kterou mu poslala byla asi udajně v 5 tt. Když jsem tu zpravu ukazala zdrav.sestře tak říkala ,že takhle lekař. zprávu napsanou teda neviděla ješte. Poté mu psala sms v podobě jako,že ho chtěl a ted ji nechal a že to chce osobně vyřešit jenže on nesouhlasil, chtěl dojet se mnou,aby ho zase nemohla citově vydírat jak poprve když mu začala brečet na rameni, že zustane sama apod. Pak začala psát zase o psovi a posílala foto. Napsal ji,že s ní nechce být a nevratí se at vše zvaží.Celý jejich vztah byl jen jak ona pískala a vse muselo být po jejim.Řekl ji at napiše až bude vedět něco víc,rozloučila se tedy zprávou jako ahoj kamarade a od te doby se neozvala. Ani prukazku a ani snimek neposlala.Psal ji k narozeninam ani na to nereagovala. Termin porodu ma asi za měsic ,k tomu jsem ješte já otěhotněla a jsem v 29 tt. Mám noční můry se všeho,svým zpusobem je mi ji i líto,udajně je psychicky slabší než já. Už nevím co si o tom mám myslet už mě to trapí 7 měsicu. Říkal že na to nemam myslet, že kdyby byla určitě by se ozvala dříve, že to zase zkoušela,ale já nevím .
Protoze myslel ze je opravdu nemocna a za tech 13 let ji nechtel nechat samou, kdyz udajne na tom byla spatne chtel ji pomoc. Nez odesel byl se mnou asi 3 mesice.Ale za tu dobu zjistil ze beze me nedokaze byt a kdyz zjistil ze je zdrava a uz pujde do prace tak asi za 3 tydny uz mi psal ze nemel odchazet ze to nedava beze me ze mel se mnou vse co vzdy chtel v zivote a at mu odpustim. Takze ji naletel a proto ji uz s tim neveri. Ted jsme spolu rok a jsme stastni . To co delal rad delame vse spolu. Za tu dobu znam celou jeho rodinu. Ona ani za tu dobu nektere nezna.
My se seznamili jeste kdyz byli spolu pres net ale to bylo kamaradstvi az potom jsme zjistili ze nam je spolu dobre a rozumime si i ve sportu. Nez jsme si spolu neco zacli oznamil ji to a hned ten den odesel. Nechal ji dum zarizeny a podepsal i papir ze ji vse nechava.
@priefi me to trapi uz od zacatku co mi to rekl ale porad to dusim v sobe. Ted se akorat blizi jeji termin tak je to pro me horsi. V mem stavu jsem uplne na mekko z toho. Protoze jestli je tak ji asi neni moc fajn ze je sama na vse. Takhle jsem to nechtela aby na ukor meho stesti trpeli jini lide. Tata mi vzdy rikal ze nemam myslet na druhe protoze by na mem miste take nikdo na me nemyslel. Kdyz se k ni vratil tak se chlubila v praci ze se vratil a me poslal do patricnych mezi a mela s toho radost. A ja ji ted lituji i kdyz si to mozna nezaslouzi kdyz je nekdo tak povrchni, sobecky.
@aja55 úplně zbytečně se užíráš a ničíš si zdraví! Normálně ji vymaž z hlavy. Tvůj přítel to dělá správně. Vybral si tebe, s tebou chce dítě a s tebou chce prožít život. Moc dobře ví, proč od ní odešel a proč se nechce vrátit i kdyby těhotná byla. Má to v hlavě srovnané, radši bude platit než žít s ní!
Já teda FB nemám, ale jsem úplná rarita... Jestli fakt máš nutnou potřebu, vědět, jestli těhu je, tak to zkus tam. (Kamarád dělal strážníka a říkal, že než hledat v databázi, raději koukne na fb. )Já bych to vědět nechtěla a užívala bych si svého miminka (jsem v 28tt). Každý svého štěstí strujce- ty i ona! A co má být, to bude a řešit se to bude až to bude 😉
@kafr tys mi dodala nove nadeje. Na fb je ale ja se nedostanu na jeji foto nic a po tve zprave uz to resit nebudu mas pravdu ted jsem ja,pritel a dite spolecne. Pritel si vybral sam ja nikoho nenutila a on se rozhodl pro me. A blahopreji ti take k miminku ja jsem v 29 tt. A ted je dulezite byt kvuli nemu v pohode protoze vse vnima se mnou. To take rikal ze bude radsi platit i kdyby byl sam ze se nevrati za zadnou cenu.
Podle mě si to vymyslela a těhotná není, protože už by dávno řešila otcovství kvůli otci v rodném listě a alimentům, pochybuji že by se dobrovolně připravila o peníze. Protože otcovství a výživné by bylo jako první co bych řešila, kdybych zjistila že jsem těhotná s chlapem který mě poslal k šípku. 😉
@evakaspar to mas pravdu ja bych take resila penize a at se tomu postavi celem a soli kdyz me nechal. Uz bych resila i otcovstvi protoze se blizi termin ale z jeji strany je klid. Jeji tata je hulvat ten mi tehdy nadal i mu a ani ten nepise v tom smyslu ze bude platit a podobne, protoze ona je jeho milacek a ona vzdy na neho dala pry hsk rekl on tak to muselo byt po jeho takze ji hodne ovlivnoval a ted se ji nezastane.
@aja55 naprosto souhlasim s @kafr, mrkni na fb, jestli je tehu, snad tam nejaka zminka bude. Ja osobne fb taky nemam, takze asi tak.
