Snažilky 2015
Ahoj holky, jelikož většina diskuzí je už rozjetá, tak bych ráda otevřela novou diskuzi tady 🙂. Snažíme se o druhé dítě a doufám, že se brzy zadaří 🙂 .
ahoj děvčata,můžete mě tu prosím někdo poradit?také se snažíme skoro 3 roky.už to nechávám na přírodě,ale dnes jsem šla pevně rozhodnutá pro antikoncepci.mám nepravidelnou a bolestivou menstruaci asi i díky štítné žláze.dr.mi udělala ut.a zjistila,že mám 1 folikul 18mm.mám přijít ve čtvrtek dopoledne na pregnyl.prý mi dá nějaký silnější.a v sobotu večer se snažit.není to pozdě?děkuji JANA
ahoj holky, mohu se taky přidat? Snažíme se od prosince a zatím nic. Dnes jsem byla na folikulometrii a folikul má přes dva cm, měl by každým dnem prasknout, tak snad to konečně klapne. Jinak všem držím palečky ať se co nejdříve zadaří.
@chilli009 No tfuj tfuj budu potřebovat, tak můj milovaný včera usnul jak špalek a dnes jsme se trochu rafli, takže trucuje na posedu :(, doufám, že ho to přejde a přijede brzo a taky doufám, že když bude tulení ještě zítra, bude to fungovat...akorát teď mám trochu hokej v ovu, od konce ms měřím teplotu a mám ji pořád 36,4, ale včera jsme si dělala první ovu test a byla tam krásná čárka a dnes už slabá, jsme z toho jelen...
Vítejte holky...🙂 🙂 🙂
@heluskal když je ovu test pozitivní, tak to signalizuje do 48h. , že dojde k ovulaci, tedy nejvhodnější doba ke snažení a další den test už slábne, pozitivní u ovutestu je, když máš kontrolní totožnou s testovací - hodně to mate, já kolikrát myslela, že už to je pozitivní a ono ne
děkuji za odpověd.z jakéhodůvodu má být ten půst?aby byly spermie kvalitnější?
no manžel dnes přišel z práce a dali jsme rychlovku prý ,i to večer vynahradí auž je tuhej :o) tak ted nevím.do kdy teda ještě můžem?mám 9 letou dceru.o druhé mimi jsem přišla a od té doby to nejde.už to je 3 roky.
@sleepers ahoj, myslim ze aj napriek nezdaru by si si nemala nic vycitat aj ked je pravda .... neviem sice kolko rokov si uzivala prasky ale telo by sa malo najskor zbavit tej chemie a tak pripravit potom telo na mozne tehotenstvo .... ale to je uz na uvazeny kazdeho ako sa k takemu niecomu postavy ....🙂
@tatko_smolko ahoj. Moc nevim, na co reagujes?
Kazdopadne si nic nevycitam, co se stalo, je uz za mnou.
A pokud jde o prasky-vysadila jsem v cervnu 2014 a otehotnela v prosinci 2014.
nevíte jestli se může pít alcohol?když mám pregnyl?
TAK SE ASÍK TAKY HLÁSÍM DO ,,KLUBU SNAŽILEK" JE TO ÚMORNÉ CO? 🙂 TED MÁM 3 DNY ZPOŽDĚNÍ ms ANI SPINĚNÍ NEMÁM ALE RANNÍ TEST NEGATIVNÍ TAKŽE TO ASI ZASE NEVYŠLO ☹ CHJO
@michalka_n Ahoj, vítej 🙂, nevěš hlavu, někdy test ukáže negativní a těhu můžeš být...zkus za dva dny, pokud ms nedorazí...Mám pocit, že to naše tělo si z nás dělá pěknou prču...protože minulý cyklus, tak týden před očekáváním ms asi 3 nebo 4 dny po ránu moták, lehce blivno a sem tam mi něco pěkně zasmrdělo, ikdyž mi to před tím nevadilo...tak zkusím test a nic...pak přišla ms a já si říkám, zkusím znovu test, protože minulý těhu jsme měla ms ještě snad do půlky těhotenství a byl tam dušík,malušký...pak mi skončila, začnu měřit BT a nic :( a pak se v tom vyznbej :D...
Moc držím pěsti, aby ti to vyšlo 🙂
@heluskal nooo to jsem zvedava 🙂 ja doufam ze n´mrska nedorazi a na testu se nekdy neco ukaze 🙂 udelam test az tak v sobotu 😀 kdo na to má mít nervy :D no mít to tvé že by mi ukazal test ze jo apak nic.. no to by mne odvezli 🙂 nikdy sem zpoždění něměla tak uvodíme snad nám to všem vyjde 🙂 nebo nám hrabne :D
@michalka_n Jako mě už zo toh občs hrabe :D...někdy si říkám, že proč to na podruhé nejde jako to první...To ani nevím ,jak se podařilo a že jsme těhotná mě dost překvapilo, něco jsme trochu tušila a pak na mě dr. vybafla 24tt :D a teď? Nic :(
@heluskal nooooo to mě mrzí, stoji to za prdku ja sem ted napnuta jak spagat na balkone :D a zacla sem kontrolovat hlen u cipku zda je bili porad a nahodou nespinim :D to me trochu uklidnuje ale ten test me vazne stve ☹

@heluskal Ahoj, tak tfuj tfuj ať se zadari 🙂 . Já doufám, že se nám zadari do léta, tak uvidíme.