Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.
Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.
@pampeliska1313 Nechápu?
S pokračující válkou na Ukrajinu rozpoutanou Ruskou federací sílí tlak na odstranění Vladimira Putina. A ten začíná být pěkně paranoidní. Podle posledních zpráv měl vyměnit na tisícovku svých zaměstnanců! Bojí se možné otravy.
@sebestka teď si říkám, že bylo lepší to lajknout, místo srdíčka.🙂
@pampeliska1313 mně se ukazuje <3
@sebestka Jojo, když se tohle napíše třeba na Messenger, objeví se emoji srdíčka, už to dělám automaticky, ale tady se to jen napsalo a nepřevedlo.:(
@pampeliska1313 Aha 😃
Vite co me stve? Ze na fb se mi ve videich nabizi ,mezi tim co sleduju, i proruska videa! Jak to, ze to fb nejenze nemaze, ale i zobrazuje dalsim lidem?
Ty jo, tady to pořád jede, uf. Kdyby někoho zajímal takový jeden pan Koller. A jak se neprofesionálně končí rozhovor, protože pravda se tady neříká..
https://www.youtube.com/watch?v=uLKyXrayaOM@asongforfay pan Koller je dezinfo!
Další vlna panického skupování jódových tablet je na obzoru. Tentokrát jí nastartoval Brusel
@barumrallyebum jak jinak
@pavelkamat tak to zní věrohodně
Ehm, ehm..
@asongforfay tvl Koller je estebackej kripl 🤦♀️. A fakt by mne zajimalo - jak to vlastne funguje? Plati vas od prispevku nebo pausalem? Protoze fakt netusim, co muze vest x let neaktivni profil se najednou zpatky prihlasit na kone a sypat ze sebe prokremelske vyblitky...
@mary.jane haha, aktivní tu jsem, jen ne na diskuzích, to jen, když cítím, že je třeba..
@pavelkamat no právě, cenzuru kritizujete a podporujete zároveň
Nic, já mám celý den spoustu práce, teď jsem jen nakoukla zda se tu lidi trochu probrali z toho fanatismu a ono nic..
Zajímavě dnes hovořil prof. Vevera u Moravce. Zaujalo mě, když ke konci říkal, že už se lidé začínají ukolébávat pocitem Ono to nějak dopadne a že je třeba Ukrajině stále aktivně pomáhat. Celkově se mi jeho projev líbil.
@ilci jo. Sama to mám taky. Chvíli je to horší a pak si řeknu, že to nějak dopadne, to by se člověk zbláznil z těch všech scénářů. Beru to jako obrannou reakci prostě, nejde v tom být porad.
@asongforfay jeden pan Koller tu opravdu nikoho nezajímá. Nebo máš nějaké nové události z Ukrajiny? Tak se tato diskuse totiž jmenuje....
@pampeliska1313 Inu, skupovat můžeme ledasjake tablety s jódem, ale jsou nám k ničemu. Ty, které obsahují dostatečně množství k ochraně, jsou už dlouho nedostupné. A ostatní, co jsou teď na trhu, mají obsah o tři řády nižší, než je třeba. Takže by jich člověk musel slupnout celou paletu.
@antiquecz já nevkládám naděje do tablet s jódem, protože to stejně neochrání pořádně.
@pampeliska1313 Jasně, to jsem nemyslela na tebe, spíš takový komentář k tomu článku...
Ruskou ropu, kterou neodebírá Evropa, skupuje Indie. Od začátku března se nákup ruské ropy v Indii zvýšil 4x. To, že Indie začala nakupovat ropu Ural, kterou nekupovala, znamená, že ji kupuje s výrazbu slevou.
(Zdroj: tw RomanM; ještě jsem nepřišla na to, jak zkopírovat odkaz, někdy mi to jde, někdy ani náhodou 🤦)

@sebestka <3