Zkus na to nemyslet. Je mi jasne, ze se treba snazis predstavit, jak se asi citi, ale jak jsi psala, pritele odehnala sama. Ano 13 let je dlouha doba, ale nekteri jsou spolu i dele a pak bum a konec. Je to smutne, ale je to tak. Nemuzes si davat za vinu, ze jestli je tehu, tak to ma tezke. Jestli by si to mel nekdo vycitat, tak jedine Tvuj pritel. A popravde, pokud by k ni neco citil, odesel by za ni, pokud tak hrozne touzil po diteti. Nema cenu, abys brecela nad rozlitym mlekem,.zkus se na to povznest. Tvuj problem to neni. Pokud opravdu byla tehu a pokud bude chtit, aby se Tvuj pritel angazoval... no co uz, tak par dnu v roce budes mit misto jednoho ditete dve a to prece neni az tak hrozne. Samozrejme budete na tom financne o neco hure kvuli alimentum... a treba ani to tehu neni. Chapu, ze Te to tizi, ale uprimne, co zmeni to,.ze budes vedet, jak to je. Chapu,.ze ta nejistota Te ubiji, ale co by bylo pro Tebe jinak, kdybys zjistila,.ze tehotna opravdu je?
@aja55 to už by opravdu měla mít vyřešené a hlavně v jejím věku už se chodí na různá genetická vyšetření, kde je potřeba znát i podrobná anamnéza partnera. nestresujte se a myslete na svoje miminko ono i takhle nemusí to být vašeho přítele ve finále, ten facebook není špatný nápad prolustrovat
No hlavně v jejím věku už taky nemusí být úplně snadné otěhotnět, takže té její historce věřím ještě míň... A silně pochybuju, že by neřešila peníze. Takže bych byla v klidu a zkusila na to celé zapomenout.
@aja55 no, pokud je to tak, tak bude šance na otěhotnění takřka nulová. Je mi ji skoro líto, jestli byli spolu 13 let a teď jí nezůstalo nic. Ale nikdy není nic černobílé, ona určitě není ani hydra, ani chudinka a tvůj přítel princ z pohádky....
Chápu, že tě to trápí, hormony pracují, já jsem teď někdy taky hodně přecitlivělá. Ale fakt si myslím, že by ses měla pokusit na to nemyslet. Radši chystej věci pro miminko, přečti si hezkou knížku a neřeš to.
Ja vim ze pocitove strance ji nic nezustalo ale nechal ji svuj majetek. Ja zila pred nim take s pritelem 12 let a pokud opravdu se k tobe chova nekdo spatne tak je lepsi odejit nez se trapit na kazdeho ceka ten pravy clovek.
@aja55 Treba se neozvala, protoze mela stesti a poznala sveho pana praveho 😉 Je to uz dlouha doba. Je zvlastni, ze pritele nalakala zpet na nemoc, pak chtela nalakat zpet na tehu a pak najednou se neozvala vubec. Pokud Ti to opravdu neda spat a s pritelem mate svazane ruce, tak muzes zainvestovat do soukromeho ocka 😉 Myslim, ze zjistit, zda je dotycna v pokrocilem tehu, by nemuselo byt tak drahe (ale zkusenosti vazne s timto nemam, jen me to tak napadlo)
@priefi ze nekoho nasla tomu neverim byla na neho hodne fixovana a ona se asi neumi ani seznamit. Kdyz nekde byli a nekdo ji neco rekl jen ze srandy tak se urazila a doma to pry slizl. Ani on nemohl si udelat srandu aby se zasmali jinak byl ohen na strese. Kazda druha zena by se zasmala vsak smich sprijemnuje zivot a ten vztah je krasnejsi. Porad se s nim hadala jeho nazor vubec nechtela slyset tak vzdy ustoupil. Ted spolu fungujem ze jsme se jeste nepohadali na vsem se domluvime najdeme komptomis a zijem prakticky jeden pro druheho.
@aja55 clovek se umi zmenit... a pokud se dala dohromady s Tvym pritelem, muze si najit i nekoho jineho... takova mohla byt kdyz zila s Tvym pritelem, ale bez nej muze byt zase jina. Vis, to je hezke, ze jste se jeste nepohadali, to jsou ty zacatky Ty jsou vzdy krasne. Preji Ti at vam to vydrzi cim jak nejdele bez tech hadek
@priefi clovek se moc nemeni jsou to vetsinou pretvarky. Vetsinou lide se po nejake dobe vrati k tomu jaky byli. Ja slysela tolik slibu od byvaleho a stejne za nejakou dobu byl stejny. Lepsi je takovy vztah opustit, protoze do duchodu je daleko a stravit zivot neustale ve lzich a slibech to radsi sama. Proto jsem s dcerou od byvaleho odesla. A clovek si nekoho najde ale musi se take chovat a mit uctu trochu k muzi. U ni nevim neznam ji, ale myslim si ze pokud se nad sebou nezamysli a nezmeni chovani k muzi tak zustane sama. Muzi jsou take radi rozmazlovani tak hak zeny a pak je vse fajn. Potrebuji mit jistotu ze zena o ne stoji a ze ho ma rada
@aja55 To sice ano, ale muzu rici, ze jsem byla svedkem toho, jak v jednom vzahu byl nekdo ten vudci parner a cloumal s tim druhym a v dalsim vztahu to bylo zase naopak. Treba proste Ti dva si nesedli, ona si s nim delala,.co chtela a ted muze mit partnera, ktery s ni udelal poradek... proste jsou lidi, kteri k sobe sedi a kteri k sobe nesedi...

@aja55 A jak to bylo pred tou hranou nemoci? Rozesel se s ni a pak jste se seznamili? A jak dlouho jste spolu byli,.kdyz Te pustil k vode a sel zpatky za ni? Ja nevim, ja bych takove jednani asi nevydychala... nechapu proc Te opustil a sel za ni, obzvlaste kdyz jste spolu byli tak daleko,.ze jste se snazili spolu o rodinu.