Seznámení přes internet. Jak a jaký byl výsledek?
Zajímalo by mě, jestli jste k seznámení využily internet, popř. jaké seznamky, a jak to dopadlo.
@elialen já nejdříve chodila na lide.cz, pak to ale celé změnili, tak jsem zkusila seznamka.cz zadat a ono to tam bylo fajn (a přešla tam většina lidí, z původních lide.cz). Jinak svět internetu se hodně mění, takže naše zkušenosti už nemusí vůbec platit.
No a jinak, můj manžel taky nebyla první internetová schůzka, nějakou dobu to trvalo než jsme se potkali, ale musím říct, že alespoň tehdy tam bylo normálních chlapů celkem dost (se dvěma jsme dodnes v kontaktu jako kamarádi, oba mají pak vztahy taky že seznamek). Teda těch "nenormálních" tam je víc, ale většina se dala odfiltrovat po pár vzkazech/mailech.
Taky jsme se seznámili na lidé.cz jsme spolu už skoro 3 roky a máme spolu 15 m.prcka .taky jsem nevěřila,že se tam dá někdo normální najít a ono jo😊
My jsme se seznamili na badoo. Byl jediny, komu jsem napsala. Po par dnech psani jsme se potkali osobne, po tydnu od prvni schuzky jsem se k nemu nastehovala a na podzim to bude uz 6 let 🙂
Seznamka stesti, jsme spolu 3,5 roku a pristi tyden se nam narodi druhy syn. Oba jsou plánovaný a jsme velice šťastný spolu.
Před 10 lety na libimseti.cz
V současné době 10,5 roku od prvního setkání a od té doby jsme spolu. 2 týdny jsme si intenzivně psali a oťukávali se, byla jsem na vánoční svátky v jiném městě, než jsem studovala a odkud byl ON. Postavili jsme dům, pořídili si psa a dvojčata. Vždycky říkáme zatím spolu, zatím živi 😁
Badoo. Ani nevim,zda to jeste existuje...
V prosinci to bylo uz 10 let,co jsem mela s klukem z Badoo rande naslepo.
Ted v dubnu to bylo 5 let,co jsme manzele.
Mame dve deti,psa,dum...
Takze nebejt tech internetu,nevim,kde bych dnes byla 😃
Na Badoo, ale nikoho jsem nehledala, nakonec mě zaujal jeho urejpanej humor a to, že nedolejzal , Je z toho čtyřměsíční miminko 🙂 Ale zároveň je to tam samej i trotl a uchýl , je potřeba si dát takovou vylucovaci metodu 🙂
Badoo🤣dlouho jsem ho ignoroval, nevěřila jsem na žádnou lásku přes internet... a je z toho 8 let,6 let manželé 5 letá holčička a další miminko na cestě 😍
I my se s manželem seznámili přes Badoo. Jsme spolu téměř pět let, vloni jsme se vzali. Máme dvouletého syna a chceme druhé dítě. Je to skvělý chlap a jsem za to vděčná.
Moje kamarádka si tam také našla manžela. A můj táta partnerku 😊
Na lide.cz jsem poznala manžela. Jsme spolu 10,5 roku. Mame jednu 5-letou dceru a o druhe usilujeme. Manželství prochází v dobrém i zlém, vždy jsme to zvládli.
Lidé cz

Obe dcery se seznamily pres internet.Obe maji 2 deti 1. dcera v roce 2006,2. dcera v roce 2014.A nemohly si vybrat lip.