Snažíme se o miminko, podpora a vzájemné příběhy
Ahojky všechny milé diskutantky 🙂,
ráda bych založila diskuzi ohledně snažení o miminko. My se snažíme od léta a zatím se nepovedlo.
Ráda bych si s někým o tom povídala a hlavně se navzájem podporovaly. Hlavně s ženami, které mají stejné téma.
Ovulační testy si dělám každý měsíc. Bohužel někdy mi ovulační test nevyšel pozitivní, ale vícekrát ano. Do toho jsem měla minulý měsíc snad všechny příznaky,
hlavně bolest prsou, kterou nemívám a MS se stejně dostavila, sice s opožděním, ale přesto. Nasadila jsem utrogestan po ovulaci a minulou sobotu se měla dostavit MS, ale stále nic. Tak si říkám, třeba to vyšlo, ale testy negativní a to jsem utrogestan vysadila před 6 dny.
Určitě nevěším hlavu, přece jenom psychika je nejdůležitější.
Jaký je Váš příběh?
@janule1987jk No to fakt slyším poprvé, že se to tak má zkusit 🙂 no určitě ví co dělají 🙂 Já doufám, že to cysta vzdá s MS 😀 ale stejně pokud se nezadaří za měsíc dva tak už dál nechci čekat a půjdu na laparo ☹ zatím sbírám informace, zprvu se děsím ale snad postupem času se s tím nějak poperu 😀
@rejni preji, at cysta odejde 😉 a clostik beres dale?
@janule1987jk Tenhle cyklus jsem ještě brala ale ten další nemůžu Dr musí zjistit jestli cysta odejde po MS.. Takže ten další cyklus necháme volně, snad ovu bude.. 🙂 děkuji.. Já moc přeji ať vám to vyjde 😊✊
@rejni ahoooj, tak jak se daří? něco nového? Já jsem 14 dní po IUI a čekám co se bude dít 😀
@janule1987jk Ahooj 🙂 cysta se zmenšila už před MS ta si dala na čas dostala jsem agulitin aby dorazila a až 45DC..a v sobotu můžu začít zobat clostik a 14DC jdu na utz a pregnyl už čeká v lednici 😀 jee ty už po.. A 14 dní.. Nějaké přiznaky ještě si netestovala? 🙂 držím vše co se dá ať to vyjde 🙂
@rejni no ja mam priznaky kazdy mesic, takze je uz radsi neresim 😀 jinak testovat budu v patek.
Ahoj holky vřele doporucuji pripravek fertility blend rok a pul jsme se snazili a nic na doporuceni jsme ho oba zacali brat a za 2 mesice jsme se radovali dnes jsem 24 + 3 tt tak vsem drzim palecky at vam to vyjde
@janule1987jk 😀 Mě už ty příznaky nějak přešly měsíc od měsíce kdy se nedaří..spíš poznám že to je PMS.. Už jsi testovala?
@rejni ahojky, no bohuzel me dnes cekalo nemile prekvapeni. Dosla ms, ale takove bolesti s ni!!! Az hruza. Vubec to nechapu, co to zpusobuje ☹
Holky, tak v pondělí jdu na krev kvůli hladině HCG. V té době budu 13 DPO, tak snad už tam něco bude. Testy na mě nějak moc nefungují, před lety při neúspěšném těhu zjistila až dr. při vyšetření, že jsem asi těhotná, ale testy byly negativní. Tak mi držte všechny palce v pondělí. 😉
ahoj holky taky se nám dlouho nedařilo a už jsem to začala vzdávat ale pak mi moje kamarádka která dělá poradkyni zdravého životního stylu doporučila horský jalovec od justu..že prý každý kdo ho bral(dobré je když ho bere i muž) tak do dvou měsíců byl v tom..tak jsem nakoupila dvě balení a hned další měsíc jsem byla těhotná 🙂 jedno balení nové nenačaté mi zbylo tak kdyby měl někdo zájem, ráda daruji a dám info jak užívat. akorát už ho mám doma rok takže spotřební lhůta je červen 2016..
ahojky, tak já se konečně dočkala a zítra jdu k nové dr řešit,co vše obnáší mé další těhu 🙂 rozhodnutá,že další chceme jsem 😉
Děcka, tak tento měsíc nic, HCG jsem měla 0,7. Možná má partner špatný spermiogram - je trochu obézní, možná se prostě ani jedno miminko nechytlo, nevím. Každopádně si musím dát od modrého koníka trochu pauzu. Přestávám měřit BT, budu zobat jen bylinky a prášky, co mi doktorka dá. Potřebuju trochu zaměstnat mozek něčím jiným. Pokusím se vrátit až v těhotném stavu (snad to zvládnu) a věřím, že s Boží pomocí to bude ještě letos 🙂.

@zrofka Takže už jedno dítko máte jo? Tak snad to půjde rychle i s druhým a hlavně bez komplikací!! My se snažíme 13ty měsíc..no a tenhle měsíc bez snahy protože se mi v druhém cyklu s clostíkem udělala cysta ☹