icon

Snažilky 2015

chilli009
8. dub 2015

Ahoj holky, jelikož většina diskuzí je už rozjetá, tak bych ráda otevřela novou diskuzi tady 🙂. Snažíme se o druhé dítě a doufám, že se brzy zadaří 🙂 .

Strana
z6
chilli009
autor
10. dub 2015

@mysackovi kočko, kdo se snaží o miminko delší dobu to má pak asi každý jako, že musí :( . U nás to tak taky občas je.... Navíc málokterý mu chlapovi to vadi 🙂.

chilli009
autor
10. dub 2015

@damaska brzy se urcite zadari, je dobře, že jsi nemusela na revizi, tělo bude ted jak se rika pohnojeny a půjde to samo 🙂

heluskal
10. dub 2015

@chilli009 No my ted po dvakrat zkusily ze zadu, jinak na zadech a zkusila jsem i chvilku nohy hore, tak uvidim...

damaska
10. dub 2015

@chilli009 myslím, že nejlepší je ten kontryhelový čaj 😉 .

damaska
10. dub 2015

@chilli009 děkuji i tobě přeji ať se brzy zadaří. Zkoušela jsi nějaké podpůrné kapičky? 😉

chilli009
autor
10. dub 2015

@damaska Děkuji. Nezkoušela, beru jen listovku a chci pit ten kontryhel. Jaky kapičky myslíš?

chilli009
autor
10. dub 2015

@heluskal kdy to máš dostat?

damaska
10. dub 2015

@chilli009 Při prvním snažením jsem užívala Femigard, prý jsem měla také nízkou sliznici, ale dr nebyl zrovna odborník, tak kdo ví? A teď jsem objevila tinkturu z pupenů bylinek, chtěla jsem podpořit rozházený cyklus 😉

heluskal
10. dub 2015

@chilli009 za 19 dnu, dnes jsem 10DC a cyklus mam presne 28 dni...jesteze mam tu apku, jednoduseji se mi to hlida...za 4 dny by mela byt ovu.....Ty ma kousek do ms, ze?

chilli009
autor
10. dub 2015

@damaska Na ten Femigard jsem koukala a možná ho zkusím taky 🙂 , ještě je podobný Gynex nebo jak se to jmenuje. Piješ taky kontryhel?

chilli009
autor
10. dub 2015

@heluskal 10dnu 🙂 pak začnu s kontryhelem 🙂 a ovu testy zkusím

chilli009
autor
10. dub 2015

@heluskal zkoušela jsi i ovu testy, zda opravdu ovulace sedi podle aplikace? Já mám třeba ovulku az 20DC

heluskal
10. dub 2015

@chilli Zkousela jsem to jeden mesic podle bt, jednou ovu test a navic poznam podle hlenu a zrovna ten den citim pichani jakoby u vajecniku, tento mesic znovu merim bt...

chilli009
autor
10. dub 2015

Já si na tu teplotu vzpomenu vždycky pozde, takže testuju 🙂

chilli009
autor
10. dub 2015

Holky, dobrou noc 😵

damaska
10. dub 2015

@chilli009 o Gynexu jsem taky uvažovala, ale vyhovují mi ty kapičky od Serafinu. Kontryhel popíjím, docela mi chutná. Čekám až skončí červená stopka, pak skočím na kontrolu a uvidíme 😉. Dobrou noc 🙂
@heluskal Taky jsem vždy ovu poznala podle bolestí a hlenu, tak snad zase poznám, bt měřit nezvládám, ovu testy jsem taky zkoušela, možná si je koupím, abych měla jistotu, že ovulka zase naskočila

heluskal
10. dub 2015

@chilli no ja jsem prave lina ne nekde zapisovat a hlidat si, tak me to po ranu hned upozorni a tak zmerim a ukazuje mi to ten graf, nic neni 100% ni a kazda mame ovu jinak, co si budem povidat 🙂, ale aspon pro me je to sikovny pomocnik :D.....
Dobrou noc vsem 🙂

heluskal
10. dub 2015

@damaska jak jsem psala, ja jsem na to lina neco hlidat, takze cokoliv me na neco upozorni, je pro me pomoc 🙂...nad kontryhelem taky uvazuju...

