Sex v privátním wellness. Máte obavy z kamer?
Ahooj, meli by jste sex v privátním wellnes, nemají tam kamery? Co ve vířivce?
Jednou a shodli jsme se, že to není náš šálek kávy. My jsme gurmáni, ve vířivce je to nepohodlný, pořádně jsme k sobě nemohli. Příště si dáme privátní wellness se zavřenýma očima nebo knihou a sex někde na lepším místě😀
@drep my tam máme právě vířivku, saunu a relaxační zónu s krbem, tak to půjde 😅
Jasně, od toho privátní wellness jsou ne? Jen vířivka není úplně pohodlná. Na to je lepší ta relaxační část 😉
@petulkadodo nikdy jsem nebyla, tak jsem se raději zeptala.
Tak jinak, sla bys naha do welness s kamerou? Asi ne ze…
@drep souhlasim, nohuzel muz je opacneho nazoru 😅
Sex ve wellness klidne a v pohode, ale pokud to neni vase virivka primo na vasem pokoji, tak vas jako byvala hotelova brigadnice pro vsechno prosim ne. Z toho je tak nehorazne bo*delu, cele se to musi vypustit/napustit (nebo aspon dukladne vypiskovat, vic nez standardne, takze dyl) a nahrat... A pokud ma za vama rezervaci nekdo dalsi, je to akorat k vzteku. Taky byste asi nechteli byt ve virivce, ve ktere pred vama nekdo s*kal...?
jako ... jak soukromy je to wellness? Jak casto meni vodu ve virivce? po kazdy navsteve? Nebo je to vetsi virivka? takovy se meni treba jenom jednou do mesice, ze jo. Ja teda nevim, ja do wellnes chodim relaxovat, mit sex v saune nebo ve virivce mi prijde vylozene nechutny. Podle toho co pisete si priste hodne rozmyslim soukromy wellnes, budu uz od ted asi myslet jenom na to, jestli mi poradne vytreli saunu po tom, co tam nekdo temer jiste s*kal. .... asi uz jsem stara
@jana_zofie jooo, presne, presne, dekuju. uz jsem si myslela ze jsem divna. :D
Virivka uz nikdy nebude co driv. Mozna…spis nebude…. Vubec 🤣
@odula Sauna je dobrá, to vytřeš/utřeš (a většinou to důkladně zvládnou už ti hosté, takže ani nevíš). Ale z tý vířivky to za prase nedostaneš. To prostě musíš zavřít, zrušit následující rezervaci či dvě (podle toho, co všechno se do té vody dostalo a co tam plave, takže pokud je to prostě vanilla klasika ve vířivce až do konce, tak prostě komplet pryč, hadici, houbičku a fičíš...). Není problém souložit na různých místech, ale prostě někde po tobě zbude takový humus, že to prostě slušný člověk neudělá.
@marge_s to bys poznala. Ten humáč je nepřehlédnutelný, pokud je to i s ejakulací do vody (jinak ano, přepískování a tableta nějakou vyšší tělesnou aktivitu bez finále na oko spraví). Ale pokud je to se vším všudy, tak ti spíš budou přesouvat rezervaci, protože "z technických důvodů" bude vířivka mimo provoz.
@odula jinak ta voda se mění častěji. Jako nevím, jak to chodí ve wellnesech, ale tu hotelovou jsem měnila častěji. Nechci úplně kecat, protože už to je přeci jen víc jak deset let, ale dle vytíženosti bylo pískování poměrně časté (a u toho se mění i část vody) a komplet do čista šla taky alespoň jednou týdně (a mám pocit, že i víckrát). A už to mi přišlo jako dost na hraně.
@jana_zofie ufff.... mazec (ten prvni prispevek)
Damy, prosím, nesoulozte ve virivce ( nehlede na to ze chlorovana voda- a ta se tam dostane- a dostane se i zpatky ven 😬 ...) není vhodna pro vaginalni prostředí
🤦🏼♀️😀
@jana_zofie ó dekuji za info 🤭
Ne, neměla bych sex ve vířivce. Je to nechutný. A překvapuje mě, že vlastně to přijde hodně lidem ok. Naštěstí do těhle nádob s teplou vodou, kde si většina lidí odrolí paty...a evidentně vypustí své tělní tekutiny, nechodím 🙏
A tohle ke přesně ten důvod, proč bych do takového zařízení nešla. 😃 Představa co tam dělali jiní předemnou a co tam z toho zůstalo. 😆
@leilinka1234 ou a ted jeste paty 🤣
Máme takhle soukromý wellness pokoj. Je tam sauna a vířivka primo na pokoji. Každý host si vířivku napustí kdy chce on sám. Kdykoliv si ji muze zase vypustit a zase napustit. Po každém ubytovaném se kompletně čistí samozřejmě, všechny trysky atp.
Nechápu , že se někde nechává napuštěná pro další hosty….
V těhlech pokojích prostě lidi dělají vše možné a je nutné dle toho tu čistotu přizpůsobit. Co si tam budete dělat vy je na vás. Kamery budou možná tak v nějakém pochybném podniku. Nesetkala jsem se s tím, že by kde byli…
Ježíš já doufala že privátní wellness se pro každý pár napouští čistou vodu 😄

No jeje, spise by me udivilo, kdyby tam nikdo nesoulozil. 😃