icon

Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.

elencze
27. únor 2022

Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.

elinka89
28. únor 2022

@jancasirka kouknu do jízdního řádu 😄

elencze
autor
28. únor 2022

@elinka89 taky jste si všimli u sebe velkých změn? Před pěti dny by mě nenapadlo, že někomu pošlu peníze na zbraně. Nenapadlo by mě, že se budu modlit, ať někdo někoho zabije. Stávám se nějak krvelačnější a krvelačnější.

pratensis
28. únor 2022

Jen vložím zprávu z trochu jiného soudku. Další svědectví o tom, jak jsou Rusové opravdu neuvěřitelně dezinformovaní. Překvapivě (tedy aspoň pro mě) i ti, kteří závodí na světových turnajích, takže přístup k informacím by asi mít mohli, kdyby chtěli.
https://www.sport.cz/clanek/zimni-sporty-lyzova...

petrasik
28. únor 2022

@elencze Přesně tak. V životě by mě nenapadlo, že svoji mzdu použiji na podporu ozbrojeného konfliktu.

elencze
autor
28. únor 2022

A vyjádření Anonymous i v textové podobě
Hackerská skupina tvrdí, že převede peníze ze všech ruských bankovních účtů na ukrajinskou armádu, pokud nezačnou protestovat proti válce do 3. března.

Pokud Rusové nechtějí změnit vládu, znamená to, že jsou „na stejné straně s krvavou silou Putina,“ uvedla skupina.

chasl
28. únor 2022
estelle777
28. únor 2022

@elencze Jo. Ja se modlim za jeho smrt stejne uprimne, jako za zivoty nase a lidi na Ukrajine. A ja se nikdy vlastne nemodlila. Hlasam, ze jsem ateista. V sobotu v noci, kdy prisla prvni hrozba z vakuovy bomby jsem se fakt prvne i s tim “prosim Boze” modlila za jejich zivoty poprve.

estelle777
28. únor 2022

@elencze Miluju Anonymous. Miluju!

betelgeuzz
28. únor 2022

@estelle777 jojo, skvěle se do toho obuli a dělají, co umí.

anetka1701
28. únor 2022

Jak chtějí Anonymous přehodit peníze rusů na Ukrajinu když jsou odstřižení od SWIFTu?

madbetka
28. únor 2022

To fakt jde, že stáhnou takhle všechny peníze? Já se ptám asi jak blbeček, ale pro mě je to jak úplný sci-fi svět.
A oni jim to zas pustili do televize, nebo jak se to Rusko dozví?

estelle777
28. únor 2022

@anetka1701 Tak ne vsechny banky a zase to maji promyslene, ti by si jen tak do ust nesrali

blue108
28. únor 2022

@anetka1701 spíš chtějí způsobit run na banky (lépe svržení vlády)

anetka1701
28. únor 2022

@estelle777
@blue108 já nevím, jen se ptám 😅

pampeliska1313
28. únor 2022

Docela mě zarazilo, že Putin směřuje do krytu. To nezní dobře.

elencze
autor
28. únor 2022

video bylo zřejmě vyvráceno jako fake

jancasirka
28. únor 2022

Jo, kéž by to pomohlo a Rusáci se probrali, celou tu jejich super vládu svrhli, zavedli demokracii a začali funguovat normálně.. 🙏 stejně ta jejich chudoba pramení jen a jen z toho, že žijí jak žijí a tolerují nesmysly.. no a troufám si říct, že i takovejto obrat by byl pro okolní svět akceptovatelnej...

pratensis
28. únor 2022

@pampeliska1313 Že? A pryč z Moskvy...

pratensis
28. únor 2022

@elencze které video?

elencze
autor
28. únor 2022

@pampeliska1313 ten žije různě po krytech od začátku Covidu. Narcis bojící se o sebe, co si nechal píchnout západní vakcínu.

elencze
autor
28. únor 2022

@pratensis to od Anonymous, ale informace jsou teď pro mě dost zmatečné.

elencze
autor
28. únor 2022

Bulharský ministr obrany Stefan Janev napsal, že by ruská invaze na Ukrajinu neměla být nazývána "válkou", že je to spíše "vojenská operace".
Rada ministrů na mimořádném zasedání bulharské vlády ho dnes z funkce odvolala.

pratensis
28. únor 2022

@elencze aha, děkuji

michaela666
28. únor 2022

Doufám, že po cestě do krytu nešťastně upadne na nějakou kulku. Určitě vymyslel nějaký mega průser a zdrhá.

aluskaasimon
28. únor 2022

No taky mi informace, že jede do bunkru v Uralu ( hluboko v horách) nepřijde moc pozitivní.🤔

ffiinnkkaa
28. únor 2022

@elencze A je to info, že teď ?... není už tam od začátku, když i to video nahrával dříve...?

pampeliska1313
28. únor 2022

@elencze Ok, to já zas nevim, díky.)

magicaetezzz
28. únor 2022

Dobre zprávy

betelgeuzz
28. únor 2022

Na Nově běží titulky, že ke Kyjevu se pohybuje 27 km dlouhá vojenská kolona ☹

78marcela
28. únor 2022

@elencze dá se to prohlášení Anonymous někde vidět?

Strana