Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.
Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.
@ilci Zajímavé, Německo, Rakousko a Nizozemí sr o sebe fakt hodně bojí.😅
To bude ještě větší žumpa... asi to začnu sledovat. Takove psychologické okenko.... 🤭
Avast zastavuje všechnu svou činnost v Rusku a Bělorusku, jeho produkty tam nebudou dostupné a nabízí na Ukrajině své prémiové produkty zdarma. Humanitárním organizacím věnuje 800 000 dolarů. https://t.co/fSVevIUHpp
Putin údajně už vyhodil osm generálů
Dobré ráno, bohužel, diskuze pokračuje i další den. K porodnici, neumím teď dohledat, ale četla jsem, že kvůli ostřelování byli všichni schovaní v krytech/sklepech a nahoře prostě jen ti, kdo tam opravdu být museli kvůli nějakým vyšetřením apod., co ve sklepě udělat nešla.
Jak běžné Ruský vnímají sankce
Mluvčí ruské armády Konašenkov: údery vysoce přesných zbraní byly dnes ráno vyřazeny z provozu ukrajinská letiště v Lucku a Ivano-Frankivsku (západní část Ukrajiny). Jaký asi byl důvod, třeba, že by na nich mohly přistát ty Migy z Polska? https://t.co/hkbfL9mQFM
@psya 😎 Jsou tam odvážní jedinci 🤔
Koukám že jaderný tlačítko je v Rusku fakt velkej argument. Prostě my máme tlačítko, pohoda.
Škoda že na tom fóru nemají SZ
@bigbig Dochází jim, že i v Evropě jsou země, které mají jaderné tlačítko?
@levandule_k Asi ne. Já zrovna v jedný takový žiju, takže asi teda pohoda, nebo co...
@78marcela Mají, ale nejde se zaregistrovat, už jsem to našla. Jinak téma dovolené, nadšení z toho, že budou na dovole v Rusku taky začíná opadávat, bojí se tam létat, protože....Teď si ani nedokážu představit, jak létat i v Rusku, s ohledem na skutečnost, že prodlužují letové certifikáty letadel až na 1 rok bez běžné údržby. A když teď mimo Rusko, tak jedině zahraničními dopravci, naši teď nejezdí.
@levandule_k v téhle diskuzi jsem na to narazila, že někdo argumentoval, že nejsou jediní na světě kdo má červené tlačítko...
Z těch odpovědi mi přijde, že ikdyž je tam propaganda jako blázen tak spousta znich moc dobře ví co se děje a proč vlastně mají ty sankce.
Bazárkuju, tak dnes přispívám nárazově, když nejsou lidi
@pavelkamat hele ja si myslim ze ta propaganda vidi rusko jako obet zapadu. Proto to "uklidnovani" tlacitkem . Sice by nas chteli napadnout (sic!) Ale neudělají to protože my mame cudlik. Jeden z tech narativu prece je, ze ukrajina vyvijela ve spolupraci s NATO jaderný zbraně aby mohla zautocit na rusko. Ja si myslim ze je Putin presvedcil ze zapad je agresor a oni se brání.

@alamo ty brdo, ta baba má ale nenávistny pohled. Uf.