Snažilky 2015
Ahoj holky, jelikož většina diskuzí je už rozjetá, tak bych ráda otevřela novou diskuzi tady 🙂. Snažíme se o druhé dítě a doufám, že se brzy zadaří 🙂 .
Ahoooj 🙂 Ráda bych se přidala mezi vás.
Snažíme se o první už dva měsíce ale zatím nic. ( mám už 31 a přítel 36 - dvě děti z předchozího manželství takže plodnost tam je 🙂)..bylo to spíš takové to "necháme to náhodě" a i když bylo mazlení vždy kolem ovulace dle kalendářové metody, asi to bylo vedle 🙂
Dnes jsem 9 DC a od skončení MS se nám daří tulit se obden tak uvidíme...dnes mě občas popíchává v podbřišku, tak že by ovu ? K testům a měření se moc uchylovat nechci, tak prostě uvidíme 🙂
Jste tu některá ve stejné fázi cyklu ?
Príma den všem... 🙂
Holky, blbá otázka, ale už jsem z toho fakt magor...takže měřím bt, od zhruba 6DC drží se 36,4, druhý den teplota 36,5, v neděli první ovu test silná čárka, podle hlenu by to ovu mohla být a odpoledne píchání v boku, další dva dny včera a dnes slábnoucí čárka na testu, podle kalendáře by měla být ovu dnes (14DC),ale teplota pořád stejná a žádný jiný příznak...je možný že ovu neproběhla nebo teprve proběhne? Jsem se do toho všeho tak zamotala, že už nevím čí jsem...
Ahojky, tak já jsem dneska 9 DC a stále špiním 😠 . Pomalu ale jistě cítím ovu bolesti, ovu bývá tak kolem 12-13 DC. Tento cyklus necháváme bez snažení, příští týden jdu na kontrolu na gyn., ale jestli to budu mít takhle každý měsíc tak nevím. ☹ . Do ledna jsem to takhle neměla, od té doby co chceme mimi to tak mám, sice jsem otěhotněla, ale o mimi přišla. Myslela jsem, že 1 MS po potratu bude v pořádku a zase dlouhé špinění, ach jo. Co s tím? Piju kontryhel, ale špinění je po něm jakoby horší 😔
@wanek No já to mám tak všelijak do nedávna jsem citila že ms přijde, první den fakt silná bolest...teď zase poslední dobou skoro necítím, že to mám a mám to krátce a tento měsíc jsme si říkala, že už ani nedojde, žádný PMS ani bolest první nebo druhý den...to samé s ovulačníma bolestma, někdy nemůžu pořádně chodit a někdy to bolí, ale míň...
@sleepers ¨já už začínám být v těch ovu testech docela zmatená 😀 ..... myslím si, že by mohla u tebe přijít tak cca dva dny?
i když já si dělala naději a podívej. a to jsme dneska už 22dc a břicho chvílema trošku začíná bolet, jako by měla ms přijít....chjo...tak to vypadá že pro změnu zase nic :-/
Holky, tak dnes 23DC a už 4 dny cítím podbrisek 🙂 , chjo škoda, že tento cyklus to asi neklapne (dle slov doktorky) , pokud teda mé tělo zafungovalo a vse dohnalo, tak třeba šance bude, ale to se dovím az za tyden. To budou zase nerviky 🙂
@mysackovi taky myslím, že to byl tak ten 15. nebo 16DC...
@sleepers No tak ty 2-3 dny...možná spíš za 3 dny by ovu mohla být...
@chilli Tak já jsme dnes 14DC a bolí mě břicho, ale ne jako při ovu, ale jako před ms...A co víš, třeba se podařilo a když ne, tak aspoň se ti rozjede cyklus a pak by to mohlo dopadnout ;)
Ahojky snažilky, taky se přidávám 🙂 je to náš druhý pokus těhotenství... zamlklý potrat ve 13.týdnu v prosinci 2014 ☹ přikládám foto svých ovu testů. Měsíčky byly 27.3. a testy jsou od 6.4., dnes je tam silná čárka, takže by to chtělo sexík nejlépe myslím zítra, ale manžel jako naschvál není doma ☹ , tak to růžově nevidím.
Holky a ještě když je ten můj doma, tak ještě ke všemu nemá rád nátlak 🙂 ve čtvrtek by měl být doma, budem se tulit, za to nic nedáme 🙂
@wanek To já taky zkoušela :D, někdy se nemusím ani vinout a je to a teď jak na potvoru...Navíc ovulka byla včera,podle teploty, aspoň že tak, už jsme se obávala a my měly tulení akorát v pátek, takže pochybuju, že z toho něco bude...tak nic nedá se, příští měsíc znovu a to už budu žungat kontryhel 🙂
@stepankaw
ahojky, vítej mezi námi 🙂 , určitě se brzy zadaří a vše dopadne tentokrát dobře až do konce 🙂 , jinak co se týče tulení, tak nám se v listopadu povedlo a tulení bylo v sobotu a ovu v úterý, takže naděje určitě je i pokud byste tulení už nestihli, každopádně bych to zkusila ve čtvrtek 🙂

@michalka_n nejhorší je, že člověk ani nechce a já si to taky říkala, žento měsíc to nebudu hrotit a stejně se pozoruje, kontroluje a říká si jestli náhodou...Já si stejně měřím bt a dělám si ovu testy...🙂