icon

Technické dotazy na fungování stránky

aguaverde
11. bře 2011

Máte s něčím problém? Nevíte si rady? Potřebujete se na něco zeptat?

https://www.modrykonik.cz/help/#cat-technical-s...

beatta
Odpověď byla odstraněná
sisa77
Odpověď byla odstraněná
schnek
13. dub 2011

@janocka jo, to vím, že je tu tohle. Já myslela, jestli je někde uvedený celkový číslo? případně neplanuje se počítadlo? máme registrovaných xxx uživatelů, momentálně je online xxx registrovaných uživatelů a xxx hostů?

beatta
Odpověď byla odstraněná
beatta
13. dub 2011

aha už sem si našla odpověď 😅 😠

apollo11
13. dub 2011

Co je to s těma rozházenýma příspěvkama? Koník kope? 😀

lucisa
Odpověď byla odstraněná
beatta
Odpověď byla odstraněná
janocka
13. dub 2011

@valentinuska e-mail je aktualny ale chodi tam denne stovka mailov, preto sa na vsetky odpovedat neda

janocka
13. dub 2011

@schnek nie, to sa neplanuje

kami1984
13. dub 2011

Ty prispevky me stvou, kdo se v tom ma vyznat?? odpovidam v diskuzi na vlakno a otazku jine uziv., ale odpoved se mi zobrazio nad ni...

a proc se neplanuje takove pocitadlo?? vzdyt to ma skoro kazda webovka, nemyslim si, ze by to bylo zase tak nejak narocne...

petromilla
Odpověď byla odstraněná
valentinuska
13. dub 2011

@janocka ok, to znamená napsat znovu a nebo to nemá smysl?

ivarei
Odpověď byla odstraněná
dexin
Odpověď byla odstraněná
pkrivka
Odpověď byla odstraněná
pkrivka
13. dub 2011

@janocka chcete mi říct, že když se ptám na fungování pošty, tak je to mimo technické věci? To snad nemůžete myslet vážně, tak mi prosím napište kdy mi na e-mail ze dne 6.12.2010 odpovíte, paní přede mnou se také ptala a nikdo ji nic nesmazal, čili ptám se je chyba na straně koně, adminů nebo pošty nebo techniky? Chápu, že e-mailů máte mnoho, ale neodpověď 4 měsíce mi přijde hoodně dlouho
a že skáčou příspěvky, to také není technická věc? Kdy to bude opraveno, díky za odpovědi

ikarkulka
13. dub 2011

@pkrivka k příspěvkům odpověď janocky ze včerejška:
podvecer zacal preskakovat cas o plus, minus 5 minut. Programatori to budu rano riesit, zatial ta poprosim o trpezlivost

beatta
Odpověď byla odstraněná
lucija
Odpověď byla odstraněná
beatta
Odpověď byla odstraněná
janule11
13. dub 2011

@ikarkulka mám dotaz na bazar : před nějakou dobou jsi mi zablokovala pár inzerátů u kterých jsem měla napsáno DARUJI. Teď přesně nenapíšu důvod zablokování, bohužel jsem to smazala, ale bylo tam něco jako : zavádějící 😕 ?Nesměla jsem si k těm věcem dát ani cenu 1,- Kč (to je taky "zavádějící" 😕 ). Přitom když do kolonky Cena v Kč napíšu 0, samo se mi tam potom zobrazí DARUJI, takže to musíte mít už takhle nastavený vy. Jsou to oblečky, které se hodí opravdu na donošení po doma, na zahradě,..... a nechci za ně vůbec nic, ale myslím si, že někomu ještě poslouží. Proto jsem si je dala do bazárku, že je v případě zájmu přidám k objednávce. To že jsem u nich napsala, že je v případě zájmu přidám k objednávce, nebyla podmínka objednání i jiných věcí, ale přišlo mi to lepší, než je posílat samostatně jen za poštovné. Takže jsem k těm věcičkám napsala částku 2,- Kč, ale já ani ty 2,- Kč nechci. To si mám tedy dopsat do popisu, že je vlastně dám zdarma 😕 ? Nebylo by možné prostě do Bazaru přidat i kategorii Daruji ? Myslím, že by to využilo víc maminek a to jak na vkládání inzerátů, tak i na výběr věcí. A ještě bych se ráda dozvěděla co je na DARUJI zavádějící 😕 😨 😕 ? Děkuji za odpověď
Klidně si ráda přečtu odpověď na moje otázky i od jiných adminek @janocka @latvia

pkrivka
Odpověď byla odstraněná
jajinka80
13. dub 2011

@schnek Z toho seznamu se to dá snadno spočítat - skoro 9000 uživatelek aktivních za posledních 14 dní a více než 3x tolik registrovaných uživatelů.

