icon

Sama doma, pojďte pokecat 🙂

sway24
1. srp 2015

Ahojky kdo si bude povidat 🙂

Strana
z4
seffinka
1. srp 2015

@sway24 tak pomalu začni sklízet pasti,ať se ti do nějaké mužík nechytí 😝 😀 já budu muset odpadnout únavou,do 5hod čekat nemůžu....ráno by to dítě nepochopilo 😅

sway24
autor
1. srp 2015

@seffinka a pro vrahouny 😀
Diky za pokec 😀 😀

sway24
autor
1. srp 2015

@seffinka Jdu delat ze spim aby se mi chlap nesmal 😀

seffinka
1. srp 2015

@sway24 to je mi jasný,že na dřevo...ale máš ji mít u postele a ráno šup se sekyrkou do stodoly 😝

seffinka
1. srp 2015

@sway24 to jsem taky dělávala,ještě jsem si dávala záležet na pravidelným oddechování 😀 😀

seffinka
1. srp 2015

@sway24 tak dobrou noc 🙂 se zase ozvi,budu ráda....a zvolíme lepší téma 😉

klaruskka
3. srp 2015

Ahoj holky. Jsem od pátku na rizikovce. Přítel je v práci a já se strašně nudím. 😒 Najde se tady taky někdo s podobně nudným programem? 😉

seffinka
3. srp 2015

@klaruskka ahoj,sice mám dítko....v září jde do 1.třídy....takže nuda,hlavně teď o prázdninách, nehrozí 😀 Ale ráda si pokecám s dospělákem 😉

klaruskka
3. srp 2015

To jsem ráda, že se někdo našel 🙂 🙂

seffinka
3. srp 2015

@klaruskka nooo,pokud tě neodradí ty moje předchozí poseroutkový příspěvky 😀

barusak1
3. srp 2015

@sway24
@seffinka
holky jak jsem četla vaší diskuzi musela jsem se smát 🙂 ... jsem další poseroutka do party a to miluji kriminálky

seffinka
3. srp 2015

@barusak1 jj,kriminálky,detektivky to je moje 🙂 to jsem ráda,že je poseroutků víc,měla jsem pocit,že jen já mám věčně naděláno 😀 a ty moje hororový scénáře,promyšlený téměř do posledního detailu 😀 😀

seffinka
3. srp 2015

@klaruskka vidím,že máš termín ve stejný den kdy mám narozeniny,i ta 5 na konci roku je stejná.Akorát já se narodila taaaak dávno 🙂

barusak1
3. srp 2015

@seffinka přesně 🙂 Já taky a ještě čtu krimi knížky před spaním .... naštěstí manžel nejezdí na noc pryč

seffinka
3. srp 2015

@barusak1 vzpomínám si,že když mi bylo asi 12 let,byla jsem nemocná,sama doma....neměla jsem lepší nápad než "ochutnat" první detektivku(knížku).Vybrala jsem si 10 malých černoušků od A.Christie...líbilo se mi to,ale potom...zaskřípal výtah na chodbě,zapraskalo ve stupačkách,tam něco zarachotilo,tam zašustilo...asi 100x jsem volala pod nějakou záminkou mamce do práce...jsem se pěkně bála 😀 A to bylo v době,kdy večer v 8 se u filmu objevila hvězdička a museli jsme do postele,takže žádný mordy v televizi celý den jak teď 😉 Ale je pravda,že u té A.Christie jsem zůstala,i přes ten "start" 😅 doteď.....je moje nejmilovanější 🙂

barusak1
3. srp 2015

@seffinka 😀 ju cernousky jsem četla a skvěle. Ja zbožňují Deavra. první kniha byla my děti ze stanice zoo. .... Můj první horor příběh je z doby kdy mi bylo 14 a večer davali vriskot :O. Naší pryč a Já do tři do rána seděla v koutě a čekala na ně

seffinka
3. srp 2015

@barusak1 horory nemám ráda,mám strach,že by mi ta moje fantazie začala pracovat ještě víc a to by byl horor 😀 😀

seffinka
3. srp 2015

Vzhledem k tomu,že dcera půjde v září do 1.třídy mám momentálně největší obavy ze školy.Ne,že bych se bála jak to zvládne ona,ale jak to budu zvládat já 😅 Přece jen jsem ji absolvovala v 80.letech minulého století a teď to bude všechno někde jinde.Číst,psát a počítat umím,tak snad aspoň tou 1.třídou prolezu 😝 😀

barusak1
3. srp 2015

@seffinka Já taky ne. Nesnáším duchařinu, ty lekave scény .... zakrývám si oči, uši. Chce se mi brečet a potom se bojím jít i čůrat v noci. A ke všemu se bojím tmy ...
Jinak jsem koukla k tobě a mas jedno Dítě že?

seffinka
3. srp 2015

@barusak1 jj,všechno jednou...jedno dítě,jednu kočku a jednoho manžela 😅

barusak1
3. srp 2015

@seffinka manžela mam taky jednoho 😀

seffinka
3. srp 2015

@barusak1 v těchto končinách se to dá předpokládat 😀

vendulka
3. srp 2015

ahoj, ráda bych se přidala 🙂

seffinka
3. srp 2015

@vendulka ahoj,aspoň nás nebude doma tolik samotných 😉

vendulka
3. srp 2015

@seffinka ahoj, tak snad se zapojím 🙂

vendulka
3. srp 2015

@seffinka koukám, že jsi taky z Brna a máš doma školačku - prvňačku 🙂

seffinka
3. srp 2015

@vendulka Taky jsi z Brna?

vendulka
3. srp 2015
seffinka
3. srp 2015

@vendulka a jestli se můžu zeptat...nějaký dítko-děti? A část Brna...stačí směr orientačně....já okolí židenic 😉

vendulka
3. srp 2015

@seffinka ano, dvě děti (holčičky) já jsem na opačné straně Brna...okrajová část směr Kuřim

Strana
z4