icon

Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.

elencze
27. únor 2022

Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.

martt
1. bře 2022

@sarkasv80 Já ještě doplním, že i zoo Dvůr Králové nad Labem udělalo vstup pro lidi ukrajinské národnosti za korunu. A jsou v kontaktu z Ukrajinskými zoo ohledně pomoci kolem zvířat .

camelinka
1. bře 2022

@marketka_m tak kdyz to rikaj v Brazilii, tak to bude pravda

sudylichozrout
1. bře 2022

@natilla Tak tohle je velke. Rusko se za tyden fakt probudi ve stredoveku.

psya
1. bře 2022
marketka_m
Autor odpověď smazal
vlaxyz
1. bře 2022

@marketka_m dcera sestry mé sestřenice....Prosím tě, ty si tu jen čti. Nepřidávej 🙏 Snažíme se tu zachovat pravdivé informace. U tebe se toho fakt bojím 🙏😃

magicaetezzz
1. bře 2022

@marketka_m
Do léta bude Putin už v pekle

elencze
autor
1. bře 2022

výměnu jsem smazala, je to zřejmě fake

marketka_m
1. bře 2022
marketka_m
Autor odpověď smazal
jolana24
1. bře 2022

@marketka_m Tak se zase uklidníme. A jestli tu chceš zas*rat konverzaci nějakejma hovadinama, tak tu být nemusíš. INFORMACE, ne dohadování

natysnovec
1. bře 2022

@vlaxyz 😘😘😘👍🏻👍🏻

camelinka
1. bře 2022

@marketka_m ja vim, ale kde te ted vidim, tam zbytecne plasis ostatni....

marketka_m
1. bře 2022

@camelinka neni to zamer no....nic uz mlcim...hezky den

vlaxyz
1. bře 2022

@marketka_m ale ono by fakt stačilo, kdybys první přemýšlela, než někde něco napíšeš. Nic víc, nic míň. 🙏☺

camelinka
1. bře 2022

@marketka_m Nejhorsi je smrt z vydeseni, hezky den

jancasirka
1. bře 2022

Holky nikde jsem to tu nenašla, ale co říkáte na toto? Vždyť pro ně fakt cena života těch vojáků je úplně nulová, nechápu, jak to můžou Rusáci dovolit.. Nebudou mít pohřeb, beztak z nich ani většina neví, že už nežijí (navíc mlží a informace o nich se prý nedají dohledat)... Pořád mi vrtá hlavou, že by se to k nim mělo dát přece nějak dostat, jestli jim nezáleží na osudu Ukrajiny, jestli maj na to jinej názor, jestli žijou v dezinformacích, fajn, ale na vlastních lidem by jim záležet mělo, ne?

natilla
1. bře 2022

Ruské ostřelování cílí na televizní věž v Kyjevě. Ukrajinské televizní kanály přestaly před několika minutami vysílat, informuje The Kyiv Independent.

sudylichozrout
1. bře 2022

Tady jeste info o nemocnici z Nexta.

mysh_me
Autor odpověď smazal
elencze
autor
1. bře 2022

Světová atletika: 🇷🇺 Ruští a 🇧🇾 běloruští atleti jsou vyloučeni ze všech vrcholných světových akcí.

zpch
1. bře 2022
elencze
autor
1. bře 2022

@jancasirka jim jsou vlastní lidi jedno, oficiálnímu vedení, pohřby nebudou, vezli si sebou mobilní krematoria, ale dle zpráva a fotografií mrtvé nesbírají. Ukrajina apelovala přes Červený kříž, ať si vyzvednou své padlé a těžký nezájem.

jancasirka
1. bře 2022

@mysh_me aha, já právě přišla až teď a nedohledala jsem to, tak to se omlouvám, padá, nepadá, i kdyby měl propad už 50%, což ještě nemá, tak pořád mi to přijde jako neskutečněj výsměch a mít tam manžela, nebo tátu nebo někoho.. no 😠

adula000
1. bře 2022

@marketka_m promiň, ale ty kde prijdeš, tak to perla!

mysh_me
1. bře 2022

@jancasirka bylo to tu par stranek zpet. Jak rubl pada tak to bude v prepoctu min a min. Neni to nic noveho, Rusku nikdy nezalezelo na zivotech jednotlivcu, maji k tomu uplne jiny pristup. Nas mnogo. Umrit za slavu ruske rise je cest… u nas nepochopitelne, u nich normalni.

pratensis
1. bře 2022

Nexta - zasažena TV věž v Kyjevě.

jancasirka
1. bře 2022

@elencze
@mysh_me díky za odpověď.. no a to se mi ještě dneska nechtělo zvracet, tak teď už zas jo.. 😠

jolana24
1. bře 2022

@sudylichozrout Bože, to jsou svině 🤬

Strana