Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.
Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.
@pratensis myslím, že nestlé má podíl v loreal..
https://www.fio.cz/zpravodajstvi/zpravy-z-burzy...
Filip Horký:
Dnes se podařilo 470 autům s civilisty opustit Mariupol.
Andrej Poleščuk: Z Mariupolu se dostalo asi 30000 lidi. Každý den na mesto dopadne 50 až 100 leteckých pum. 80% budov je silně poškozeno. 30% budov nebude možné obnovit vůbec.
@zuzekk Právě se seru na Yandexu (ruská obdoba našeho Seznamu) s "recenzemi podniků. Pěkně přidávám fotografie a vzkaz. Hodnotím 5*. Ale obávám se, že mi to brzy zarazí. Kdybyste některá měla čas a chuť, stačí se tam registrovat (nechce to ani mail), ale je tam antispam ochrana opisování azbuky, tak si na to najděte na nějakých stránkách ruskou abecedu (třeba na Wiki) a jen kopírujte písmena. Přes Google překladač pak můžete napsat vzkaz a trollovat jim mapy.
Volodymyr Zelenskyj byl nominován na Nobelovu cenu míru, uvádí zpravodajský kanál Nexta.
@lazuli35 A dostane ji.
@sudylichozrout ja o tom nepochybuji, jen doufam, ze to nebude in memoriam 🙏🙏🙏
@sudylichozrout a na tom yandexu - chce to telefonni cuslo po mně, na overovaci sms
@lazuli35 Po mne ne. Jsem zaskrtla, ze nemam telefon. Je to zvlastni.
@sudylichozrout hm, bud jsem to tam prehlidla nebo jsem asi v hledacku 😁
Libanon je první arabskou zemí, která podpořila Ukrajinu v boji proti ruské agresi.
Nexta tv
Všechno mi je jedno, ale Nescafé mi teda bude vadit. No, co už, budu muset najít jiný zdroj.
Holky, chapu dobre, ze pro me z do skupuny Nestle spada i Vichy? Ja je pouzivam roky 🤦🏼♀️ zhroutil se mi kosmetickej svet na chvili, ale neva.
@sebestka pokud se ta informace bude dost sirit tak by mohli, vem si ze bojkot babise byl celkem rozsirenej (dokonce i muj tchan si na to nainstalival appku a to je co rict) a celosvetovej bojkot palmovyho oleje skutecne vedl vyrobce k pouzivani budto jinyho oleje, nebo aspon toho certifikovaneho udrzitelneho (viz nutella) 🙂 - a to mam pocit ze valka na ukrajine ma vetsi vliv nez pozary v indonesii.
@sebestka Clovece, ted koukam na mou soc bublinu na Twitteru a hodne lidi se k bojkotu pripojilo. Ja se tez pripojim a to me to kvuli Vichy bude sakra bolet.
Tady jsou ceske znacky, patrici pod Nestle
Dana Drábová #keepcalmandsmile
Putinova armáda vůbec není tak světoborná, jak si myslel.
Není nejlepší na světě, je druhá nejlepší na Ukrajině.
Stateční Ukrajinci odolávají.
A radiační situace na Ukrajině zůstává normální.
Taky se připojuji. Ale moc bolet je to nebude, z toho seznamu používám jen kondicionér L'Oréal, jinak nic. Fakt nic. Leda dětem do Vánoc iho balíčku něco od Mondelez.
Spíše štve Marks & Spencer. Příští týden jsem tam chtěla jít pro troje kalhoty.
@16032022nl Všechno z toho že*u.😂 Ale končím. Aspoň zhubnu.
Tak Kaštany a Studentská pečeť vcera na tom seznamu nebyly...to bude bolet stejně jak to Nescafé.
Filip Horký
Podle starosty Lvova nebylo ranním bombardováním zasaženo přímo letiště u města, ale budovy v jeho okolí. Z místa výbuchů stoupá mohutný dým.

@zuzekk Zeptám se jak úplný tydýt, ale - to znamená, že všechny zobrazené značky jsou pod Nestlé nebo ten L´Oréal tam má 30% podíl? Hmm hmm, dobré vědět (myslela jsem, že jde jen o sladkosti). Většinu nepoužívám, ale třeba ten Kit Kat zamrzí. :D