Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.
Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.
@jolana24 vyvlastní jim majetek a pak jim to v penězích dá zpátky, jinak fakt nevim jak si to chlapec představuje.
@jolana24 To jsou silene sracky. Mrazi me z toho. Obcas nahlednu i na ruska media a oni tam proste jedou uplne totalni propagandu a la Severni Korea. A vlastne se Rusko Severni Koreou stava. Izolovane, chude a s vudcem, ktery neni normalni.
Oni se tam pozabíjí sami mezi sebou, debili. Bude trvat kolik desetiletí, než je m začne někdo trošku věřit.
Nevím jestli to tady uz není, ale teď na mne vyjelo " Za potencionálně perspektivní označilo Rusko dnešní plánované rozhovory o příměří se zástupci ukrajinské vlády. Moskva trvá na demilitarizaci Ukrajiny, Kyjev zase požaduje okamžité zastavení bojů. Podle Lavrova může za válku Západ, který nesplnil ruské bezpečnostní požadavky." Tak já nevím netvrdil včera, že do toho byly zatahnuty? A dnes je to zase jinak? Nebo to motám ja?
@martt tvrdil.
Proč ti Ukrajinci nehodí z letadla na ten ruský konvoj nějakou bombu?
@sebestka juu, nad tim jsem premyslela i ja. Stoji, nic nedela. Snadny cil ...
Rusko a Ukrajina se dohodly na humanitárních koridorech s možným dočasným příměřím pro odchod civilního obyvatelstva...Četla jsem ale už názor,že to pak Rusko bude moci vyhladit celé město s tím,že kdo chtěl měl možnost odejít..
@pavlapavlapavlapavla maj protivzdusnou obranu a zrovna letectvo je ua slaba stranka oproti rusku
Ty vole. Teď u nás houkaly sirény. Málem to se mnou švihlo 🙏🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@natilla Já už jsem tu někdy dřív psala, že si vůbec neumím představit, jak chtějí pomocí koridorů odvést lidí z takového Kyjeva. Nebo jiného velkého města (protože o malá sídla tady asi nepůjde, že, ty nebodou strategickými sídly). Kam má tolik lidí odejít, kde bezpečně spočinout? Nehledě na to, že tam určitě budou i imobilní apod.
Ze by klid???🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@vlaxyz jak to??
@natysnovec nevím, čekám kdo co napíše na stránky. Už se ptali dva lidi
@vlaxyz mazec....asi by ve me hoodne hrklo....
@natysnovec hoří ve vedlejší dědině
@vlaxyz taky pekny...😞😞
@sharka88 🤦🏼♀️

@simix22 Přesně. Takový surrealismus, celý ten uplynulý týden. Čekám, kdy se probudím. Člověk v podvědomí v podstatě pořád nevěří, že se to děje.