Rozlučka se svobodou a striptérka. Jsem divná, když mi to vadí?

17. črc 2022

Holky, kamos meho pritele porada rozlucku se svobodou a bude tam stripterka. Vadi mi to. Nelibi se mi to. Jsem opravdu divna?

ajja87
17. črc 2022

Taky by mi to vadilo, podle me nejsi divná...

michaela666
17. črc 2022

Mě vadí celkově takové ty přehnané rozlučky se svobodou. Nevidím v tom žádný smysl. Když parta posedí u piva/ vína, jedou společně sportovat, někam na wellness nebo nějaký zážitek ok.
Ale striptérka, plnění úkolů při obrážení barů a ožírání? Jsem suchar, ale to jsou zbytečně vyhozené peníze. S čím se jako chce loučit? Svobodu neztrácí tím, že se ožení/vdá.
Svatba nerovná se, zákaz zážitků a být přivázaný tomu druhému na noze jako koule.

autor
17. črc 2022

Ja nechapu proc by mel koukat na jinou.

autor
17. črc 2022

A jeste mi rekne, at v tom nehledam nic spatnyho.

ajja87
17. črc 2022

Jakobych slysela myho manžela... Ja obcas jejich chápání nechápu, opravdu muži jsou asi z Marsu a ženy z Venuše... Manžel je skvelej chlap, doma pomůže, deti miluje nade vše, ale jak se objeví jeho kamarádi, tak sd chová jak puberťák a prijde mi, že přestává racionálně uvažovat...

michaela666
17. črc 2022

Na porno se taky podívá a pak přijde za tebou. Ona se slečna bude věnovat hlavně ženichovi, za to je placená. Ostatní budou mít akorát silácké řeči jací jsou borci atd.
Když už tam jde, požádala bych ho, aby se k tobě nedostali žádné videa, fotky a nechceš slyšet jak to probíhalo.

betelgeuzz
17. črc 2022

Já bych z toho nedělala vědu. Kdyby chodil cíleně do striptýzovýho klubu, tak by se mi to nelíbilo. Ale pokud jde na oslavu, kde je domluvený striptýz, tak bych to neřešila. To by kvůli tomu tam neměl chodit? Párkrát jsem byla na diskotéce, kde byl součástí striptýz, i pánský, tak jsem se podívala a co?

mia171717
17. črc 2022

Manželovi taky kamarádi objednali stripterku a ještě mu (nám) jako svatební dar nechali udělat fotoknihu (znají se snad od školky), takže tam byla spousta fotek, ale zavrsovaly to fotky z te rozlucky, jak tam po něm nějaká polonaha (slecna) leze. To je přesně to, co si chceš na své svatbě prohlížet 🤦‍♀️. No co už… proste to tak chlapi mají, přijde jim to vhodne a ty o tom radši ani nepřemýšlel, protože s tím stejně asi nic neudelas. Lepší stripterka než kurva 🤣.

camelinka
17. črc 2022

Dokud ma jen koukat na jinou, tak bych z toho treti svetovou nedelala, predpokladam, ze nahou zenskou uz v zivote videl, bordel by byl horsi😁😉

hasara33
17. črc 2022

Mého muže vzali jeho kumpáni na rozlučku se svobodou do dvou bordelů. Nevěděl o tom, že tohle na něj chystají. 🤦🏼‍♀️ Naštěstí svého muže znám a vím, že tohle s ním ani nehne, co se jiných žen týče, tak je jako z ledu. Takže mě osobně by striptérka nevadila, ale pokud se přes to nedokážeš přenést, tak mu to prostě takhle řekni s tím, zda by si tuhle "zábavu" mohli na rozlučce odpustit. 🤷‍♀️

klokanka31
17. črc 2022

Nejsi divná. Taky by se mi to nelíbilo.

victress
17. črc 2022

nelíbilo by se mi to, ale zase bych na příteli ocenila, že mi to vůbec řekl...pokud ses to teda dozvěděla od něj...musíš věřit, že zůstane jen u koukání...

fazolkazuzka
17. črc 2022

Vím s kým ziju přece. Když byl manžel ještě můj přítel tak ho šéf firmy požádal jestli by zajistil 2 strypterky z Čech. Manžel byl jediný Čech ve firmě. Všechno domlouval a dokonce je čekal na hranicich aby věděli kam mají jet. Má snema i foto kde obě byli nahe. A ne nedělala jsem stoho vědu. Nevidím ani důvod proč. Ale pravda že kdyby toto bylo u jakéhokoliv ex tak bych byla nesva,ale jak říkám vím skym ziju a koho jsem si vzala.

zrzinda
17. črc 2022

Mě přišlo divny, když můj manžel stripterku nechtěl 😀 Já bych z toho vědu nedelala, jen ať si to užije.

