Sama doma, pojďte pokecat 🙂
Ahojky kdo si bude povidat 🙂
Ahoj holky. Jsem od pátku na rizikovce. Přítel je v práci a já se strašně nudím. 😒 Najde se tady taky někdo s podobně nudným programem? 😉
To jsem ráda, že se někdo našel 🙂 🙂
@barusak1 vzpomínám si,že když mi bylo asi 12 let,byla jsem nemocná,sama doma....neměla jsem lepší nápad než "ochutnat" první detektivku(knížku).Vybrala jsem si 10 malých černoušků od A.Christie...líbilo se mi to,ale potom...zaskřípal výtah na chodbě,zapraskalo ve stupačkách,tam něco zarachotilo,tam zašustilo...asi 100x jsem volala pod nějakou záminkou mamce do práce...jsem se pěkně bála 😀 A to bylo v době,kdy večer v 8 se u filmu objevila hvězdička a museli jsme do postele,takže žádný mordy v televizi celý den jak teď 😉 Ale je pravda,že u té A.Christie jsem zůstala,i přes ten "start" 😅 doteď.....je moje nejmilovanější 🙂
Vzhledem k tomu,že dcera půjde v září do 1.třídy mám momentálně největší obavy ze školy.Ne,že bych se bála jak to zvládne ona,ale jak to budu zvládat já 😅 Přece jen jsem ji absolvovala v 80.letech minulého století a teď to bude všechno někde jinde.Číst,psát a počítat umím,tak snad aspoň tou 1.třídou prolezu 😝 😀
ahoj, ráda bych se přidala 🙂

@sway24 tak pomalu začni sklízet pasti,ať se ti do nějaké mužík nechytí 😝 😀 já budu muset odpadnout únavou,do 5hod čekat nemůžu....ráno by to dítě nepochopilo 😅