Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.
Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.
Já si pořád připadám jak ve zlém snu. V 21. století celý svět sleduje v přímém přenosu rozhodnutí chorého člověka, kvůli kterému umírají tisíce lidí a není síly, která by tomu zabránila 😖
Je mi z toho smutno, vážně jsem doufala a věřila, že by to mohlo skončit nějakou dohodou bez dalších bojů.
@sharka88 tak tohle je dukaz, ze Putin neni mimo, bohuzel. Jeho analyza zapadnich "lidru" je bobuzel uplne presna.Jen nevim, jestli to do Putina autor projektuje a je to jeho nazor (coz by bylo lepsi pac by byl prostor na to, ze putin se poma a zastri ho nekdo) nebo s nim mluvil a vi, ze je takto vidi. Plys ten nahled, ze Merkel byla posledni politik, kteteho bral put vazne.
Proč Putin považuje západní politiky za slabé?
Emmanuela Macrona považuje za prezidenta se slabou podporou veřejnosti a politika, kterému hrozí volební porážka. Britský premiér Boris Johnson je podle něho pouze špatný vtip, nekompetentní politik, kterého nebere vážně. Kancléře Scholze vnímá jako nezkušeného politika, který Rusko nezná a neví, jak se k němu chovat, navíc německou sociální demokracii považuje za loajální vůči Rusku, jako tomu bylo za časů Gerharda Schrödera. Také Joea Bidena považuje Putin za slabého. To, jak Američané opustili Afghánistán, udělalo na Rusy silný dojem - byl to pro ně důkaz, že Biden je starý a slabý.
Ale díky za příspěvky s informacemi. Mám upřímnou radost ze všech sankcí které Rusko čekají a zároveň mě děsí jaký dopad to bude mít i na obyvatele Ruska, protože ne všichni s Putinem sympatizují a jsou z celé situace stejně šokovaní jako my tady.
@janedv Ale já se svým způsobem nedivím, že považuje politiky za slabé. Západ nevygeneroval výraznou politickou osobnost pěkně dlouhou dobu. Konrád Adenauer se svého času byl schopný otočit na letišti, že letí zpátky a sovětská delegace ho přemlouvala, aby se zúčastnil. Nehodnotím, jak se politici chovají teď, když Rusko napadlo Ukrajinu, ale předtím, ale přišlo mi, že při jednání s Putinem si západní politici nechali s*át na hlavu.
https://twitter.com/Milli_direnis/status/149946...
Denacifikace v plnem proudu.
@sudylichozrout asi to spletl a myslel demolici..je mi z toho hrozně, strašná bezmoc, na videa už radši moc nekoukám 😥
@sudylichozrout to video vážně bere dech 😥🙏
Neskutečný!!! Úplně osvobození v praxi.
Mluvčí bílého domu řekla, ze Rusko použilo 90% svých připravených sil. Rusko mají docházet rezervy.
@katie82 kez by <3
Pokud to neznamená horší řešení
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-r...
že by? 🙂 ale dneska mě fakt přepadá totální depka no...
@anetka1701 Taky mám depku. Pocit beznadějnosti.
@chasl já se dodneška držela, ale padlo to na mě - stalo se ještě něco vzhledem k situaci ve světě naprosto nepodstatnýho, ale prostě už jsem se přestala držet... Snad se mi podaří se zase sebrat...
Jezis, to video, to mi vzalo dech. To je uplna beznadej 😔. Je mi jich tak lito 😭
@anetka1701 Chápu. Tak se drž a ať je brzo lépe 🙂
@bigbig On je to bohuzel asi fejk, ale je to moc krasny fejk.
@sudylichozrout Jojo. Minimálně to psaníčko je tam navíc🙂
Zešíleli už úplně? Copak neví na co míří? 😳😱 https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/v-area...
@journals to jsou fakt čuráci🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@natysnovec nedokazu to vubec pochopit. Ani to, ze od nekoho dostanou rozkazem, ani to, ze ho opravdu budou plnit. Copak nevi o co se snazi?

Spojené státy oznámily novou sadu sankcí kvůli Ukrajině, míří na několik ruských oligarchů a Putinovo okolí včetně mluvčího Kremlu Peskova.