icon

Vánoční dárky pro děti. Co, aby to bylo překvapení?

klokanka31
22. zář 2025

Máte někdo tipy na vánoční dárky pro děti? Eliška si napsala dopis Ježíškovi, ale chci i nějaké překvápko...

marketa1218
22. zář 2025

@klokanka31 U nás přinese Ježíšek hlavně věci do školy,protože je předškolačka. Jinak zatím nevím.

klokanka31
autor
22. zář 2025
@marketa1218

@klokanka31 U nás přinese Ježíšek hlavně věci do školy,protože je předškolačka. Jinak zatím nevím.

@marketa1218 Naše taky předškolačka, ale chci aby si věci do školy vybrala sama v létě.

lv
22. zář 2025

Tabule - stojan s roli papiru? Sportovní potřeby jako brusle, kolo.. stolní hry, fintící stolek

klokanka31
autor
22. zář 2025
@lv

Tabule - stojan s roli papiru? Sportovní potřeby jako brusle, kolo.. stolní hry, fintící stolek

@lv Stolní hry přemýšlím, ale je toho tolik, že nevím co...🤔😄

verunnaj
22. zář 2025
@klokanka31

@klokanka31 naše predskolacka miluje člobrdo, kloboučku hop a nove s pomocí dostihy 🙂
Jinak si přeje magnetickou stavebnici

hennrietta
22. zář 2025
@klokanka31

@klokanka31 Pokud máš Facebook, přidej se do skupiny "Deskovky pro tři bratry". Jsou tak hry rozdělené podle věku. A já si pak konkrétní kousky hledám na YouTube.

marketa1218
23. zář 2025
@klokanka31

@marketa1218 Naše taky předškolačka, ale chci aby si věci do školy vybrala sama v létě.

@klokanka31 My si uděláme nějaký předvýběr a on to potom Ježíšek doladí.. aspoň něco vím totiž 😀. Jinak určitě oblečení, už se ráda strojí. Knížka nesmí chybět, deskové hry se taky podívám. Jinak vsechno má kolo, brusle na zimu ,teď dostala kolečkové k narozeninám. Ještě jí baví různé tvoření, tak třeba nějakou sadu.

kacka1994
23. zář 2025

Taky predskolak a co tak sleduju, tak podobne zalozeny jako tvoje holka 🙂 (cte, pise, je velmi zvidavy - mame potvrzene mimoradne nadani, k tomu mame 3leteho ktery je taky chytry) krome Vanoc jeste bude mit svatek a narozky oba dva. Navic mame velkou rodinu, takze pisu tak nejak napric nase prani.
U nas urcite nejakou deskovku, ale teda my jich mame doma tak 100, takze uz opravdu jen par deskovek :D Vybral si k Vanocum (jeste nepsali dopis) Gravitrax, mladsi dostane z Elis elektricke obvody, hra bude prekvapko (o te mu nerikam), lego si vyberou a napisou o konkretni. Pak dostanou nejake unikovky (exit game priserkov a neco s dzungli), sesitove unikovky, rebusy, smartgames a co me uchvatilo jsou knihy Zahady vesmiru, Divy prirody, Fascinujici zvirata a pak kniha nezkreslena veda 🙂 miluje to na youtube ten starsi. Mladsi zase ma rad od Svojtky encyklopedie Nej... vesmir v pohybu, nej.. Zeme v pohybu a dalsi.

kacka1994
23. zář 2025

Jo a na hry taky doporucuju fb skupinu Deskovky pro tri bratry 🙂 Moje penezenka teda ne, ale zase je to kvalitni zabava, rozviji to deti a co je vic 🙂 My uz teda clobrdo vezmeme do ruky jen z donuceni... Ja bych pro predskolaky co nejsou uplne zvykli hrat doporucila treba Tajnou vypravu carodeju, Sysliky, Jizdenky prosim Junior, Bobri bandu, nebo treba Kulisak (vsechno jde hrat i s maldsimi), Pro vic rozehrane predskolni deti (nebo i starsi) Draftosaurus, Po stopach Charlese Darwina, Dinodraft, Ubongo a dalsi 🙂 je jich proste mraky a je to dokonala zabava pro vsechny 🙂

merope
24. zář 2025
@klokanka31

@klokanka31 Já vloni zjistila, že on počítá v podstatě jen ty dárky, co opravdu chtěl. Zbytek potěší, ale to, co fakt chce, to je prostě klíčové a bere to v úvahu.

klokanka31
autor
24. zář 2025
@merope

@klokanka31 Já vloni zjistila, že on počítá v podstatě jen ty dárky, co opravdu chtěl. Zbytek potěší, ale to, co fakt chce, to je prostě klíčové a bere to v úvahu.

