V čem podnikat? Co byste ve svém městě uvítali vy?
Prosím o vaše názory. Co vám chybí v místě vašeho bydliště?
U nás, městečko 4000 obyvatel. Velká města do 10 km. Dopravní dostupnost relativně dobrá.
Máme velký dům v centru městečka. Ideální místo pro podnikání. Ale nenapadá mě v čem... Ideálně bych to spojila s výdejnou, místa je tu opravdu víc než dost.
Jinak v celém městečku je na co si vzpomenu. Obchod s módou, trafika, obchody, večerky, drogerie, cukrárna, pekárna, služby jako kadeřnictví, pedikúra, nehty, řasy, kosmetika, speciálky prodejny alkoholu...snad všechno.
Byl tu malý zverimex, ale po letech zkrachoval.
Co byste ve svém městě uvítaly vy? Co vám chybí? Případně když mám hodně prostoru v jakém odvětví mít eshop? Předem děkuji za vaše tipy a nápady.
My bychom si chtěli s kamarádkou otevřít Obchůdek s produkty od lokálních pěstitelů, chovatelů apod. K tomu výdejnu Scuku a bedýnek. Prostě domácí produkty. Ale to je otázka delší doby a kdo ví jestli 🙂
@martiniquest to mi u nás taky chybí, jezdím si do Brna. 😔 Ale papírníctví přeplněných nesmysly, kde člověk nekoupí ani pořádnou propisku, je tu na každém rohu pět. 🤦
V Říčanech je moc oblíbené vegetariánské bistro, na náměstí. To mi přijde fajn provozovna, je tam pořád spousta lidí.
mne chybi zásilkovna-zijeme v mestysi a nemame
U nás jede v o něco větším městě hned za Prahou místní "budka" na pizzu do krabice - ten pán se za ty roky kolem poledne fakt nezastaví.
Teď tu začalo jezdit auto na hamburgery (ale prý jsou úžasné a z kvalitního města), pokaždé mají rezervace dopředu.
Když si v paměti proberu obchody u náměstí, kde žijí naši - své jisté vždy měly obě drogerie, řeznictví, pekárna a ovoce zelenina. Ostatní se kolem protáčely, ale tyhle tam fungují desítky let.

Já chci vědět, odkud jsi, malé město a máte absolutně vsechno?? Zaaavist.