icon

Tlustá či jen mysl. Jak jste na tom vy?

13. kvě 2021

Ahoj vsem mam takovy mensi problem je mi 31let merim 166cm a vazim 100kg priblizne pred 2 lety jsem mela 77kg jenze zacala jsem poctive se lecit se stitnou zlazou beru pravidelne leky a sup naskocilo to uz nevim jak to shodit dolu moc cvicit nemuzu v 15jsem mela operace kycli takze nemuzu nohy cvicit a ted jsem byLa i na operaci se stitnou zlazou kde mi vzali celou snazim se jist malo a ne moc tucny a taky to moc nejde.jako nejsem uplne obsypana tukem bricho mam to jsem 4 roky po porodu mam to vytahane jako pneumatiku a nohy stehna mam tluste.jak to resit nechci zadne urputne diety nebo zmenit jidelnicek zeleninu a ovoce a bio a pod.jak jste na tom vy?manzelovi to nevadi rikal ale ja si melu sve.

Strana
z5
sudylichozrout
Autor odpověď smazal
pipi_puncocha
14. kvě 2021

Nemám sílu to číst celé, jen napíšu co pomohlo mně. Stojí to poměrně dost peněz, ale nelituju, objednala jsem si na 3 měsíce krabičky, záměrně nechci psát krabičkovou dietu, protože to moc dieta nebyla, jídla byly velké porce, 5x denně, mimo to jsem nic jiného nejedla a šlo to dolů pomalu, ale dlouhodobě. Často jí člověk málo, ale špatně. Já jsem nebyla vůbec zvyklá třeba svačit a pak mě to večer nutilo něco ujídat a pomohlo mi to udělat si představu o velikosti porcí atd. Impulsem pro mě bylo i to, že mi lékař řekl, že bych měla zkusit něco shodit, to jsem měla 70kg na 163cm, teď mám 58kg a je to opravdu na zdraví znát.

ter
Odpověď byla odstraněná
llluckaaa
14. kvě 2021

Mrkni se na pojišťovnu, některé na nutriční terapii při obezitě přispívají 😉

autor
14. kvě 2021

@alilali nechapu proc odepisujes

pampeliska1313
14. kvě 2021

Od toho je diskuze.

alilali
14. kvě 2021

Ty očividně nechápeš víc věcí 😀😛 Tady může psát každý, je to diskuzní fórum, víš?

gracinka7
14. kvě 2021

@alilali fakt? Já myslela, že je to místo, kde někdo položí hloupý dotaz a pak nechce slyšet odpověď 😂

knuffel
16. kvě 2021

@te_reza Hele, já si myslím, že tlusťoši by neměli být hákliví na to, když jim někdo řekne, že jsou tlusťoši. Při 166 cm a 100 kg paní tlustá je. To je fakt. Co čeká na diskuzi? Musí sama chtít a máknout. Ať začne třeba kalorickými tabulkami, ty jí ukážou, až je nakrmí vším, co přes den snědla a vypila, že to přešvihla. To píšu z pozice bývalé tlustoprdky, které zůstala velká zadnice a ještě nadváha. Kecy o genetice ponechám stranou, problém bude v základu stravování z původní rodiny, to je sakra těžké opustit. Za mě kalorické tabulky a odpoledne žádné sacharidy. Držím palec a hlavně se nečertit, když mi někdo řekne, že jsem tlustá. Jsem. Dělám na tom. Nechci už být. A něco pro to obětuju.

Strana
z5