icon

Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.

elencze
27. únor 2022

Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.

nadja73
27. říj 2022

Jak jsem Felgera v dobe covidu nesnasela, tak ted kdyz twituje, ho fat zeru😀

Jaroslav Flegr, @flegrjaroslav
Po veleúspěšné demilitarizaci, debanderizaci a denacifikaci Ukrajiny se nově ruSSáci rozhodli Ukrajinu také desatanizovat. Panebože, to jsou ale kreteni!

pampeliska1313
27. říj 2022
levandule_k
27. říj 2022

Televize Seznam: ČTK: Ruský prezident Vladimir Putin dnes opět kritizoval politiku Západu jako krvavou a špinavou, popírající svrchovanost států a národů a snažící se přivlastnit si veškeré zdroje a bohatství lidstva.
1/2Vytkl Západu mimo jiné "podněcování války na Ukrajině", kterou ale rozpoutal šéf ruského státu svým rozkazem ke vpádu ruských vojsk do sousední země 24. února.
2/2

pampeliska1313
27. říj 2022

) to je hezký vlastně

amenophus
28. říj 2022

@barumrallyebum kafka byl oproti tomuhle amater!

zuzekk
28. říj 2022

@barumrallyebum perfektní

pampeliska1313
28. říj 2022
pampeliska1313
28. říj 2022

https://www.forum24.cz/zname-hrackarstvi-siri-n...

Jestli je to pravda, už z Dráčika nic nevezmu.

pampeliska1313
28. říj 2022
betelgeuzz
28. říj 2022
pampeliska1313
28. říj 2022

@betelgeuzz 🫣Ach bože. To snad není možný.

estnka
28. říj 2022

Já tady taky chodím a čtu. Je to pro mě super souhrn informací!

nadja73
28. říj 2022

@betelgeuzz
@pampeliska1313 jeste, ze uz mam deti velky🙏. A aspon zpetne.....v Draciku, jestli jsem koupila za jejich hrackarsky ery 5 hracek, tak to je moc, aspon jsem na tu jeho debilni propagandu moc neprispela😒

pampeliska1313
28. říj 2022

@nadja73 my tam kupovali když jsem pracovala ve škole. Měli tam fajn hračky i slevy vždycky před Vánoci a byla to pro mě záchrana něco sehnat do družiny na poslední chvíli aby toho bylo hodně.🙂 ale teď už nic!:D

jasekd
28. říj 2022

Jak se nam sem primichala debata o LGBT? Asi jsem neco prehlidla.... V Draciku nakupujeme hodne, lepsi akce a ceny nez v jinych kramech s hrackami. Na tohle jsem narazila az tady. Je to i na ceskych strankach? Ona asi situace kolem LGBT je na Slovensku horsi nez u nas? I co se tyka postoju zakonodarcu, vlady atd...
Mne osobne vadi obe strany sporu, at uz do te pozitivni nebo do te negativni diskriminace. A to i u rasismu.
Ten, kdo to dal na Dracik stranky, musi byt uplne mimo... Kdyz nic jineho, nemysli na to, z emu to muze poskodit obchody? Nebo naopak doufa, ze mu to na Slovensku kseft zvedne? Neni to nejak hacknuty?

pampeliska1313
28. říj 2022

@jasekd údajně to tam dal vedoucí draciku obecně, proste ten nejvyšší clovek co to vede.

jasekd
28. říj 2022

@pampeliska1313 tak ten tam dlouho nepobude.... a uz vubec nepovede....😂

pampeliska1313
28. říj 2022

Aktivisti se činili.🙂

betelgeuzz
28. říj 2022

@jasekd dle tohoto odkazu to píše přímo majitel firmy https://www.forum24.cz/zname-hrackarstvi-siri-n...

sebestka
28. říj 2022

Na fb píši, kdo může, ať mu dá negativní recenzi na Heureka

78marcela
28. říj 2022

@pampeliska1313 ale ten černej futral mu sluší.

jasekd
28. říj 2022

@betelgeuzz ted uz budu zas mimo tema, ale me strasne prekvapuje, jak pomalu kazdym dnem za to LGBT, co znam ja, stara skola, pribyvaji dalsi a dalsi pismenka a cisla a zkratky 🙄😅
No majitel to trochu posral. To je fakt matros...

nadja73
28. říj 2022

@jasekd já bych řekla, že to tu bereme ( snad) jako politické vlákno, hlavně teď válku, ale i další aktuální témata, které se na hlavní zeď nehodí.

jasekd
28. říj 2022

@nadja73 ja si prave rikala, nemam moc casu, ale snazim se projet vsechno, tak jestli mi prece jen neco neuteklo... O tomhle jsem nemela ani tucha, ze je nekdo tak blbej a da si to na firemni stranky...

nadja73
28. říj 2022

@jasekd já teda taky ne a přijde mi to dost zvrácený vzhledem k tomu, kde vyjadřuje svůj postoj.

pampeliska1313
28. říj 2022
nadja73
28. říj 2022

@pampeliska1313 že toho Nebenzja z OSN už nevykopou.....no jo, demokracie a zatím neodebrane právo být v OSN 🤦‍♀️

pampeliska1313
28. říj 2022

K tomu mě napadá jen - “je rozhodnuto” …🙂

pampeliska1313
29. říj 2022

Konec vlákna Kamila o tý paní co teď utekla. A já nevim její jméno.:D postovala sem to sem, utekla myslím do Litvy. Každopádně - sice muže byt odpurkyne, ale nezmuze nic. Je v Ru nenavidena a realne je “nikdo” přestože v ramci “obyčejných lidi” je aristokratka, díky vlivným rodičům.

Strana