Všichni si přejí mít holčičky. Vy také?
Ahojky, kolem sebe mám par známých, co jsou těhu. Je jich 7. Všech jsem se zeptala na otázku, jestli mají nějaké praní nebo jim je to jedno. Všem je to jedno, hlavně aby bylo zdravé, ale brali by tu holčičku.
Já to měla stejně, prala jsem si holčičku, ale nevyšlo to.
Taky si všechny tak přejete dcerky ?
@jako_mala_holka Ona to myslela spis i trochu jakojizlivejsi srandu. Ze když byla těhotná se švagrovou byla hrozne moc hubena, a pak když čekala manžela, tak se spravila. Tak ze je to určitě tím. :D A pro ni je kazdej nadmernej jakmile má nad 60kg. :D
Přála jsem si kluka a všichni prarodiče mi říkali, že s klukem je to náročnější ať chci holku a byl to kluk. Byla jsem nadšena, ale asi měli pravdu, protože kamarádky mají holky a ty jsou proste klidnější. Kdyby bylo druhé, přála bych si asi víc holku, ale s klukem už mám zas zkušenost, takže by mi to nakonec udělalo radost tak či onak. Vážně hlavně ať jsou děti zdravý.
Já jsem chtěla kluka a mám kluka a u druhého jsem chtěla zase kluka a vyšel 😄. Já jsem po holce nikdy nijak netoužila,ale samozřejmě by mi to bylo jedno ,hlavně ať je zdraví.
Jé to jsem celkem rada, že se tu najdou i holky, co chtěly kluka. :D Už jsem myslela, že neexistujou.
@95newmommy2020 já teda když byla těhotná se synem měla jsem v okoli 13 těhotných a 10 z nich ze citi ze to bude kluka 5 z nich nakupovalo klucici věci. Jedna jediná chtěla holku a dvěma to bylo jedno. Nakonec z těch 13 plus já takže celkem ze 14 tehuli byli tři kluci jinak holky. Všechny ty co cítily a nakupovaly klucici mají holky 😂
Přála jsem si holku a máme holku 🙂 u druhého jsem sice tvrdila, že je mi to jedno, protože mně už se přání splnilo, ale prostě jsem zase doufala, že to bude holka. Kluka jsem moc nechtěla. Budeme mít dvě holčičky. 😍 Když vyrostou holky, najdou si manžela, mají lepší vztah s matkou, než s tchyní. Pokud teda není nějaký problém v rodině.. Vidím to i u tchýně, která má dva kluky a chybí jí to svěřování, povídání. Chlapi tíhnou v dospělosti spíš k otci. 🙂
Taky jsem o tom premyslela.. par holek mi reklo, ze se smirovaly s tim, ze maji jen syny, a ze mi zavidi holku. Znama co ma oboje se vyjadrila, ze syn ok.. ale az kdyz ma zena dceru, je to jinej level. Naopak jsem se s tim nesetkala, ze by nekdo tesknil po synovi. Mozna jeden kamos co ceka 2.dceru, tak si pral spis kluka. A driv to asi bylo naopak ne, ze musel byt syn pokracovatel rodu.. 🤔
Ja jsem taky divna, doma tri kluci a jsem za ne rada. Kdyz nam u tretiho teh rekl po 1.scr,ze je to spis devce, byla jsem z toho celkem smutna...ja mam rada spis ten klucici svet, ale samo,ze jsem vdecna za zdrave dite.
@elinkav Jojo to je taky pravda. Hlavně vidím i na manželovi, ze se se svoji mámou moc nebaví, a kdyby nebylo mě, ani by se s ni nestýkal. Dokonce by mu bylo jedno, ze by neviděla vnoučata, fotka podle nej stačí. Ti chlapi pokud nejsou mamanci, tak jsou takoví odmereny v dospělosti.
@mona91 Fakt jo? Ty wogo :D ale zas lepší holka v modrým než kluk v růžovým. :D
My jsme si to v antropologii rikai opacne. Klucic embrya jako krehci nepreziji stresove obdobi,napr ty valky, statisticky se vice potraci a predcasni chlapci se i hure adaptuji a maji vyssi mortalitu. Proto se holky rodily ve valkach a pri hladomorech.....jeste se rika,ze holky mivaji casto zeny s vice zenskymi rysy - napr velka prsa,sirsi boky,plne rty - protoze maji vice estrogenu a ten se nesnasi se spermii X.
@astyna88 Tak to docela chápu. Je to i praktičtější, co se tyče věci a zájmu. :D
Mě už by to bylo jedno, ale vědět, ze c.2 bude kluk, zatím je teda nejpravděpodobnější, ze žádný c.2 nebude. :D Tak bych si schovala vybavicku, a aspoň to měla pořešeny.
