Špatně píchnuté náušnice. Co byste dělali?

radkass1
10. črc 2023

Ahoj všem, dnes jsme byli s dcerou nastřelit náušnice a má je dle mě hrozně vysoko…uvažuju nad tím, že je vytáhnu, dírku nechám zarůst a časem zajdeme nastřelit lépe… co byste dělaly vy?
Prosím nechcu tady poučování od matek které jsou proti nastřelování, nebo celkově dávání náušnic miminkům 🙂 to mě moc nezajímá. Děkuji všem 🙂

merope
10. črc 2023

Přijde mi, že má dost vysoko ušní lalůčky, zase aby se jí to níže neutrhlo.

zmrzlinka
10. črc 2023

Podle to mám dobře.Hlava ji ještě naroste,tak to bude vypadá jinak.

1pomnenka
10. črc 2023

Také to mám takhle moc vysoko, štve mne to celý život, protože 99% náušnic na klasické zapínání mi není. Nejsou totiž tak dlouhé a tak by mne tlačily dole do lalůčku. Je to špatně, bohužel. Mám úplně minimální výběr náušnic, protože zapínání na puzetu nesnesu.

cilkat
10. črc 2023

Koukala bych na to, jestli jí vadí zapínání... Z estetického pohledu mi to žádná tragédie nepřijde, i když chápu, že náušnice se nosí právě pro tu krásu.

fyii
10. črc 2023

@radkass1 vyndala bych je cim driv tim lip a az se ji to zhoji nakresly si tecky lihovkou kam je chces a s tim dojdi nastrelit. Tohle mi rekla doktorka. Ona jen zkoukne jestli je to na uchu v pohode kvuli nejakym tem bodum. Priste to bude lepsi. Taky mam jednu nausnici vysa stve me to cely zivot.

kytickaaa
12. črc 2023

Taky jsme měli vysoko a dnes je dcerce 2,5 a má to dobře. Hlavička ještě vyroste. Za mě je to také dobře.

kizii
12. črc 2023

Taky teda nevidim chybu. Nechala bych takto, opravdu hlava o dost vyroste a bude to vypadat jinak.

rozitta
12. črc 2023

Já bych je určitě vytáhla. a v šesti zkusila píchnout znovu.

lucie7411
12. črc 2023

@radkass1 ma to dobre nastrelene, mam 3 dcery a vsechny to tak mely. Ted jak maji vetsi usi, tak to maji uz pekne😊 Ale take jsem tenkrat byla zdesena🤣

lucieevita
12. črc 2023

Myslím, že to má správně. Ona se hlavička ještě mění. Dcerka to měla stejně. Nyní má 3 roky a vypadá to hezky, náušnice jí sedí.