Tlustá či jen mysl. Jak jste na tom vy?
Ahoj vsem mam takovy mensi problem je mi 31let merim 166cm a vazim 100kg priblizne pred 2 lety jsem mela 77kg jenze zacala jsem poctive se lecit se stitnou zlazou beru pravidelne leky a sup naskocilo to uz nevim jak to shodit dolu moc cvicit nemuzu v 15jsem mela operace kycli takze nemuzu nohy cvicit a ted jsem byLa i na operaci se stitnou zlazou kde mi vzali celou snazim se jist malo a ne moc tucny a taky to moc nejde.jako nejsem uplne obsypana tukem bricho mam to jsem 4 roky po porodu mam to vytahane jako pneumatiku a nohy stehna mam tluste.jak to resit nechci zadne urputne diety nebo zmenit jidelnicek zeleninu a ovoce a bio a pod.jak jste na tom vy?manzelovi to nevadi rikal ale ja si melu sve.
Nemám sílu to číst celé, jen napíšu co pomohlo mně. Stojí to poměrně dost peněz, ale nelituju, objednala jsem si na 3 měsíce krabičky, záměrně nechci psát krabičkovou dietu, protože to moc dieta nebyla, jídla byly velké porce, 5x denně, mimo to jsem nic jiného nejedla a šlo to dolů pomalu, ale dlouhodobě. Často jí člověk málo, ale špatně. Já jsem nebyla vůbec zvyklá třeba svačit a pak mě to večer nutilo něco ujídat a pomohlo mi to udělat si představu o velikosti porcí atd. Impulsem pro mě bylo i to, že mi lékař řekl, že bych měla zkusit něco shodit, to jsem měla 70kg na 163cm, teď mám 58kg a je to opravdu na zdraví znát.
Mrkni se na pojišťovnu, některé na nutriční terapii při obezitě přispívají 😉
@alilali nechapu proc odepisujes
Od toho je diskuze.
Ty očividně nechápeš víc věcí 😀😛 Tady může psát každý, je to diskuzní fórum, víš?
@te_reza Hele, já si myslím, že tlusťoši by neměli být hákliví na to, když jim někdo řekne, že jsou tlusťoši. Při 166 cm a 100 kg paní tlustá je. To je fakt. Co čeká na diskuzi? Musí sama chtít a máknout. Ať začne třeba kalorickými tabulkami, ty jí ukážou, až je nakrmí vším, co přes den snědla a vypila, že to přešvihla. To píšu z pozice bývalé tlustoprdky, které zůstala velká zadnice a ještě nadváha. Kecy o genetice ponechám stranou, problém bude v základu stravování z původní rodiny, to je sakra těžké opustit. Za mě kalorické tabulky a odpoledne žádné sacharidy. Držím palec a hlavně se nečertit, když mi někdo řekne, že jsem tlustá. Jsem. Dělám na tom. Nechci už být. A něco pro to obětuju.