Všichni si přejí mít holčičky. Vy také?
Ahojky, kolem sebe mám par známých, co jsou těhu. Je jich 7. Všech jsem se zeptala na otázku, jestli mají nějaké praní nebo jim je to jedno. Všem je to jedno, hlavně aby bylo zdravé, ale brali by tu holčičku.
Já to měla stejně, prala jsem si holčičku, ale nevyšlo to.
Taky si všechny tak přejete dcerky ?
@95newmommy2020 treti nebude ale bylo by to hezky 🙂 🤣
@95newmommy2020 Preferovaní holčiček ve svém okolí už pozoruju 20let, více lidí ať jsou to ženský nebo chlapi si přejí dceru,samozrejme že občas někdo chtěl i kluka😃 Já nejsem vyjimnka, první jsem si přála holčičkou o trochu víc než kluka, druhou už jsem přála holcicku hrozně moc, ten holčičí svět mě prostě baví, povedlo se mám dvě dcery. Manžel má kluka z předchozího vztahu, je to hodnej, fajn kluk, ale holky jsou jiné jiné vsestranejsi, zabavnejsi🤩
My chtěli prvního kluka a narodila se holčička. A u druhého jsme chtěli už jenom další holčičku. Manžel je z nich nadšený a já také. Občas si myslím, jaké by to bylo mít syna, ale k těm holčičkám mám bližší vztah. U kamarádky jsem viděla v bytě samá autíčka, roboty, transformery, meče a sekery a vlastně jsem si uvědomila, že nevím jestli bych se s klukem dokázala naladit na jednu notu a nadchnout se pro ty klučičí zájmy a potřeby. A to nejsem sama žádná princezna.
Mně to bylo jedno. U prvního těhotenství, jsem nějak cítila, že to bude kluk a taky byl.
Než jsem otěhotněla podruhé, tak chvilku jsem myslela na to, jaké by to bylo mít holčičku. Ale jak jsem otěhotněla, tak mi to bylo jedno co to bude, jen ať se udrží a je zdravé. Druhé dítě jsme málem neměli a byla jsem na riziku.
Starší syn si přál brášku, tak kvůli němu jsem si o trochu víc přála kluka a povedlo se😊
Jen mě štvalo, že mě všichni litují, že nemám tu holčičku a že mi jí přáli. Přitom jsem o holce nikdy nebásnila.
@95newmommy2020 Tohle je strašná blbost. Já mám tuku na rozdávání (pokud by měl někdo zájem, určitě se ozvěte!) a mám dvě holčičky. Mám dvě kamarádky hubené jak laně a obě mají kluky a tolik by si přály holčičku. Je to 100% náhoda.
Jinak v mém okolí, mám hodně lidí co si víc přáli kluka, ikdyž už doma holku měli, tak druhé chtěli kluka. Tak se docela divim těm komentářům, že každý chlap chtěl holku. A chlapa znám snad jednoho co si přál holčičky a má taky tři😊
Samozřejmě, pak každý to svoje dítě miluje ale fuk jestli je to holka nebo kluk😊
@malenka11 pan lachtan?

@malenka11 jo u radaru nebo se to tvrdí i u nějakých těch antén 🙂 manžel děla prave poskytovatele internetu a než přešli ve většině na optiku, tak jej kdysi nějaký odborník přesvědčoval, na jedné schůzce, ze nebude moct mít děti. Tak mu řekl, ze se teda nechce hádat, ale ze čekáme už třetí. No a on na to, že ale určitě samé holky? No tak máme holku a dva kluky - a fakt je jejich tatínkem! 😁
Já jsem si vždycky přála holčičku... ale strašně moc. Když na UZ ve 20. týdnu pan doktor řekl, že to je kluk, byla jsem zklamaná... ale jen pár minutek, zhruba než doktor zkontroloval všechny prstíčky, srdíčko apod. Pak už jsem se těšila na kluka. Nicméně touhla po holčičce ve mě je a hodně silná. Snad se jí dočkám. Jasně že člověk chce hlavně zdravé miminko, ale moje touha po holčičce je fatk hodně velká.
@michaela_2 přesně tak, podle mě není prokázáno, ze by ve 100% jakákoliv prace ovlivnila pohlaví děti. Možná je tam zrovna vyšší výskyt holek, tak si to k tomu přiřadili, ale oficiálně a reálně to zmerene a prokázané není.
Manzel je chemik a pry to ma vliv take na spermie, je v kontanktu s vselijakym svinstvem a je fakt,ze hodne kolegu ma holky. My jsme snad jedini,kteri maji z ustavu chemie kluky...
@pabka Nějaké studie na to asi existovat budou. Spis si ale myslím, že je prokázané, že některé pracovní prostředí, na to MŮŽE mít vliv. Ne ale, že MUSÍ 🙂
Také záleží na více faktorech a určitě i na té ženě. Nějaká dvojice muze mít proste tendenci spis k jednomu pohlaví 🙂
mysleli jsme, že bude první holka, v 20 tt se ukázal kluk. A teď už bych ho nedala za žádnou holku 🙂.. druhé klidně zas kluka nebo i holku hlavně zdravé... A k tomu, že lepší vztah máma a dcera než tchyně snacha..nemusí to tak být..
Upřímně mi to bylo jedno, možná jsem o procento víc chtěla kluka, dřív v době dospívání jsem si myslela (opravdu myslela - ne chtěla), že budu mít holku. Ale hned jak jsem zjistila, že jsem těhotná, tak jsme s mužem "věděli," že čekáme chlapečka a ono ano. Je to naše mazlivé zlatíčko. Nedala bych ho za nic na světě.
máme dva syny a holku bych si moc přála, ale kdyby to byl kluk, brala bych to taky, hlavně zdraví...neřekla bych než tři syny radši dva syny, to rozhodně ne. vždy jsme chtěla i kluka i holku a tři děti.
Ja mam doma kluka, tak bych chtěla holcicku do páru 😊🥰
Prvního jsem chtěla kluka, to se mi splnilo. U druhého jsem si říkala, že by ta holčička nebyla špatná a mám druhého kluka 😂 jestli do toho půjdeme potřetí, tak chci holčičku, nicméně počítám spíše se třetím chlapcem 😂 v manželově rodině mají převahu chlapců, takže tam chtějí, ať se rodí děvčata, nicméně u známých tento trend nepozoruji...nicméně musím říct, že z 10 dětí narozených/čekaných v mém okolí je 8 kluků 😂
u nás v dome je holka co má dva kluky a třetí byla holka.. tak prohlásila, že holku nechce a že jde raději na potrat.. 😖 masakr..
@95newmommy2020 tak to jsi me pobavila🙂 uz jsem slysela spoistu kravin, ale tohle jeste ne🙂 pozdravuj tchyni😂
@zelenaesmolda Kuš, prosim tě… 😅

@pabka lachtanice manžel dělá zřejmě u radaru. Je to stará známá věc, resp. je všeobecně známé, že chlapi od radarů plodí v zásadě jen dcery (to, že tam pan lachtan dělá odhaduji 😁).