Ženáč a těhotenství
Ahoj holky. Vim ze me spousta z vas odsoudi ale treba je zde nekdo kdo to mel podobne. Poznala jsem chlapa. Byl uzasnej milej a ja se proste bezhlave zamilovala a myslim ze i on. Uzivali jsme si spolu kazdou volnou chvili a sex byl proste uzasnej. Jenze. Byl zenaty. A ja to tak nejak i byla schopna asi vydrzet. Samozrejme prisla pohadka o tom jak je nestastny jak to nefunguje jak chce odejit a jak ja jsem pro nej impulz. Trvalo to nekolik mesicu a najednou se prehoupl rok. Porad chtel cas na to to nejak vyresit a ja mu ho naivne davala. Jednoho dne jsem se dozvedela ze mam asi 5 procent na to otehotnrt prirozenou cestou. Byl to pro me sok. Ale ono se to nejakym zazrakem povedlo. Kdyz jsem mu to rekla mel radost. Tesil de. Byl rad ze se to povedlo a ze budem rodice. Jenze najednou se zacal vztah kazit. Me vadilo ze jezdi mene a mene a a pridly hadky. Nakonec se tu neukazal mesic a pak mi rrkl ze miluje svou zenu... a ze proste nikdy neodejde. Ja ve 4mesici. A najednou se mi zhroutil cely svet. Jsem sama. Postavil se k tomu tak zvlastne a zr nepodepise ani otcovstvi abych nemela dukaz. Nechapu co se stalo. Vim ze si za to muzu sama a ze jsem nemela mit nic se zenatym chlapem ale ja se proste zamilovala. Bezhlave. Ted tu sedim sama a premyslim nad zivotem.
@burnette ehmm, 90% chlapů v mém okolí, které znám, milenku mělo, nebo mají. Chlapi tohle mají bohužel jinak nastavené, je naivní si myslet, že ta milenka je ta nej sv.ně, chlapi podváděli, podvádějí a podvádět budou. Oni nejsou nesvéprávní, žádná milenka je nenutí a násilně netáhne do postele.
Takových, co by za svého chlapa daly ruku do ohně, znám X. Lepší je fakt nepátrat a žít ve sladké nevědomosti....
@petulkadodo hrdina! On se chce postarat 👍 ze se obetovala hlavne manzelka,to nic, ze.
Jak holky radite chlapa neuvádět do RL , mysleli jste u toho taky na dítě ? Vždyť to má právo , a i psychologicky , by mělo znát oba dva rodiče . Navíc bude mít polorode sourozence , jednou muže dědit . Ale jo , má to i negativní stránku . Já jen aby se potom jednou to dítě necitilo vykorenene , bez poloviční vazby na svůj rod , a nemělo z toho nakonec depky.
@mimco jo, můj chlap byl taky takový, ale zas to byla má vina, že se nechal svést. Když jsme měli krizi,tak toho využil jeden a já podlehla 😣 a v tom mém to hlodalo a tahle madamesa hrála tu,co naslouchá a sama,jaká je chudinka a jak jí otec zneužíval ...A jednoho dne jsme se doma pohádali,do toho další nezdar s dítětem,ona poznala rozpoložení, dobře pohladila po tváři a už se vezl ...😟 ale mě to přiznal, vypadalo to na konec, ale dali jsme to. Jenže kdyby to udělal teď, kdy už konečně máme syna, tak nevím, asi bych ho vynesla v zubech!
@mazonkajanik Jak to mohla být tvá vina, že se nechal svést?
@amazonkajanik já si myslím, že nevěra přijde dřív nebo později téměř do každého dlouhého vztahu, jen záleží na tom, jak moc to toho dotyčného (nevěrníka) dostane, jestli to ukoryguje, aby se to neprovalilo, jestli je to jednorázový úlet, jestli je to chorobný zahýbač.
Když vidím, co se kolem mě děje, nedělám si žádné iluze. Fakt lepší nevědět😅.
Ve většině případů ta milenka ale stejně utře.
@mimco no to je taky...jestli je to narazovka, dlouhodobě,nebo pravidelně jiná. Já uletla jednou,chlap zahybal několik týdnů, ale slečna dělala chvíli problémy (nechtěla být za ku...tak házela špínu i na mě)a dodnes ho to žere, sám říká, jak mohl být takový debil. Ale to je světla výjimka ...
Když už to chlap dělá, měl by to dělat tak, aby se na to za prvé nepřišlo a hlavně bezpečně. A nejde jen o těhotenství, ale především o pohlavní choroby, kterými může manželku nakazit, což mi přijde ještě víc bezohledný. Nejen, že ji podvádí, ale ještě milenku oplodní, to je prostě silné kafe. Chápu, že se asi může stát, jednorázová nevěra ještě budiž, nebo že se člověk na chvíli zakouká jinam, ale rok udržovat paralerní vztah je svinstvo nejvyššího kalibru. A ženská, která jde vědomě do vztahu se ženatým chlapem, je podle mě hrozná potvora, i kdyby to nakrasno bylo jen do postele. Nejabsurdnější je, když pak pláče, že se chlap vrátil k manželce 🤦. Nechápu, že se taková žena dokáže sama sobě dívat do očí, že jí nevadí, že frajer jde do postele ve stejný den do postele s ní i s manželkou. To je prostě na blití.
