Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.
Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.
@marketka_m tak kdyz to rikaj v Brazilii, tak to bude pravda
@natilla Tak tohle je velke. Rusko se za tyden fakt probudi ve stredoveku.
@marketka_m dcera sestry mé sestřenice....Prosím tě, ty si tu jen čti. Nepřidávej 🙏 Snažíme se tu zachovat pravdivé informace. U tebe se toho fakt bojím 🙏😃
@marketka_m
Do léta bude Putin už v pekle
výměnu jsem smazala, je to zřejmě fake
@magicaetezzz kezby
@marketka_m Tak se zase uklidníme. A jestli tu chceš zas*rat konverzaci nějakejma hovadinama, tak tu být nemusíš. INFORMACE, ne dohadování
@vlaxyz 😘😘😘👍🏻👍🏻
@marketka_m ja vim, ale kde te ted vidim, tam zbytecne plasis ostatni....
@camelinka neni to zamer no....nic uz mlcim...hezky den
@marketka_m ale ono by fakt stačilo, kdybys první přemýšlela, než někde něco napíšeš. Nic víc, nic míň. 🙏☺
@marketka_m Nejhorsi je smrt z vydeseni, hezky den
Holky nikde jsem to tu nenašla, ale co říkáte na toto? Vždyť pro ně fakt cena života těch vojáků je úplně nulová, nechápu, jak to můžou Rusáci dovolit.. Nebudou mít pohřeb, beztak z nich ani většina neví, že už nežijí (navíc mlží a informace o nich se prý nedají dohledat)... Pořád mi vrtá hlavou, že by se to k nim mělo dát přece nějak dostat, jestli jim nezáleží na osudu Ukrajiny, jestli maj na to jinej názor, jestli žijou v dezinformacích, fajn, ale na vlastních lidem by jim záležet mělo, ne?
Ruské ostřelování cílí na televizní věž v Kyjevě. Ukrajinské televizní kanály přestaly před několika minutami vysílat, informuje The Kyiv Independent.
Světová atletika: 🇷🇺 Ruští a 🇧🇾 běloruští atleti jsou vyloučeni ze všech vrcholných světových akcí.
@jancasirka jim jsou vlastní lidi jedno, oficiálnímu vedení, pohřby nebudou, vezli si sebou mobilní krematoria, ale dle zpráva a fotografií mrtvé nesbírají. Ukrajina apelovala přes Červený kříž, ať si vyzvednou své padlé a těžký nezájem.
@mysh_me aha, já právě přišla až teď a nedohledala jsem to, tak to se omlouvám, padá, nepadá, i kdyby měl propad už 50%, což ještě nemá, tak pořád mi to přijde jako neskutečněj výsměch a mít tam manžela, nebo tátu nebo někoho.. no 😠
@marketka_m promiň, ale ty kde prijdeš, tak to perla!
@jancasirka bylo to tu par stranek zpet. Jak rubl pada tak to bude v prepoctu min a min. Neni to nic noveho, Rusku nikdy nezalezelo na zivotech jednotlivcu, maji k tomu uplne jiny pristup. Nas mnogo. Umrit za slavu ruske rise je cest… u nas nepochopitelne, u nich normalni.
Nexta - zasažena TV věž v Kyjevě.
@sudylichozrout Bože, to jsou svině 🤬

@sarkasv80 Já ještě doplním, že i zoo Dvůr Králové nad Labem udělalo vstup pro lidi ukrajinské národnosti za korunu. A jsou v kontaktu z Ukrajinskými zoo ohledně pomoci kolem zvířat .