Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@dasa.77 a tak myslis ze jsem nebo nejsem v Tom???
Tak dnes u mudry, a dostala jsem clostík a od zítra ho mám začít brát, jednu tabletu ráno jednu večer (na 5 dnů)a za týden na folikulometrii... tak jsem zvědavá, jen MS mám teda dost slabé na to na co jsme byla zvykla dřív
Ahoj holky, pridavam se 🙂. Menstruace pravidelna, mam delsi cyklus - 36 dnu. S manzelem jsme tomu tento mesic dali volny prubeh.Dnes 4 den zpozdeni, test zatim negativni. Myslite, ze z toho muze jeste neco byt ?
@kockakacka z toho grafu jsem jelen teda 😀 v ktrych dnech na tom grafu to je? Tam jak je teplota uplne nejnizsi?
@kaitinka ano, ovulace je poslední den nízkých teplot, ten skok je pak po ovulaci
@dasa.77 ahoj tak dneska Jen carka jedna 😭😭😭
@kockakacka Dekuji za vysvetleni, snad to nezapomenu 🙂
@kachnicka25k :( Já ti nechtěla kazit radost, ale mamatest dělá falešné duchy. Dávala jsem sem nedávno jeden měsíc testování a mamatest mi hodil falešnýho ducha 4x :( Drzím palečky, at to priste vyjde.
@verulinekk Ahojky. Záleží, kdy byla ovulace, ale 4tý den po zmeškané ms, už by čárka být měla, alespoň slaboučká.
@brokovich taky si rikam, ale nikdy se mi to nestalo, az ted, kdyz jsme se zacali snazit. Chjoo, uvidime. Jsem furt unavena, nevrla, toci se mi hlava a trochu zlobi zaludek
@verulinekk Já měla pozitivní test 12 dpo slabounce (dříve jsem netestovala) a luteální fázi mám 12/13 dní, 16 dpo už jsem měla dálnici no. Kolik dpo jsi dnes?
@brokovich já mám dnes 4-5 den zpoždění, mam delší cyklus, vždy to dostanu po 36 nebo 37 dnech. . Nikdy se mi to nestalo..Beru ještě léky na sníženou funkci štítné žlázy
@brokovich tak uvidime jestli to dostanu pondeli nebo ne ale je mi stale nejak divne od zaludku tak Nevim no a neni to brzo Na druhou carecku aby se mi ukazal tyden pres menzes co
dneska 11dpo... chce se mi furt brečet, už mě začínaji bolet prsa jako před ms ☹ mám z toho hrůzu že to prostě nepůjde a na ivf mít nebudeme ☹ nechávat to osudu nemá ce nu, nechávali jsme osudu rok a půl a nic... ☹ začínám mít strach že nikdy mít dítě nebudu a manžel mě opustí ☹
@kristyn.g neházej flintu do žita, bereš clostík? kolik a chodíš i nafolikulometrii a pichli ti i pregnyl? a brala jsi pak utrogestan? Myslí pozitivně, já vím, že to jde těžko, ale nic není ztraceno. ... já dnes první pilule clostiku, večer další a takhle pět dnů příští úterý jdu na folikulometrii a pak podle toho "naplanujeme " ovulaci a pak mám dostat utrogestan a uvidí se 🙂
furt si říkám jaký hezlý dáreček pod stromeček by byly dvě čárky 🙂
do toho dělám chůvu, jedna sousedka když jsem řekla že to nejde hned, mi řekla že taky zná chůvu a že nemůže mít vlastní, že nemůže otěhotnět... co si z toho mám vzít? že nemůžu mít děti protože jsem chůva? Děda mi řekl kdysi že my děti mít nebudeme protože neotěhotním... pak můj letitý strach jestli budu moci mít děti kvůli problému v dětství... zkrátka dočista mi holky hrabe, omlouvám se za výlev... furt se se mi to motá v hlavě tyhle proroctví, začínám fakt pochybovat ☹
Ale pomuže, mně jako děcku říkali, že budu mít problémy s těhotenstvím kvůli silné skolioze a hle už mám tři, po mimoděložním těhotenství se nakonec povedlo i přirozeně, a Teď u PCO jsem měla i jednou přirozenou ovulaci,ale budu ráda pod dohledem a mít pocit, že pro to děláme co jde...já vím, že je to těžký, zvlášť když člověk strašně chce a nejdeto, já zas když fotím miminka tak jsem z toho pak na měkko a je mi smutno,ale opravdu platí, že když na to nemyslíš a nečekáš to tak to výjde 🙂, držím pěstí...
@kristyn.g Neves hlavu, uvidis, ze prcek si vas nakonec najde, kazdou z nas 🙂 Uz se tu trochu ztracim v tom, kdo je kdo, tak nevim, jestli uz jste podstoupili nejake vysetreni, jestli jste v poradku? A IVF neni hned nutne, co treba IUI, to neni tak financne narocne.
@verulinekk a ovulace byla který den DC?
@kachnicka25k to jsi testovala týden před ms? Tak to ještě brzo je. Měříš si bazální teplotu? Jestli ju, hoď sem graf. 😉
@kristyn.g To půjde, uvidíš. My na prvního prcka čekali rok. Furt jsem měřila kde co, ovulační testy, těhotenský a furt nic. Pak jsem se na to vykašlala, domluvili jsme se s mužem, že se necháme vyšetřit, když už čekáme rok. A zrovna ten měsíc, kdy jsem se na nějaký měření vybodla, to vyšlo. Takže ta psychika je prostě mocná no. Teď zkoušíme druhý a zase úplně nepoučitelně jedu ovultesty a ještě navíc sleduju hlen a měřim bt. takže až se na to vykašlu, tak to vyjde -🙂
@apple_tree neměla jsem ovulaci prý, tento měsíc asi po drmku jsem měla ale zdá se nic z toho nebude.. od příštího cyklu clostil ...
@fanunka asi jo asi je to PMS
@brokovich popravde jsem to tento mesic nijak nehlidala, ale plodne dny jsem mela zhruba od 13.10. do 17.10. A v tom obdobi to bylo 🙂. I před i po 🙂.
@verulinekk kdyby poslední plodný den byl 17.10., tak dnes je to 15. dpo, a to už by něco mělo být vidět. Ale tak naděje umírá poslední no.
@kristyn.g tak uvidíš, jestlis předtím nic nebrala, tak by to mohlo pomoci, moc držím palečky. tohleto trápení je na houby.

@marketaaaaa slabounká,ale je