@malenka3 já jsem to třeba zažila, randila jsem s klukem, po dvou měsících se ukázalo, že jsem bokovka. I kdybych byla stokrát zamilovaná, nedokázala bych někomu lézt do zelí. Okamžitě jsem z toho vycouvala. Nikdy bych v tom nepkracovala, i kdybych si měla vybrečet oči, zvlášť kdybych zjistila, že v tom jsou děti!
Navíc láskou nelze omluvit vše. Byla zamilovaná, nemohla si pomoct, to podle mě není obhajoba ani vysvětlení. Stavět svý štěstí na úkor něčích dětí mi prostě nepřijde fér. Jasně, nebude to ona, bude to pravděpodobně jiná, ale alespoň může mít čistě svědomí, že toho nebyla součástí. Ve finále, kdyby ona do toho nešla kvůli rodině a on by byl tak moc zamilovaný, tak by to kvůli ní třeba hned vyřešil, opustil by manželku a alespoň by to bylo jakž takž čisté, tady se ale nic takové nestalo, vesele tu rok bujel dvojí vztah a ještě do toho vzniklo miminko a nakonec tu milenka pláče, protože ji odkopl a zůstane na dítě sama. Tři nešťastně děti kvůli dvoum nezodpovědným lidem, kterým šlo hlavně o sebe.
@burnette Klid. Ten chlap je co? Ten se nerozhodl? Ona sama to zaridila? Zenaci delaji i horsi veci, nez ze manzelce zahybaji.... Tak hlavne, aby Te to nepotkalo a sala jsi neudelala nikdy nic horsiho. Zadnou chybu v zivote jsi nikdy neudelala, ani podraz na nikoho, nikdy ses nezachovala podle nebo spatne.... tal to gratuluju, svatosti!
@sahrazad1 Podobnej argument pouzivaji odpurci babyboxu... vzdycky byli lidi lidi, kteri to nevedeli. Život vs.vedet.... tady klidný zivot vs.vedet. Nevlastní sourozence maji i deti z darcovskeho spermstu/vajicek, a nevi o nich. V pripadech osvojeni v raném veku to deti taky nevi. A deti z manzelstvi, kde otcem neni manzel matky, to taky nevi.
@burnette byt neci milenka je jedna vec, ale mit zodpovednost za SVOU rodinu je vec druha. Rodina je jeho, ne milenky, takze chyba je hlavne u nej. On to dopustil aby se to stalo. Milenka nema zadnou zodpovednost k jeho rodine!
A na vyrobu ditete jsou potreba taky dva. Oba meli sex dobrovolne, tak se nesmi ani jeden z nich divit.
@netopejr neříkám, že já jsem nikdy neudělala nějakou chybu nebo blbost, ale rozhodně ne takovýhle obrovský podraz, kterým bych takhle radikálně někomu zničila život. Tohle se nedá obhájit. A to, že hromada chlapů je nevěrných neznamená, že by to mělo být považováno za normu a něco, co je vlastně v pořádku. Hromada chlapů taky pije a mlátí svoje ženy, takže to taky přejdeme jako něco, co je běžné a je to cajk?
@codal hm, ale nekterym tem chlapum se nedivim. Bych takove zenske byla taky 🙂. Ne, to mel byt vtip.
Urcite by tohle chovani nemelo byt normou. melo by se donekonecne opakovat, ze lezt na zenateho chlapa, je spatne a to ikdyz to on fakt strasne moc chce. Kdyby nebyly milenky, nebyli by nevernici. Ale treba je to tim, ze je v cr mene a mene vykricenych domu a ti chlapi nemaji kam jit uspokojit sve potreby. Treba je to tim, ze zeny se emancipuji a rozhoduji o svem zivote a tele. A holt nekdy manzelovi nedaji. Chtelo by to asi osvetu pro mlade chlapce, aby vedeli, ze tak to proste je, zena ma sva prava a je treba se dohodnout a tolerovat i zajmy zeny, prizpusobit se. Vsak to zenska dela take bezne.
@veruberuveru
Nepodepise otcovstvi tak ho das k soudu,soud naridi testy DNA a mas to.Sice se to potahne ale vyzivne musi zaplatit az tri roky zpetne.Rekla bych mu,ze to takhle udelam pokud nebude platit a nepodepise RL.Vzhledem k tomu,ze testy stoji kolem 20 000 a ze by to tim padem stejne doma prasklo tak si myslim,ze se lekne a bude chtit platit alimenty a podepise RL radsi bez soudu.

Jako vdaná paní ti tohle přejí, jsi pěkná mrcha a karma ti to akorát vrátila . Něco jiného je když je chlap rozvedený, ale jít do ženače? Co sis potřebovala dokázat ? Že jsi mnohem lepší než jeho manželka? Nebylo ti líto jeho manželky, když jí ku**** chlapa, ale teď aspoň víš jak musí být jí.