eviicka
17. črc 2022

Nevadilo by mi to, asi ani kdyby to byla manželova rozlučka, stejně tak kdyby kamarádky zajistily pánský striptýz mě, tak bych neutekla (všechno teoreticky, žádnou rozlučku jsme ani jeden neměli). Mě klasický, bezkontaktní striptýz nijak nepohoršuje, je to jen nahé tančící tělo.

ele_nka
17. črc 2022

Já měla na rozlučce striptéra a muž zase striptérku, já v tom žádnou vědu nevidím.

nika89
17. črc 2022

Nejsi divná. Také by mi to vadilo. Celou tuhle akci "rozlučky se svobodou" fakt nechápu. Když je někdo tak smutnej, že se žení, že má potřebu se takovýmto stylem loučit, tak by si měl ještě promyslet co vůbec svatba znamená 🤷🏻‍♀️😂 My jsme se s manželem před svatbou shodli, že ani jeden žádnou rozlučku nepotřebujeme, budeme spolu přece žít dál tak jako do teď, "jen" budem manželé.....

klokanka31
17. črc 2022

Mně to přijde hrozně primitivní, zírat na striptéry/striptérky. To mě víc vzruší chlap v obleku než nahatý 😄

klokanka31
17. črc 2022

@nika89 Taky jsme s manželem rozlučku neměli, a žijeme...

zmrzlinka
17. črc 2022

Podle mne je divné ,že Ti to řekl 😂Kdyby byl zticha mohl mít doma klid....

veroniquecz
17. črc 2022

Neresila bych to 🤷🏻‍♀️

eviicka
17. črc 2022

@klokanka31 tak účelem striptýzu nebývá obecenstvo vzrušit, nýbrž pobavit...

guliii
17. črc 2022

Ano vadilo by mi to. Ale znám svého muže a vím, že na tohle není a můžu mu důvěřovat. Manželovo rozlučka proběhla tak, že si zašli s kamarády na bowling a večeři. Já poseděla s kamarádkami a bylo. My jsme spolu rádi a nepotřebujeme ještě naposledy očumovat někoho jiného. Taky jsme na diskotéce viděli striptýz, ale to je jiné než cílená akce se striptérkou. Možná jsme divný, ale manželovi by vadilo kdybych šla na striptýz a mě by vadilo kdyby šel on.

klokanka31
17. črc 2022

@eviicka Furt nechápu...co je na tom vtipnýho/zábavnýho?

bara88
17. črc 2022

A jako co chceš dělat?kdyby tvá kámoška měla na rozlučku striptwra tak by si tam nešla?

zuzkasim
17. črc 2022

Vzhledem k tomu, že striptérka byla na jakémsi plesu, kde jsme byli, mi na tom asi nepřijde nic tak strašného. Když se jdeme projít kolem přehrady, jsou tam taky ženské třeba jen v tangách. Navíc je to akce pro někoho jiného, pro ženicha, ani když nad tím víc přemýšlím, neřešila bych to.

izz76
17. črc 2022

A co ti vadí,že tvůj přítel uvidí nahou ženskou? Nevím jestli jsi divná,možná jsem divná já,ale mě by to nevadilo vůbec.

gracinka7
17. črc 2022

Mě to vadilo jen když jsem viděla jak na mém muži 'jezdí '. To jsem měla chuť ji vydrápat oči. Zvlášť když na ní měl sahat.
Ale kdyby někam šel sám a já na to nemusela koukat, tak ať si to užije. Doma má stejné lepší jak posledně zhodnotil 😁

kitycat
18. črc 2022

Tak hadam viem, ze s kym to doma zijem?

My baby bud tu rozlucku "nepotrebujeme", rozumej, ze si zavesena na chlapovi a bez neho ani nedychas alebo ideme na vinecko, posediet alebo nejaka ta hen party s kozmetikou a kadernickou.

Aj keby sa tam ta slecna po vsetkych povalala.. Su to dospeli svojpravni muzi a snad vedia, co si maji dovolit.. Pre tu zensku je to ozaj len praca, ak je s tymi chlapmi sranda, uasmeju sa pri odchode, cvaknu pamatne foto a tym to konci.

A kazdy chlap s lepsou fantaziu si hociktoru zenu predstavi nahu aj ked je oblecena.

Keby moj siel na taku rozlucku poviem mi, aby nezabudol kondomy inak to bude za 500.. On povie, ze 2 krabicky ma uz davno odlozenea obaja vieme, ze to bude sranda 😉

pinkyy
18. črc 2022

Manzel byl ted na rozlucce a kamaradovi objednali dokonce 3 stripterky, me to bylo jedno, ptze vim, ze muj chlap se jen dival a nebylo to pro nej. Takze bych to na tvem miste neresila