icon

Všichni si přejí mít holčičky. Vy také?

95newmommy2020
9. črc 2020

Ahojky, kolem sebe mám par známých, co jsou těhu. Je jich 7. Všech jsem se zeptala na otázku, jestli mají nějaké praní nebo jim je to jedno. Všem je to jedno, hlavně aby bylo zdravé, ale brali by tu holčičku.
Já to měla stejně, prala jsem si holčičku, ale nevyšlo to.
Taky si všechny tak přejete dcerky ?

Strana
z4
veroniquecz
10. črc 2020

@95newmommy2020 a je to tedy teď jeho umazlená a rozmazlená princezna 😁😍

klokanka31
10. črc 2020

@95newmommy2020 Já taky hrozně chtěla holčičku, manžel taky (celé těhotenství s bříškem mluvil jako by to byla holka, a já se modlila ať to je fakt holka, aby pak nebyl zklamaný), do toho všichni kolem mě říkali ať je to holka, že to je lepší 😊teda kromě tchyně, ta chtěla kluka, že jako aby pokračoval jejich rod 😹 no a když jsem malou porodila, okamžitě jsem na doktora a PA vybafla co to je, a hned jsem po ní koukala, a když ji otočili a viděla jsem že holčička, což mi zároveň i sami řekli, já byla tak šťastná... ☺

klokanka31
10. črc 2020

@tasimia Úplně stejný jak můj manžel, taky si nepřipouštěl že by to mohl být kluk 😊

mrstte
10. črc 2020

Přítel si přeje kluka, ale všem vykládá jaké vymyslel jméno.... Já bych radši holčičku. Ale vzhledem k tomu že přítel je ze 4 kluků, jeden brácha má 2 páry, druhý má 2 kluky. Tchyně je ze 4 děti a má dvě sestry a jednoho bráchu a tchán má sestru. tak nevím jestli to klapne.... A v naší rodině měli moji rodiče pár, mamka je ze 3 jediná holka a taťka má bráchu.... Teta se strejdou mají taky dva kluky a jednu holku....

katkatomaskova
10. črc 2020

Já si přála kluka - aby se jako starší mohl starat o mladší ségru - a máme holčičku 😂 Ještě jsem na začátku byla přesvědčená, že je to fakt kluk, protože byl začátek těhotenství takový pomalejší, a říká se, že kluci jsou brzdy 😂 Zato muž od samého začátku říkal, že to bude holka, a fakt se trefil 😂
Když na prvním screeningu doktor řekl, že vidí kávové zrno, blesklo mi hlavou, že je mi to malinko líto, ale už vzápětí jsem se začala těšit na holčičku a ted si nedokážu představit, že bych měla kluka 🙂 a druhé bych chtěla také holčičku 😍
Přání je fajn, pro nás bylo nejdůležitější, že se zadařilo, na mimčo jsme čekali pět let
Jinak u nás neplatí, že holka je klidnější, ta naše vydá za dvě v normální den, v horší dny i za tři... 😂

95newmommy2020
autor
10. črc 2020

@majsina Protože prý tuk evokuje pocit blahobytu. Tím pádem křehčí mužský plod se udrží u někoho kdo má víc tukových zásob než třeba u hubenych. :D

jako_mala_holka
10. črc 2020

@95newmommy2020 haha pekna blbost 😀 ja mam tuku az moc a mam holku 😀 a v okoli to taky nesedi, co vim... Je to proste o nahode... A i o spermiich, to by tchyne taky mohla ve svem veku vedet 😉

zuzita15
10. črc 2020

@95newmommy2020 co ma proboha tuk spolecnyho s pohlavim? Svagrova je jak z kozy duch a ma parecek 🤨 Na plavani chodi maminka, ktera je tak 3x ja a ma holcicku. Jinak ja v prvnim tehu chtela kluka, mame holku, ted ve druhym jsem nejdriv chtela taky kluka, at mame ten parecek, ale postupem casu si rikam, ze segra by byla lepsi na hrani... no a v podstate je mi to jedno, hlavne, aby to bylo zdravy a povedlo se mi to donosit trosku dele nez prvni 😉😉

zlobr
10. črc 2020

U prvniho jsem si prala kluka...a mam kluka 🙂 Podruhe jsem si prala spis holku,ale vlastne jen proto,abych zazila oboje a kvuli jmenu(jednodusi vybirani,mela jsem favorita a manzel souhlasil). Ale touzila jsem i po klukovi,aby mel starsi syn partaka. Pralo se to ve mne. No a cekame jasnyho kluka😁 Nejdriv jsem byla malinko zklamana,priznavam...ale jen par minut u doktora. Cestou domu uz jsem se usmivala. Stejne nejsem moc na nejake finteni,zdobeni...culicky, sponecky...tak je to vlastne lepsi. Verim,ze ten prdolka vedel,proc si nas vybral🥰

majsina
10. črc 2020

@95newmommy2020 tak v mém okolí naprostý naopak 😀 😀 😀.