Smarja,vis,jak me bavi kupovat klukum kosile, ksiltovky a kloboucky maji snad ke kazde kosili jine a jsou to fesaci. Tim,ze holcicich veci je vsude habakuk a klucicih ne,tak je to tezsi,ale bavi me to. a kdyz prijdou rano a "maminko..." zamrkaji temi dlouhatanskymi rasami,tak bych je laskou snedla.
Já jsem poprvé těhotná s manželem chceme hlavně zdravé dítě, a já bych chtěla kluka. 😳
Já si přála syna. Ne kvůli sobě, ale kvůli mému tátovi. Měl 3 dcery, 2 vnučky a strašně si přál vnuka. První komu jsem volala,že je to opravdu kluk byl právě můj táta🙂.
Já jsem chtěla zdravé děti, pohlaví mi bylo šumak. Ale je fakt, že za "parecek" jsem radan
Přála jsem si moc holčičku, teď ji mám a fakt si to užívám, je to naše princezna, i manžel je z ní úplně hotový, je to tatínkova holčička. Holky jsou i hodnější, v budoucnu víc tíhnou k matce než kluci vetsinou...druhého bych chtela kluka, protoze ho chce manžel a kdyby nebyl, tak mě bude nutit do třetího, což já už nechci (momentálně) :D ale kdyby záleželo jen na mě, tak mám klidně 2 holčičky 🙂
@astyna88 Juuu to je hezky, já se v tom ještě nějak nevyzivam, ale třeba to přijde. I když fakt je ze ty ksiltofky jsou celkem roztomily. Teď mu ji furt dávám, ale je mu trochu větší :D
@surikata131 Mám spis pocit, ze ti chlapi co strašně chtej syna, a mají dcerku. Jsou pak takový největší roztomilouši s těma holcickama, hrajou si ochotně na princezny apod. :D
Oprava# se spermii Y, at je to spravne.
Ono ve vysledku je kazdy stejne spokojeny, nic jineho mu ani nezbyde. 😀
Me spis pripada,ze holky tihnou v dospelosti k otcum a kluci k matkam. Maji potrebu je ochranovat,jak otcove dcerky,tak synove matky....
Chlapečka už mám, tak jsem chtěla i holčičku... Ale když se vůbec podařilo, začlo mi to být jedno😃 byla jsem ráda, že je mimi zdravé a nakonec je to i holka. Pokud bych ale měla 2 kluky, tak taky dobře 😍
@95newmommy2020 Jj, on chtěl v těhotenství spíše syna (ale byl Ok i s holkou) a teď je to jeho princezna :D ale toho kluka by teda chtěl taky :D
Já chtěla kluka a máme holku.
@95newmommy2020 Nikdy jsem netoužila po dceři nijak zvlášť, bylo mi vždy pohlaví jedno, kluci mi byli ale bližší a z prvního syna jsem byla nadšená, měli jsme vždy překvapení. O dalšího jsem v těhotenství přišla, nechali jsme si to říct den před tím, než se rozjel předčasný porod. Teď mám z čtvrtého těhotenství dceru. Štvaly mě po porodu řeči typu jee, holčička, páreček, to ti přeju, závidím a tak,byla jsem hlavně šťastná za zdravé a konečně donošené dítě. Ale když se jí blížil rok, začala jsem si tu naši malou slečnu a její ženskou energii vážně užívat 😍
Když jsem byla poprvé těhotná, přála jsem si holčičku. Nějak jsem si jako roztomilé miminko nedokázala představit chlapečka. Ale když mi řekli, že to bude kluk, měla jsem radost. Říkala jsem si, že tak to má být, kluk bude starší a druhé bude holčička. Ale když jsem byla těhotná podruhé, už jsem tu holčičku vůbec nechtěla, moc jsem si přála druhého kluka. A to se mi splnilo. Kdybychom šli někdy do třetího, asi bych spíš chtěla zase kluka 🙂
Bylo mi to docela fuk, chtěla jsem ať je to zdrave, ale brala bych kluka.. Ale mám holčičku a jsem za to ráda 😊 všechny okolo měly kluky..
@95newmommy2020 já chtěla kluk. Jednoho mám a druhý je v bříšku 🙂. A s tím tukem to fakt nechápu??? Naopak všechny kamarádka co jsou "při těle" mají holky 😀.
@95newmommy2020 to teda ale hlavně já všem rikala ze jsou sileny ze nakupuju v prvním trimestru a ještě takhle konkrétně jen na základě pocitu. Já měla kluka potvrzeneho až někdy ve 24tt a stejně jsem nakupovala neutrál jistota je až po porodu
@95newmommy2020 manžel chtěl první holčičku a splnilo se mu to 😉🤗 Pokud druhé, tak z praktického hlediska bych raději zase holku, ale klidně i kluka, jen když bude vše v pořádku a mimčo bude zdravé 🙏❤️

@95newmommy2020 Prala jsem si kusi... :D