damaska
10. dub 2015

@heluskal ta aplikace je šikovná 😉 . Jdu taky do hajan 😵

heluskal
11. dub 2015

@damaska Zkoušela ses na ni dívat?

heluskal
11. dub 2015

už se blíží ovu a zase začínám nervoznět a to jsem si říkala, že tento měsíc se pokusím být v pohodě...

heluskal
12. dub 2015

Holky, tak jak jste na tom? Kdy vás očekává "snažílkování" ?

chilli009
autor
12. dub 2015

@heluskal ahojky, u nás tento cyklus snažílkování neprobíhá, necháváme to na příští cyklus, doktorka říkala, že ta sliznice je nizko, tak to necháváme být. Za 8 - 9 dnů má přijít MS a pak začnu ten čaj a zkusím asi testy ovu a uvidíme. Nebuď nervózní, zkuste na to skočit co tři dny a uvidíš 🙂 , ono se zadaří.

damaska
12. dub 2015

@heluskal viděla jsem jí u známé, ale sama bych ji nevyužila, nemám na to telefon. Stačí mi klasický, moji kluci jsou experti na ničení 😀 .

Nevím, jestli tento měsíc zkoušet snažení nebo ne, blíží se mi konec MS, ale za 14 dní mám jít na kontrolu k dr po potratu, tak nevím, jestli raději nepočkat. 😒

heluskal
12. dub 2015

@chilli Rozumím...Já si dnes koupila ovu testy, dr. max, a vyšel hned pozitivní, takže dnes půjdeme do "akce" 🙂, zkoušíme od pátku a co dva dny...Čaj jsme si taky objednala 🙂...Teď jsme se báječně provětrala na bruslích, takže vyčištěná hlava...držte pěsti :D

@damaska Jasný, moje dítě je taky expert, 2,5 roku a jak umí krásně ovládat mobil, se zblázním...

Tak příští cyklus budu na Vás obě myslet,aby se zadařilo a hlavně aby bylo všechno v pořádku 🙂

mysackovi
13. dub 2015

@chilli009 To mas pravdu 😉

mysackovi
13. dub 2015

A jaký jste měly víkend holky?
My byly v jednom kole 🙂
Dneska jsem už 21dc a ovu asi nebyla :-/ na testech je už několik dni duch ale to asi nic neznamená...dneska me docla dost Pícha a bolí na levé straně v podbřišku pri chůzi a pohybu...je to docela nepříjemný ;-/ ..nevím čím to je.

damaska
13. dub 2015

@mysackovi A nemíváš takové bolesti při ovu? Já mívala takové ovu bolesti, že jsem pomalu lezla po zdi 😉 . Teď jsem zvědavá, jestli ovulka bude 😕
Poradíte mi, nevím od kdy začít počítat 1DC? 6.4. jsem začala špinit, pak druhý den nic a až 8.4. jsem začala normálně krvácet, předtím jsem to takhle vůbec neměla, tak nevím?

lenosinka
13. dub 2015

ahoj tak píšu i sem jak sem psala v lednu sem byla na revizi a od dubna si tak nějak víc nedáváme pozor tak sem zvědavá před tím nám to trvalo docela dlouho na to že první bylo hned a podruhé než sem otěhotněla skoro 9měsíců tak uvidím necháme se překvapit

chilli009
autor
13. dub 2015

@mysackovi ahojky, víkend byl super 🙂 . Dnes jsem 22DC , tak to máme skoro stejné. S tim podbřiškem to klidne může byt ovu, třeba testy selhaly a ovu byla i tak.

Strana
z6