luciiiiiiik
10. črc 2020

Mám kluka a chci kluka 😍

krupka3
10. črc 2020

U prvniho ditete jsem si moc prala dceru. U druheho mi to bylo uz tak nejak vic jedno, ale porad jsem preferovala holcicku. PS je na to i demograficka statistika, ktera rika, ze u prvniho ditete jsou preference jen o neco malo vys pro holcicky (neco kolem 55%?), kdezto u druheho uz je velmi vyrazne vyssi procento tech, kdo chteji holcicky. Z toho vychazi, ze kdo ma chlapecka, chce podruhe vice holcicku, a kdo ma holcicku, stale chce podruhe vice holcicku. Holt rodicovstvi muze byt u holcicek a chkapecku rozdilne 🙂

lestoc
10. črc 2020

Pro mě je to překvapení. Já si vždycky myslela, že všichni chtějí víc kluky. Chtěla jsem syna, protože jsem vždycky byla víc sportovní, akční a vždycky jsem měla víc kamarádů kluků. Ale čekám holčičku. První, co mi máma řekla, když jsem jí to sdělila bylo : Jé, to bude manžel zklamanej. Grr.
Nicméně se na malou těšíme s manželem oba, určitě to bude tatínkova princezna, a jestli bude víc holčičí, než já, tak jí to budu moc přát.

95newmommy2020
autor
10. črc 2020

@lestoc určitě, co jsem viděla tak snad kazdej tatínek je úplně na měkko z těch jejich princeznicek. ❤️ A jestli to bude sportovní a akční holcicka, tak to bude mít skvelej základ do života.

babanci
10. črc 2020

Já jsem vždycky holčičku chtěla. A 3 x mi to vyšlo.😀A ještě jsem to přání asi neodvolala,protože mám 3 vnučky. 😀

jade85
10. črc 2020

Četla jsem tady ten výraz několikrát, naštěstí naživo jsem to nikdy neslyšela, fakt se dvemat sourozencům rozdílného pohlaví říká PÁREČEK? 😁😁😁

lachtanice86
10. črc 2020

@pabka neni to nesmysl, dela práci která má vliv na spermie. Takže než napíšu ze je něco nesmysl zjistím si informace, ale to ne, že? Lepší je napsat hovadinu i když vubec nic nevím.

pabka
10. črc 2020

@lachtanice86 jasne a co tedy dělá?

lachtanice86
10. črc 2020

@pabka no tak zrovna tohle tady psát nechci.

jitkaa79
10. črc 2020

@95newmommy2020 copak to je za blbost?! Copak množství tuku v těle má souvislost s pohlavím dítěte?! Mám dva kluky a nikdy jsem po dcerce netoužila, ale je pravda, že moji rodiče taky pořád lituji, že nemáme páreček (ale protože kluky ani nehlidaji, je mi to srdečně jedno 🤫)

pabka
10. črc 2020

@lachtanice86 aha 😂🙈

zmrzlinka
10. črc 2020

Mně bylo vždy jedno co to bude....hlavne ,aby to bylo zdravé....dělám ve zdravotnictví ,tak to mám kazdy den před očima ,co všechno se muze stát...

michaela_2
10. črc 2020

@lachtanice86 mého manžela (děla IT), kdysi jeden “chytrý” člověk přesvědčoval, ze kvůli záření z nějakých spojů, nemůže mít nikdy kluky. No, tak už má dva 🙂)

knuffel
10. črc 2020

@pabka To bude něco kolem záření, třeba u radaru dělá ten chlap od lachtanice86, mě tak napadá...

95newmommy2020
autor
10. črc 2020

@jade85 Já jiný výraz ani neznám. :D Ale fakt je to divné. :D

95newmommy2020
autor
10. črc 2020

@jitkaa79 Asi je to kravina. :D Jen jsem tomu věřila, protože na mě to sedí. Hehe :D

baraskaska
10. črc 2020

Ja si dcerky neprala, chtela jsem kluky klidne dva. Osud tomu chtel jinak tak mam dve dcerusky🤣🍀

95newmommy2020
autor
10. črc 2020

@baraskaska Tak to ten 3. Bude kluk :D

takyjedna
10. črc 2020

Poprve jsem chtela trosku vic kluka a mam holku a podruhe trosku vic dalsi holku a mam kluka😁 A oba jsou lasky myho zivota, nehlede na pohlaví ❤️

sonaxoxo
10. črc 2020

Jj taky jsem stale basnila o holce,kluci nee..samozrejme mame kluka😂😂😂a ted musim rict,ze bych chtela dalsiho kluka a jsem rada,ze nemam holku😂😂takze stopro,jestli budu tehu,tak budu cekat holku...😂😂😂 klasika

Strana
z4