Snažilky 2015
Ahoj holky, jelikož většina diskuzí je už rozjetá, tak bych ráda otevřela novou diskuzi tady 🙂. Snažíme se o druhé dítě a doufám, že se brzy zadaří 🙂 .
Já si na tu teplotu vzpomenu vždycky pozde, takže testuju 🙂
Holky, dobrou noc 😵
@chilli009 o Gynexu jsem taky uvažovala, ale vyhovují mi ty kapičky od Serafinu. Kontryhel popíjím, docela mi chutná. Čekám až skončí červená stopka, pak skočím na kontrolu a uvidíme 😉. Dobrou noc 🙂
@heluskal Taky jsem vždy ovu poznala podle bolestí a hlenu, tak snad zase poznám, bt měřit nezvládám, ovu testy jsem taky zkoušela, možná si je koupím, abych měla jistotu, že ovulka zase naskočila
už se blíží ovu a zase začínám nervoznět a to jsem si říkala, že tento měsíc se pokusím být v pohodě...
Holky, tak jak jste na tom? Kdy vás očekává "snažílkování" ?
@heluskal ahojky, u nás tento cyklus snažílkování neprobíhá, necháváme to na příští cyklus, doktorka říkala, že ta sliznice je nizko, tak to necháváme být. Za 8 - 9 dnů má přijít MS a pak začnu ten čaj a zkusím asi testy ovu a uvidíme. Nebuď nervózní, zkuste na to skočit co tři dny a uvidíš 🙂 , ono se zadaří.
@heluskal viděla jsem jí u známé, ale sama bych ji nevyužila, nemám na to telefon. Stačí mi klasický, moji kluci jsou experti na ničení 😀 .
Nevím, jestli tento měsíc zkoušet snažení nebo ne, blíží se mi konec MS, ale za 14 dní mám jít na kontrolu k dr po potratu, tak nevím, jestli raději nepočkat. 😒
@chilli Rozumím...Já si dnes koupila ovu testy, dr. max, a vyšel hned pozitivní, takže dnes půjdeme do "akce" 🙂, zkoušíme od pátku a co dva dny...Čaj jsme si taky objednala 🙂...Teď jsme se báječně provětrala na bruslích, takže vyčištěná hlava...držte pěsti :D
@damaska Jasný, moje dítě je taky expert, 2,5 roku a jak umí krásně ovládat mobil, se zblázním...
Tak příští cyklus budu na Vás obě myslet,aby se zadařilo a hlavně aby bylo všechno v pořádku 🙂
A jaký jste měly víkend holky?
My byly v jednom kole 🙂
Dneska jsem už 21dc a ovu asi nebyla :-/ na testech je už několik dni duch ale to asi nic neznamená...dneska me docla dost Pícha a bolí na levé straně v podbřišku pri chůzi a pohybu...je to docela nepříjemný ;-/ ..nevím čím to je.
@mysackovi A nemíváš takové bolesti při ovu? Já mívala takové ovu bolesti, že jsem pomalu lezla po zdi 😉 . Teď jsem zvědavá, jestli ovulka bude 😕
Poradíte mi, nevím od kdy začít počítat 1DC? 6.4. jsem začala špinit, pak druhý den nic a až 8.4. jsem začala normálně krvácet, předtím jsem to takhle vůbec neměla, tak nevím?
ahoj tak píšu i sem jak sem psala v lednu sem byla na revizi a od dubna si tak nějak víc nedáváme pozor tak sem zvědavá před tím nám to trvalo docela dlouho na to že první bylo hned a podruhé než sem otěhotněla skoro 9měsíců tak uvidím necháme se překvapit

@mysackovi kočko, kdo se snaží o miminko delší dobu to má pak asi každý jako, že musí :( . U nás to tak taky občas je.... Navíc málokterý mu chlapovi to vadi 🙂.