Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.
Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.
Jen vložím zprávu z trochu jiného soudku. Další svědectví o tom, jak jsou Rusové opravdu neuvěřitelně dezinformovaní. Překvapivě (tedy aspoň pro mě) i ti, kteří závodí na světových turnajích, takže přístup k informacím by asi mít mohli, kdyby chtěli.
https://www.sport.cz/clanek/zimni-sporty-lyzova...
A vyjádření Anonymous i v textové podobě
Hackerská skupina tvrdí, že převede peníze ze všech ruských bankovních účtů na ukrajinskou armádu, pokud nezačnou protestovat proti válce do 3. března.
Pokud Rusové nechtějí změnit vládu, znamená to, že jsou „na stejné straně s krvavou silou Putina,“ uvedla skupina.
@elencze Jo. Ja se modlim za jeho smrt stejne uprimne, jako za zivoty nase a lidi na Ukrajine. A ja se nikdy vlastne nemodlila. Hlasam, ze jsem ateista. V sobotu v noci, kdy prisla prvni hrozba z vakuovy bomby jsem se fakt prvne i s tim “prosim Boze” modlila za jejich zivoty poprve.
@elencze Miluju Anonymous. Miluju!
@estelle777 jojo, skvěle se do toho obuli a dělají, co umí.
Jak chtějí Anonymous přehodit peníze rusů na Ukrajinu když jsou odstřižení od SWIFTu?
To fakt jde, že stáhnou takhle všechny peníze? Já se ptám asi jak blbeček, ale pro mě je to jak úplný sci-fi svět.
A oni jim to zas pustili do televize, nebo jak se to Rusko dozví?
@anetka1701 Tak ne vsechny banky a zase to maji promyslene, ti by si jen tak do ust nesrali
@anetka1701 spíš chtějí způsobit run na banky (lépe svržení vlády)
@estelle777
@blue108 já nevím, jen se ptám 😅
Docela mě zarazilo, že Putin směřuje do krytu. To nezní dobře.
video bylo zřejmě vyvráceno jako fake
Jo, kéž by to pomohlo a Rusáci se probrali, celou tu jejich super vládu svrhli, zavedli demokracii a začali funguovat normálně.. 🙏 stejně ta jejich chudoba pramení jen a jen z toho, že žijí jak žijí a tolerují nesmysly.. no a troufám si říct, že i takovejto obrat by byl pro okolní svět akceptovatelnej...
@pampeliska1313 Že? A pryč z Moskvy...
@pampeliska1313 ten žije různě po krytech od začátku Covidu. Narcis bojící se o sebe, co si nechal píchnout západní vakcínu.
Bulharský ministr obrany Stefan Janev napsal, že by ruská invaze na Ukrajinu neměla být nazývána "válkou", že je to spíše "vojenská operace".
Rada ministrů na mimořádném zasedání bulharské vlády ho dnes z funkce odvolala.
Doufám, že po cestě do krytu nešťastně upadne na nějakou kulku. Určitě vymyslel nějaký mega průser a zdrhá.
No taky mi informace, že jede do bunkru v Uralu ( hluboko v horách) nepřijde moc pozitivní.🤔
@elencze A je to info, že teď ?... není už tam od začátku, když i to video nahrával dříve...?
@elencze Ok, to já zas nevim, díky.)
Na Nově běží titulky, že ke Kyjevu se pohybuje 27 km dlouhá vojenská kolona ☹

@jancasirka kouknu do jízdního řádu 😄