icon

Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.

elencze
27. únor 2022

Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.

pampeliska1313
28. čer 2022

Skvělá zprava!!!!! 🥳🥳🥳🥳 na to si du dat panáka. Hnedka tedka!

pampeliska1313
28. čer 2022
amenophus
28. čer 2022

@pampeliska1313 uuuffffff!!!!! Radsi nebudu zjistovat za jakych podminek.

levandule_k
29. čer 2022

Ramzan Kadyrov se stal rytířem Řádu za zásluhy o zubní lékařství prvního stupně. Cenu Stomatologické asociace Ruské federace převzal při otevření nové budovy specializované kliniky v Grozném.
Zřejmě nejde o vtip.
V Rusku je možné všechno.

https://twitter.com/HPrahy/status/1541876099155...

Já vím, že bych sem měla psát seriózní zprávy, ale nemohla jsem si pomoct. V tom Rusku musí mít teda dobrej matroš.

levandule_k
29. čer 2022

Lukáš Kovanda: Klíčovým ekonomickým problémem Ruska je teď příliš silný rubl. Rusko proto zřejmě začne své výnosy z prodeje ropy a plynu převádět do měn typu té čínské, aby zmírnilo tlak na zpevňování rublu. Ruskou měnu posiluje hlavně Německo, Itálie a Čína, tedy velcí nákupčí ruských energií.

levandule_k
29. čer 2022

Bulharsko: Bulharsko vyhostilo 70 ruských diplomatů, z nichž někteří podle premiéra Petkova prováděli špionáž. Sofia podle něj odmítá zasahování do svých věcí.

jasekd
29. čer 2022

@levandule_k jezismarja a my s Leiladelly tady nadavame na naseho prezidenta Smuclera, ze zacina byt mimo realitu. Timto se docentovi Smuclerovi hluboce omlouvam... 🙏
Jinak tu probehla anketa, kdo jeste cte... Ctu porad, snazim se byt v obraze, i kdyz situace se vubec nevyviji dobre. Dneska jsem osetrovala kluka z Charkova. Meli stesti, ze tu maji i tatinka, je to nejaky vedecky pracovnik a prijel sem 2 mesice pred valkou a oni pak utekli za nim. Pani a tri deti, mluvili jsme ukr., rusky, anglicky, cesky, pani rikala, ze doma jim nezustalo nejspis nic...

levandule_k
29. čer 2022

Ptala jsem se, protože jsem nevěděla, jestli to má smysl, když tady něco překopíruji z twitteru. Jsem ráda, že to tady ještě někdo čte.

Jinak je to psycho např. ve 40 začínat od nuly a být rád za holý život.

:D Asi mají v Rusku jiné požadavky na zásluhy v oblasti zubařství, třeba má Kadyrov kvalitní pravý hák :D

odula
29. čer 2022

@levandule_k taky ctu. Ja uz to vlastně nesleduju jinde nez tady. Jenom uz nemám moc silu přispívat.

pampeliska1313
29. čer 2022
amenophus
29. čer 2022

@levandule_k 🤣🤣🤣 zubni lekarstvi v cecensku: boli te zub? Kopnu te okovanou botou do huby a zadnej ti nezbyde, aby bolel!

pampeliska1313
30. čer 2022
pampeliska1313
30. čer 2022

Btw. Viděla jsem kousek videa jak to P přednáší. Úplně jako já, když jsem měla prezentace v angličtině - nedívám se na ostatní a odříkám to co nejrychleji, protože už to chci mít za sebou a nedej bože, kdybych ve tváři někoho zahlídla jen náznak toho, že melu blbosti.

pampeliska1313
30. čer 2022

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek...

Prej už nemůže nikdo říct ze nechtějí udělat koridor pro potraviny :DD

amenophus
30. čer 2022

95 zajatých obránců Azovstalu je zpátky doma!!! 😍 https://www.visegradsky-jezdec.cz/zpatky-doma/?...

hojda
30. čer 2022

@amenophus 😲

pampeliska1313
30. čer 2022

@amenophus tvl tak za tohle sem se modlila. Jakoze ne konkrétně za ně, ale za kazdyho kdo se muže dostat do bezpečí zpátky ke svým rodinám, aby byli ideálně všichni spolu. Skvělá zprava.)

amenophus
30. čer 2022

@pampeliska1313 Tak ještě dostat domů těch zbejvajících já nevim kolik, 1700? :/

psya
30. čer 2022

Stoltenberg: Protokol o připojení Švédska a Finska k NATO bude podepsán už 5. července...tak rychle ještě nikoho nepřijali.

nadja73
30. čer 2022

Ještě, že je ten Guuuuugl🤦‍♀️😀

pampeliska1313
30. čer 2022

)))

levandule_k
30. čer 2022

Čt24: Pokud Švédsko a Finsko nesplní závazky uvedené v úterním memorandu, tak turecký parlament nebude hlasovat o jejich přijetí do NATO, řekl Erdogan.

pampeliska1313
1. črc 2022

Zajimavej rozhovor. Kdyby ru chtělo použije jaderný zbraně, už by to udělalo.

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/rozhovor-o...

pampeliska1313
1. črc 2022
levandule_k
1. črc 2022

ČT24: Ochota Čechů pomáhat uprchlíkům z Ukrajiny na vlastní úkor klesá, kladný přístup stále převažuje. Čtvrtina lidí je proti pomoci běžencům, uvedl STEM.

pampeliska1313
1. črc 2022
kristynkal
1. črc 2022
pampeliska1313
2. črc 2022

No co.

barumrallyebum
2. črc 2022

@pampeliska1313 videla jsem sestrih videi kde si statnici podavali ruce a Putina vzdycky vynechali/ prehlidli. Putin stal s natazenou rukou , chtel si potrast a ostatni ho ignorovali 🙂 to bylo jeste pred valkou.

pampeliska1313
2. črc 2022

@barumrallyebum jo, to jsem taky zahlidla. Se asi tváři ze se nic neděje a v hlavě mu jede “atomovku na ně!” Ublíženec.)

Strana