Tchyně. Jak se chovat? Uvařit něco?
ahojky maminky,
dneska má přijít moje tchýně, a já nevím jak se chovat a jestli mám něco uvařit 🙏
takže bycha moc ráda kdyby jste mi pomohli 👍
děkuji
V kolik ma dojit? Zalezi jestli navstevu domlouval partner, nebo se domlouvate spolu vy dve. Kdyby dosla po 13 hodine tak bych max buchtu a kavu udelala 🙂
Kafe, buchtu a zdarec
@anakul Záleží jaký máte vztah a jak na tom jsi teď ty. Kdybych byla např. v šestinedělí, neřešila bych nějaké pohoštění pro ni, to by spíš ona měla přijít s nenadýmavým jídlem.
Já jsem třeba nevarilka, takže když mi přijde návštěva tak objednavam jídlo s tím ze si řeknou co chtej až na místě. :D Na běžný návštěvy mám sušenky, kávu, čaj, džusy, Colu. Tyčinky. Stačí to vždy.
@95newmommy2020 to je super nápad, objednat jidlo. Manzel teď bude mít narozeniny a nevím, co varit a kolik, kdyz jsem naposledy uvarila tchanovcum minule, měli kecy, že není polivka a ze je to pálivý a bla bla.. Problém vyřešen, objednám a mam klid.
Proč nevíš, jak se chovat? Tys ji ještě nikdy neviděla nebo jste se naposledy pohádaly?
Dala bych jen něco ke kafi a hotovo.
@barmil přesně a žádný nervy. 😄
Jaaaak tchyne na navstevu? Snad lockdown neeee? 😆
A já bych teda nedala nic ke kafíčku. Člověk nemůže skoro nikam, je málo pohybu, takže by akorát ztloustla ne? 😄
nevařit. Nebo bude chodit neohlášeně pořád k obědu. Moje zkušenost Kór když ví, že jsi teď pořád doma.
@anakul hlavne prestan trollit,neumis to
Rakvičky a věneček, ke kafi s tchýní ideál. Kafe doporučuju od Žida.
@mourovatakocka 😹😹😹
dělat že nejsi doma, to je nejlepší co může udělat:D

@anakul Nejlépe neotvírat 😄