icon

Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.

elencze
27. únor 2022

Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.

natysnovec
4. bře 2022

@journals evidentne ne ...oni se vsichni modli za konec ale ja si myslim,ze tohle je jen zacatek...

ladyhacek
4. bře 2022

Achjo ☹
Nemůžu spát a teď čtu tohle, to už neusnu vůbec ☹

zpch
4. bře 2022

To jsou idioti🙈 no drzme si palce, nic jineho delat nemuzeme. To jsem se tak tesila do postele az projdu tano z prace… tak papa spanku🙈😫😢😰

zpch
4. bře 2022

Ale na druhou stranu, si rikam, ze tento typ JE lze odstavit behem nekolika vterin, kdyz tedy myslim ,,jen,, odstaveni. Takze jestli to hosi odstavili a uz jen dochlazuji, mohlo by to byt dobre. Nehlede na to, ze jaderny reaktor je chranen nekolika metrovym betonovym sarkofagem, to by snad ti blbecci nemeli mit sanci odpalit… Hlavme uhasit ten pozar!

sarkasv80
4. bře 2022

🤦‍♀️

zpch
4. bře 2022
blue108
4. bře 2022
blue108
4. bře 2022
natysnovec
4. bře 2022

Oni jako zasahly jeden blok??

maciceksta
4. bře 2022

@natysnovec Ne, zasáhli administrativní objekt. Nic to ale nemění na tom, že odstřelování jaderky je největší prasárna. A akorát to ukazuje, že to hovado se neštítí absolutně ničeho... Je to opravdu k zblití. A nejhorší je to zoufalství, když vidíš, že ho nic a nikdo nemůže zastavit.

ladyhacek
4. bře 2022

Je možné, že cíl Rusáku nebyl přímo reaktor, ale právě "jen" budova??? Aby Ukrajince vystrašil a oni se vzdali?
Že věděli kam míří.

Jinak moc děkuji za tuhle diskuzi a překlad zpráv ze světa

natysnovec
4. bře 2022

@maciceksta to je tu🍆🍆🍆

estelle777
4. bře 2022

Holky, nejsem priznivec konspiracek a straseni, sle mam pocit, ze uz vim, na co si nechava cely zbrojni arzenal a na UA valci staryma klumpama a s detma. Chce vyprovokovat NATO. A kdyz NATO ZACNE, nemusi se ucastnit vsechny zeme. Jen v pripade napadeni musi vsechny.

sarkasv80
4. bře 2022

Holky díky za info,já právě četla to.co jsem dala mě celkem vystrašilo i rozhovor Zelenskeho
Je to ale i tak masakr ten Putin není normální na to není slovo 😡

natilla
4. bře 2022

A já si říkám jestli tyhle cíle by nemohly být chráněné někým z venku,to by nebylo zapojení NATO,ale ochrana jaderné elektrárny..jinak fakt šílenci,oni snad neví co to je??

pavelkamat
4. bře 2022

@natilla říkám si co má v hlavě tem kdo odstřeluje JE 🤢🥶☠️

ladyhacek
4. bře 2022

@estelle777 také si myslím, že si lepší vojáky schovává.
Mám od začátku teorii. Buď je to šílenec nebo ví co dělá a má eso v rukávu ( nemyslím jen jaderné zbraně)
Jenže já politice moc nerozumím. Jsou to jen moje úvahy. Ani nevím zda patří sem do této skupiny. když je to nepodložené

Ale nezbývá než se asi začít modlit nebo doufat

sudylichozrout
4. bře 2022

To je tak strasny zmrd ten Putin! Fakt neskutecne, neskutecne. 🤬🤬

odula
4. bře 2022

@estelle777 to sice jo, ale když nato začne, tak putan samozřejmě napadne jednu ze zemí, že ano. Nato se v žádným případě nesmí zapojit, jinak jsme v prd... všichni. A když říkám všichni tak myslím všichni, snad kromě Antarktidy, jižní ameriky a Austrálie

magicaetezzz
4. bře 2022

Kojim k ránu Knoflicka a první zprava, ze hoří 2 bloky jaderky 🙈 to chceš proste…
Přijde mi i neskutečný, ze s tím nikdo nic nedělá, pac v dnešní době si evidentně do jaderny ele muže střílet kde kdo 🙄

estelle777
4. bře 2022

@odula Jasne. NATO se zapojit nesmi.

zrzeckas
4. bře 2022

Holky, delate mi soky po ranu 🙈...... A ze zprav taky nadsena nejsem a zacinam uvazovat, zda preci jen nesbalim nejake zavazadlo....
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v reakci na dění kolem záporožské elektrárny v mimořádném projevu prohlásil, že pokud v ní dojde k výbuchu, "bude to konec všech, konec Evropy, evakuace Evropy". Ruská vojska může zastavit pouze okamžitá evropská akce (...) Žádná země na světě nikdy neostřelovala jaderné bloky," dodal podle webu RBK Ukrajina
Toto me drobet uklidnilo pro zatim
Kvůli situaci v Záporožské jaderné elektrárně spolu mluvili také americká ministryně energetiky Jennifer Granholmová a její ukrajinský protějšek Herman Haluščenko. Granholmová na Twitteru mimo jiné uvedla, že v blízkosti nebyla zaznamenána zvýšená radiace a že reaktory jsou bezpečně vypínány

estelle777
4. bře 2022

@odula Resp. nesmi se zapojit svevolne. Pokud NATO udela prvni krok, nezavazuje to vsechny staty NATO, aby se ucastnily. To by byl rozpad. Nekdo by sel, moc neverim Turkum, Madarum vubec. Vsichni musi jit pouze v pripade napadeni clenske zeme

marcicek84
4. bře 2022

A vy si myslite,ze ti vojaci nevi,ze by z nich byl po vybuchu mastny flek?A ze dobrovolne to odpali aby se zabili a cely svet to ozarilo?tohle bude zase nejaka cilena provokace...

sudylichozrout
4. bře 2022

@estelle777 To neni konspirace, to je fakt. On chce, aby NATO zasahlo a mohl to spustit.

psya
4. bře 2022

@marcicek84 ti, co tam ted posila, sotva umi cist a psat a ziji v tom, ze se stane ruskym hrdinou.

sarkasv80
4. bře 2022

@marcicek84 taky mě to napadlo,ale jako teď si vem kdyby to trefili fakt někde do toho reaktoru (či jak se tomu říká) 😔 o i jsou fakt blázni

psya
4. bře 2022

Média s odvoláním na ukrajinskou jadernou agenturu: Ruské jednotky ovládly Záporožskou jadernou elektrárnu, personál zůstává v práci.

marcicek84
4. bře 2022

@psya za me to jsou provokace a doufam,ze se NATO aktivne nezapoji,jinak jsme ve 3.svetove

Strana