icon

Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.

elencze
27. únor 2022

Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.

brnohrot
11. bře 2022

@alamo ty brdo, ta baba má ale nenávistny pohled. Uf.

ilci
11. bře 2022
lucie11111
11. bře 2022

@ilci Zajímavé, Německo, Rakousko a Nizozemí sr o sebe fakt hodně bojí.😅

bigbig
11. bře 2022

@alamo Zkušenosti s tím už maj, že? Taky tam už žádný civilní letadla nelítají. Zřejmě se chystají zasáhnout i někde mimo. A hodit to pak na Ukrajinu. Jsou sladký. Obzvlášť tahle Zacharovová je fakt miláček.

odula
11. bře 2022

@bigbig pi*a

odula
11. bře 2022

To bude ještě větší žumpa... asi to začnu sledovat. Takove psychologické okenko.... 🤭

https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/meta-...

psya
11. bře 2022

@amenophus ja to chapu tak, ze rika, aby zapad nedodaval zbrane na ukrajinu, ptze se nevi, komu realne pripadnou.

Ale jsem jeste neprobrqna, tak mi mozna neco nedochazi

psya
11. bře 2022

Avast zastavuje všechnu svou činnost v Rusku a Bělorusku, jeho produkty tam nebudou dostupné a nabízí na Ukrajině své prémiové produkty zdarma. Humanitárním organizacím věnuje 800 000 dolarů. https://t.co/fSVevIUHpp

amenophus
11. bře 2022

@psya tak doufam ze mas pravdu a ze ja to naooak cetla uz prednas***a :D

@odula nekecej 🤣🤣🤣 takze si dame polskou vpn a jdem rozjet ten crowdfunding na putinovu hlavu, kdyz je to ted legalni? 😁

pampeliska1313
11. bře 2022

Putin údajně už vyhodil osm generálů

elencze
autor
11. bře 2022

Dobré ráno, bohužel, diskuze pokračuje i další den. K porodnici, neumím teď dohledat, ale četla jsem, že kvůli ostřelování byli všichni schovaní v krytech/sklepech a nahoře prostě jen ti, kdo tam opravdu být museli kvůli nějakým vyšetřením apod., co ve sklepě udělat nešla.

blue108
11. bře 2022

Jak běžné Ruský vnímají sankce

https://www-u--mama-ru.translate.goog/forum/wom...

blue108
11. bře 2022
blue108
11. bře 2022

Jsem opravdu moc zvědavá, co budou řešit za nějaký čas. A jestli to budeme moct sledovat....

psya
11. bře 2022

@blue108 tohle spionovani je parádní! Snad nam to brzo nezavrou.

psya
11. bře 2022

Mluvčí ruské armády Konašenkov: údery vysoce přesných zbraní byly dnes ráno vyřazeny z provozu ukrajinská letiště v Lucku a Ivano-Frankivsku (západní část Ukrajiny). Jaký asi byl důvod, třeba, že by na nich mohly přistát ty Migy z Polska? https://t.co/hkbfL9mQFM

pavelkamat
11. bře 2022

@psya 😎 Jsou tam odvážní jedinci 🤔

pavelkamat
11. bře 2022
bigbig
11. bře 2022

Koukám že jaderný tlačítko je v Rusku fakt velkej argument. Prostě my máme tlačítko, pohoda.

psya
11. bře 2022

@bigbig doufam, ze jim ho taky nekdo ukradne 😁

78marcela
11. bře 2022

Škoda že na tom fóru nemají SZ

levandule_k
11. bře 2022

@bigbig Dochází jim, že i v Evropě jsou země, které mají jaderné tlačítko?

bigbig
11. bře 2022

@levandule_k Asi ne. Já zrovna v jedný takový žiju, takže asi teda pohoda, nebo co...

hojda
11. bře 2022

@78marcela Mají, ale nejde se zaregistrovat, už jsem to našla. Jinak téma dovolené, nadšení z toho, že budou na dovole v Rusku taky začíná opadávat, bojí se tam létat, protože....Teď si ani nedokážu představit, jak létat i v Rusku, s ohledem na skutečnost, že prodlužují letové certifikáty letadel až na 1 rok bez běžné údržby. A když teď mimo Rusko, tak jedině zahraničními dopravci, naši teď nejezdí.

blue108
11. bře 2022
pavelkamat
11. bře 2022

@levandule_k v téhle diskuzi jsem na to narazila, že někdo argumentoval, že nejsou jediní na světě kdo má červené tlačítko...
Z těch odpovědi mi přijde, že ikdyž je tam propaganda jako blázen tak spousta znich moc dobře ví co se děje a proč vlastně mají ty sankce.

elencze
autor
11. bře 2022

@hojda dneska přestaly do Ruska létat kazachstánské aerolinky, předtím azerbajdžánské. I tyto možnosti se velmi ztenčují

elencze
autor
11. bře 2022

Bazárkuju, tak dnes přispívám nárazově, když nejsou lidi

odula
11. bře 2022

@pavelkamat hele ja si myslim ze ta propaganda vidi rusko jako obet zapadu. Proto to "uklidnovani" tlacitkem . Sice by nas chteli napadnout (sic!) Ale neudělají to protože my mame cudlik. Jeden z tech narativu prece je, ze ukrajina vyvijela ve spolupraci s NATO jaderný zbraně aby mohla zautocit na rusko. Ja si myslim ze je Putin presvedcil ze zapad je agresor a oni se brání.

Strana