janocka
13. dub 2011

@janule11 inzerat ti bol zablokovany z dovodu, ze si tam mala Darujem k objednavke. Po stopnuti inzeratu si tam mala napisany presny dovod, ze inzeraty typu Darujem k objednavke netolerujeme. Ak chces nieco darovat, nemozes to podmienovat kupou inej veci. Po stopnuti inzeratu sa ti objavila tato hlaska:
"Cena je částka, za kterou nabízíš svoje zboží. Spekulace typu „cena dohodou“, 1 Kč, zadarmo k objednávce, případně inzerát bez ceny se u nás nenosí. Jsme rádi, když je ve věcech jasno a určitě i ty oceníš, když víš, kolik co stojí.
Řešení: klikni na Změň a přepiš cenu na konkrétní částku, za kterou skutečně zboží nabízíš." A z nej je jasne preco ti bol stopnuty

janocka
13. dub 2011

@pkrivka e-mail od teba mam z juna minuleho roka, ten decembrovy nemam

luci_enka
13. dub 2011

@janocka vcera kolem 17 jsem psala email ohledne nefungujiciho bazaru na email, ktery jsi mi poslala - kdy asi tak muzu cekat odpoved? podotykam, ze mi stale nefunguje vkladani fotek a jeste se mi nikdo neozval...diky

janule11
13. dub 2011

@janocka děkuji za odpověď, ale vlastně jsi mi vůbec neodpověděla na moje otázky 😒 🙄 .
Částku jsem už změnila (viz. můj příspěvek víš).

Takže pokud do inz. nenapíšu jen : "v případě zájmu přidám k objednávce", ale napíšu : " v případě zájmu přidám k objednávce, nebo vám věcičku pošlu na dobírku a vy si zaplatíte pouze poštovné" , tak je to přece dost jasný a případné zájemkyně vědí co za to "chci" 🙂 . Takže si myslím, že to opravdu není "Spekulace typu „cena dohodou“, 1 Kč, zadarmo k objednávce". Jak jinak to mám nabídnout ZDARMA 😕 ????? Jak jsem už psala (viz. můj příspěvek víš), jsou to oblečky, které se hodí opravdu na donošení po doma, na zahradě,..... a nechci za ně vůbec nic, ale myslím si, že někomu ještě poslouží. Proto jsem si je dala do bazárku, že je v případě zájmu přidám k objednávce. To že jsem u nich napsala, že je v případě zájmu přidám k objednávce, nebyla podmínka objednání i jiných věcí, ale přišlo mi to lepší, než je posílat samostatně jen za poštovné.

Také jsi mi neodpověděla na otázku :
1) Nebylo by možné prostě do Bazaru přidat i kategorii Daruji ? Myslím, že by to využilo víc maminek a to jak na vkládání inzerátů, tak i na výběr věcí.
2) A ještě bych se ráda dozvěděla co je na DARUJI zavádějící 😕 😨 😕 ( vlastně spekulace 😉 )?
3) když do kolonky Cena v Kč napíšu 0, samo se mi tam potom zobrazí DARUJI, takže to musíte mít už takhle nastavený vy. ???

Děkuji za konkrétní odpovědi a NE zkopírované, které posíláte, když někomu něco zablokujete

bledulka
13. dub 2011

Dobrý den, ráda bych se taky zeptala... 22. února jsem položila otázku v tématu "zamykání témat " a přestože toto téma bylo adminy sledováno a následně zamčeno kvůli jiným věcem , tak k mé otázce se ikdo nevyjádřil..je možné požádat o odpověd? viz strana č.1. v tématu zamykání témat
děkuji

janocka
13. dub 2011

@janule11 odpovedala som ti preco bol inzerat stopnuty. Opakujem: inzerat ti bol zablokovany z dovodu, ze si tam mala Darujem k objednavke, co netolerujeme
Kategoria darujem tu je - vzdy ked das cenu 0, je to darujem.
Zavadzanie je Darujem k objednavke

Strana