icon

Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.

elencze
27. únor 2022

Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.

pampeliska1313
23. bře 2022

@odula Jojo, to jsem četla taky a
taky mě to napadlo. Jen doufám, že to nepovolí. Upřímně nechápu teda vyjadřování NATO, že budou bránit každý centimetr území, když by pak nezakročili.

odula
23. bře 2022

@pampeliska1313 protože kazdej si ve výsledku bude bránit vlastní pedel.

pampeliska1313
23. bře 2022

@odula to se pak ale aliance nemusela zakládat.

psya
23. bře 2022
odula
23. bře 2022

A ještě jedna věc. Vysvětlete mi to jako malýmu dítěti. Možná mi něco uniklo tedy - ale NATO je obranná vojenská aliance, vyslání "mírový mise" je oxymoron... uz byla někdy v minulosti nějaká NATO "mírová mise"? Nejsou mírový mise záležitosti UN?

zuzekk
23. bře 2022

@hojda už není k mání! 🙄

hojda
23. bře 2022

@zuzekk to byla rychlost, člověk ani nestačí spočítat úspory ve slamníku a je to pryč😂

sudylichozrout
23. bře 2022

@odula Ahojky, poslala jsem ti vcera mail. 🙂

natilla
23. bře 2022

@odula UN může leda tak *** když je Rusko stálým členem s vetem..minule říkali,že mohou iniciovat nějaké mírové snahy i přesto,ale bylo to nějaké na vodě..jakože členové dobrovolně atd.

odula
23. bře 2022

@pampeliska1313 jeee, našla jsem nějaký "pěkný" článek Ukrajině z 21.1.2022. Velice poučné čtení, zejména o predpokladanym postupu Putina (kdyby udělal co se očekávalo) a, ve světle toho, co jsme tu psali o vysledku hyotetickyho jadernyho konfliktu v Evropě, o postoji Washingtonu ke krizi v Evropě :

The existing order is starting to buckle and Washington needs to decide how best to replace it with new arrangements. Does it prefer to reach a grand bargain with Moscow whereby the two powers divide Europe among themselves? Or does it prefer to encourage and support the development of a new European pole capable of balancing Russian power?

odula
23. bře 2022

Pro- putinovska propaganda mimo Zapad.

sarrita
24. bře 2022

🌻

ilci
24. bře 2022
natilla
24. bře 2022
natilla
24. bře 2022
bigbig
24. bře 2022

Nevím nakolik je zdroj spolehlivý, ale...

sudylichozrout
24. bře 2022

@bigbig Neco takoveho jsem cekala, ze se stane.

sudylichozrout
24. bře 2022

Hura.

levandule_k
24. bře 2022

Ruský miliardář Mělnikov, jeho žena a dvě malé děti byli ubodáni, kdo to udělal se vyšetřuje. V diskuzi se spekuluje, kdo to udělal, jestli to není vzkaz režimu ostatním miliardářům. https://www.novinky.cz/zahranicni/diskuze/rusky...

pavelkamat
24. bře 2022

Doporučení nasazovat si rukavici pouze na ruku, která manipuluje s pacientem... 😶😬
No rozjeli se z prudkého kopce.

pavelkamat
24. bře 2022
pampeliska1313
24. bře 2022

@bigbig paní Stehlíková to má z nějakýho článku kde jsou vypnutý komentáře a vlastně nikdo tam nebyl schopnej říct, jestli je ten zdroj spolehlivej. :(

psya
24. bře 2022
blue108
24. bře 2022

@pavelkamat jsem ráda, když sem někdo takhle vloží z u-mama, nemám čas to tam sledovat 👍

psya
24. bře 2022
pampeliska1313
24. bře 2022

Jak se tu mluvilo o tom “tajným generálovi” prej se podle nej P boji svrhnuti a ze lidi co jsou jinak loajální z toho všeho začínají upoustet

https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/putin-celi-ri...

pampeliska1313
24. bře 2022

Paráda.)))))

bigbig
24. bře 2022

@pampeliska1313 Jo, já taky myslím že to jsou spíš spekulace. Možný je asi úplně všechno.

psya
24. bře 2022
Strana