icon

Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.

elencze
27. únor 2022

Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.

bigbig
1. bře 2022
tahejhula
1. bře 2022

@bigbig no vždyť, Severní Korea hlásá totéž, ostatně má v SSSR velký vzor. Pevně doufám, že se Putin narodil na vrcholu Elbrusu uprostřed duhy, paprsků slunce a svěžího vánku.

pampeliska1313
1. bře 2022

@bigbig to je fakt debilita.

malejmonasek
1. bře 2022
natilla
1. bře 2022

Všichni zaměstnanci kanceláře bývalého kancléře Schrödera dali výpověď. Schröder dál trvá na tom, že za válku na Ukrajině nesou vinu obě strany. Postů v dozorčích radách firem v majetku Kremlu se odmítá vzdát.

bigbig
1. bře 2022

@pampeliska1313 To je Rusko prostě....

odula
1. bře 2022

@elencze prosím tě- dávala jsi sem nějaký info od anonymního generála SPR.... něco:d sleduješ ty videa přímo? Protože je rusky neumím a automaticky titulky pochopitelně nejsou....

pampeliska1313
1. bře 2022

@bigbig pro mě je vážně těžký pochopit, že tomu někdo věří, ale tak my ty informace máme a jsme na tom dobře, já osobně tohle nemusela nikdy řešit a jsem za to vděčná.. Jsem ráda, že aspoň na těch sociálních sítích se cílí na mladší ročníky a i Rusové s tou situací nesouhlasí a snaží se jít proti propagandě.

zuzekk
1. bře 2022

@magicaetezzz
@natilla příležitost se zviditelnit

elencze
autor
1. bře 2022

@odula ne, rusky neumím taky, takže jen ty přežvýkané info od jiných, na yutube jde k tomu údajně zapnout titulky (jede to sice z automatického překladače), ale já jsme na to antitalent a nepovedlo se mi to

https://www.youtube.com/watch?v=mfquZAyK6RA

Třeba ti to půjde

elencze
autor
1. bře 2022

Vědec Oleg Anisimov, vedoucí ruské delegace na klimatickém zasedání OSN, který se omluvil za ruskou invazi na Ukrajinu, byl poslancem Státní dumy označen za „nepřítele státu“. „Musíme ho zničit, připravit ho o všechny jeho hodnosti,“ řekl poslanec

zuzekk
1. bře 2022

@syrecek01
@elencze možná příležitost na změny v Bělorusku?

elencze
autor
1. bře 2022

K ukončení konfliktu, který vyvolal útok prezidenta Vladimira Putina na Ukrajinu, vyzvali podle stanice CNN také dva ruští multimiliardáři Michail Fridman a Oleg Děripaska, oba zasažení protiruskými sankcemi.

elencze
autor
1. bře 2022

@zuzekk pokud padne Putin, padne asi i jeho loutka Lukašenko, bez něj by už neustál ani ty protesty v roce 2020. Uvidíme.

elencze
autor
1. bře 2022

Proti vojenskému tažení se v Rusku také ozvali již čtyři poslanci Státní dumy. Nově se proti postavil zákonodárce z nové liberální strany Noví lidé Sandgadži Tarbajev, předtím válku veřejně odmítli i komunisté Michail Matvejev, Vjačeslav Machrajev a Oleg Smolin.

syrecek01
1. bře 2022

@elencze
@zuzekk Prave, zalezi, jak dopadne Putin.

odula
1. bře 2022

@elencze dik! jsou tam stejne jenom rusky titulky... chjo. Ale dik kazdopadne 🙂

elencze
autor
1. bře 2022

@odula ¨právě všichni tvrdí, že ten jazyk jde přepnout, ale já nenašla kde

zuzekk
1. bře 2022

@elencze
@syrecek01 ten už věřím že nemůže dopadnout dobře. Silný a schopný podporovat či zastrašovat režimy jinde určitě ne, i kdyby na Ukrajině "vyhrál". Spíš co bude v tom Rusku..

natilla
1. bře 2022

Šojgu (rus.min.obrany) prý prohlásil, že budou pokračovat ve speciální operaci dokud nedokončí stanovené cíle.

elencze
autor
1. bře 2022

Provozovatel německo-ruského plynovodu Nord Stream 2 propustil všechny zaměstnance, řekl švýcarský ministr hospodářství. Německo projekt zastavilo.

elencze
autor
1. bře 2022

A zaměstnanci Gerharda Schrödera, který stále tvrdí, že na konfliktu má vinu i Ukajina a odmítá odsoudit ruskou invazi dali všichni výpověď a nepřišli do práce.

elencze
autor
1. bře 2022

Doporučení jak se chovat v diskuzi s troly - nekomentovat, mají pak větší dosah, hned nahlásit, ať je smažou a nezabředávat do interakce.

elencze
autor
1. bře 2022

@natilla ano, to je zpráva ruské tiskové agentury TASS, nic jiného ani šířit nemůže. Ale taky mě to nepotěšilo.

natilla
1. bře 2022

@elencze Asi vzkaz pro veřejnost v Rusku (my to asi vidíme,že)..a prý stále útočí jen na vojenské cíle prostřednictvím vysoce přesných zbraní...tak jistě

natilla
1. bře 2022

Dánská společnost Maersk, která je největším provozovatelem kontejnerových lodí na světě, oznámila, že přestane dodávat zboží do ruských přístavů. Uvedla to agentura AFP.

natilla
1. bře 2022

Bělorusové podle všeho již vstoupili na území Ukrajiny ačkoli Lukašenko prohlásil, že nepůjdou bojovat.

elencze
autor
1. bře 2022

Rusko se musí postavit nebezpečí, že se na Ukrajině objeví jaderné zbraně, tvrdí ministr Lavrov. Většina delegací v Ženevě jeho projev bojkotovala.

elencze
autor
1. bře 2022

Denacifikace evidentně ustoupila do pozadí
Ruský ministr obrany Šojgu: Hlavním úkolem ruské armády na Ukrajině je obrana Ruska před Západem.

magicaetezzz
1. bře 2022

“Ministr obrany agresorské země Sergej Šojgu: Chtěl bych zdůraznit, že údery jsou prováděny pouze na vojenské cíle a výhradně vysoce přesnými zbraněmi.“

Strana