Snažilky 2015
Ahoj holky, jelikož většina diskuzí je už rozjetá, tak bych ráda otevřela novou diskuzi tady 🙂. Snažíme se o druhé dítě a doufám, že se brzy zadaří 🙂 .
tak my začaly, no začaly...prostě přestaly jsme si dávat pozor možná někdy od listopadu, ale zatím nic moc, teď už to vypadalo že možná...ale falešný poplach,takže teď zkusíme znovu...
a užíváte něco nebo používáte nějakou speciální "techniku"?...Když jsem čekala první dítě,tak to bylo a ani jsme nevěděla jak se to vlastně podařilo a navíc díky "menstruaci" jsme to v podstatě do 5téhoměsíce ani netušila, takže si připadám jako prvosnažilka 🙂
@damaska
@heluskal
Ahojky holky, doma už máme malou cacorku a chceme ještě jednu 🙂. Prášky neberu od loňského léta. V listopadu jsem potratila v 6tt. a tedy začínáme nanovo. Beru listovku a od příštího cyklu zkusím asi ovu testy. Testujete nebo měříte bazální teplotu?
@sleepers Ahojky kočko, jak je? Já tento cyklus asi bez šance, sliznice je prý hodně nízko, tak az příští cyklus snad 🙂 . MS čekám sice az 21.4. , ale prý z toho nic nebude.
ahoj holky, mohu se také přidat? my se tedy snažíme od konce května 2014,a le zatím bohužel nic...:-/ tak budu doufat, že se brzo dočkám 🙂
já už jsem zkoušela gynex, kontryhelový čaj, nosifol....a zatím nic nepomohlo....teď už beru jen utrogestan a druhý měsíc jsme brla clostík...dnes jsem 17dc tak uvidíme...kéž by už ms nedorazila 🙂
mám pár otázek ohledně miliskování? Máte nějakou osvědčenou polohu? Zvedáte nohy?
@heluskal
@mysackovi
Moc vám oběma přeji, ať se brzo zadaří - je jaro, všude je spousta těhu bacilů 🙂
Ono na to prostě nejde nemyslet. U nás to cíleně bylo teď od ledna a nedopadlo to. První syn se nám povedl, když jsme se loučili, odjížděla jsem do lázní a pak za 14 dní jsem byla doma 😉 a druhý syn byl nečekaně hned 😉 . Teď to necháme plánované náhodě 😉
holky, pokud vlastníte chytrý foun, tak už před časem mi doporučila švagrová a i kamarádka aplikačku, jmenuje se OvuView, dá se podle ní celkem dobře hlídat cyklus, ukazuje pěkný graf BT...to je jen takový tip, jak si pomoct ;)
Zdravím všechny, máte nektera co si osvědčené třeba na růst sliznice? Doktorka mi minulý týden řekla, že je sliznice hodně nízko a ze tento cyklus to vidí bez šance :( , tak tentokrát budu MS vyhlížet, abych mohla začít pit kontryhelovy čaj a začneme pracovat na mimo 🙂. (ještě 10dni do další MS) .

Tak jsem tu 😉