Rozlučka se svobodou. Co koupit kamarádce?

jesie28
15. dub 2023

Holky potřebuji radu. Kamarádka má rozlučku se svobodou, co koupit? Nic mě nenapadá.

klokanka31
Autor odpověď smazal
Zobraz
jesie28
autor
15. dub 2023

Ještě doplním, že půjdeme do restaurace a kamarádka bude mít s sebou miminko. Spíš mi jde o něco na památku.

rnika
15. dub 2023

Dostala jsem třeba dřevěný váleček na peceni s nápisem.... „Kdyby manžel zlobil„ a přišlo mi to celkem vtipný... Pak jsem dostala sadu pěkných čajů, bylo to pojmenované....něco jako umění si vybrat... Pak uterku (na ni bylo....v manželství ma vždy jeden pravdu a druhy je manžel... ). Prostě takové drobnosti, ale potěšilo to.

xnikax1
15. dub 2023

Já jsem třeba dostala poukaz ke kosmeticce, u které jsem měla domluvené svatební líčení a poukaz na spodní prádlo.

hasara33
15. dub 2023

@jesie28 já třeba dostala od kamarádek tzv. "Kufřík dobré manželky" 😁 byly v něm pouta, špunty do uší, saténová klapka na oči, sexy prádlo, lubrikant, nějaký feromonový parfém, vonná svíčka, kuchařka a ještě nějaké drobnosti....za mě opravdu skvělý dárek, který pobavil a byl i užitečný 😁

levandule_k
16. dub 2023

Kamarádce jsme kupovaly saténový župan s nápisem nevěsta, já hlasovala pro variantu bez nápisu, že je to praktičtější do budoucna, kámošky argumentovaly, že je to památka.

squezy
16. dub 2023

@jesie28 ja dostala kucharku, kamasutru, varecku na manžela. A da se sehnat nekde i serpa. Kolik vas bude? A musí opravdu přijít s mimcem, to ji nikdo na 3h vážně nepohlida?

jesie28
autor
16. dub 2023

@squezy ona malou jen kojí. Budou tam od kamaradky dcery, co budou chvilku malou vozit kdyz budeme v ty restauraci. No, je to takovy slozity🤷

shirilka
16. dub 2023

@jesie28 Co jí udělat "poukázkovou knížečku", vždy na hodinu, že ji malou pohlídáš, ať má čas pro sebe na cokoliv, ale měla bys to pak dodržet.
Já na rozlučce dostala tričko nevěsta, to jsem pak měla akorát na spaní 😄 A holky se skládaly na celý program i jídlo, nic jsem neplatila.

lvl16
16. dub 2023

My vždycky dáváme župánek pro nevěstu, fotoalbum, kam každá účastnice nalepí fotku s nevěstou a napíše vzkaz (radu do manželství, popíše společnou vzpomínku…) a podvazek + nějaké drobnosti (kosmetika, čokoláda, sůl do koupele… podle toho, co má nevěsta ráda) 🙂.