@merope Já z Elišky ještě postupně tahám co by si přála, takže těch nápadů je spoustu 😃

veru181
24. zář 2025
@merope

@merope Taky mám u nás ten pocit 😀. Vzpomene si na maličkost, co byla v dopisu a nedostal ji, ale pak se diví “a proč jsem dostal…” (třeba CD, které si chtěl koupit na koncertě, ale protože nakonec nešel, sháněla jsem ho honem jako dárek 😀).

kacka1994
24. zář 2025
@veru181

@merope Taky mám u nás ten pocit 😀. Vzpomene si na maličkost, co byla v dopisu a nedostal ji, ale pak se diví “a proč jsem dostal…” (třeba CD, které si chtěl koupit na koncertě, ale protože nakonec nešel, sháněla jsem ho honem jako dárek 😀).

@veru181 Nas zase bez obriho nadseni rozbali ty darky, co si napsal (nedostane vsechno a taky vi, ze nemusi dostat) a tak nejak komentuje, ze je rad ze si to pral :D ale ze vsechno vedel ze dostane 🤷🏻‍♀️🙉 takze to, co necekal ho nakonec potesilo vic 🙂

fire85
25. zář 2025

Skoro osmilety syn si přeje nové kolo, helmu a rukavice na kolo. Pak koupím drobnosti jako oblečení, povlečení na postel a dal nevím..a staršímu je 11, a tomu vůbec netuším co..co kupujete těmhle pubertakum,? Přijde mi že všechno má .

vejuu98
25. zář 2025

@klokanka31 Taky máme doma předškolačku a teď je v období, kdy se chce parádit, takže jsem ji sehnala hezkou sadu do vlasů a jsou tam korálky, nalepovací kamínky,gumičky apod.A strašně to miluje.Pak jsem ji sehnala například kosmetický stoleček a mix dětských parfémů,šminek a šperků a byla šťastná jako blecha.Samozřejmě miluje taky logické hry,takže jsem ji koupila ubongo(byť je to pro starší),ale je neskutečně šikovná a trumfne kolikrát ke i tatínka 😂

veru181
25. zář 2025
@kacka1994

@veru181 Nas zase bez obriho nadseni rozbali ty darky, co si napsal (nedostane vsechno a taky vi, ze nemusi dostat) a tak nejak komentuje, ze je rad ze si to pral :D ale ze vsechno vedel ze dostane 🤷🏻‍♀️🙉 takze to, co necekal ho nakonec potesilo vic 🙂

@kacka1994 😀 U nás taky ví, že nemusí dostat všechno, ale ptal se a zrovna na takové opravdu dle mého maličkosti. Jsou to prostě zlatíčka 😀.

xxx3d
25. zář 2025

napadl mě zážitek 🙂
buď jen pro ni, nebo společnej, pro vás všechny, výlet někam 🙂

baboone
30. lis 2025
@klokanka31

@klokanka31 Taky strašně ráda dávám deskovky! Mohlo by jí bavit Myši mají pré https://eshop.lorisgames.cz/stolni-hra-pro-deti..., ta je super na soustředění a jemnou motoriku. To byla naše hra pro prtě a babi, protože prtě vyhrávalo 😀 😀 😀. A nebo Chyť draka https://eshop.lorisgames.cz/chyt-draka/, ta má dokonalé ilustrace. Já mám teď na cestě Kavárnu příšer https://eshop.lorisgames.cz/kavarna-priser/, tak jsem zvědavá. U Lorisu teď mají 25 % slevy s kódem, tak jsem neodolala

sticker