icon

Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.

elencze
27. únor 2022

Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.

elencze
autor
6. bře 2022

Papež František uvedl, že konflikt na Ukrajině není vojenská operace, ale válka. Ukrajinu označil za zemi mučedníků, ve které tečou řeky slz a krve.

sudylichozrout
6. bře 2022

@elencze Rasti me blokuje. 😂 Ale videt ty jeho Tweety dokazu. Zatim celkem dobre.

elencze
autor
6. bře 2022

Vyrážím ven. Večer udělám zase nějaký souhrn. Diskuze žije hezky i beze mě, a to je dobře.

sudylichozrout
6. bře 2022

@elencze Uzij si nedeli, kocko. ❤️

sudylichozrout
6. bře 2022
roseinka
6. bře 2022

To jak najela ta lod na minu, bylo to objasnene?

zuzekk
6. bře 2022

Andrej Poleščuk:
Dnes měl být zelený koridor pro evakuaci lidi z Mariupolu. Skončil stejně jako minule. Rusové stříleli na trasu, kudy se lidé měli evakuovat.

zuzekk
Autor odpověď smazal
bigbig
6. bře 2022
sarkasv80
6. bře 2022

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

sarkasv80
6. bře 2022

@bigbig tohle jsem taky viděla ,mazec 😞

ladyhacek
6. bře 2022

@bigbig 😥

journals
6. bře 2022

@bigbig Tohle je pro mě asi ta nejhorší fotka kterou jsem doteď z toho všeho viděla. Chvíli mi trvalo než mi došlo kde, co. Tohle je strašný zvěrstvo, jsem v šoku z toho, co jsou si lidi schopní navzájem udělat

aluskaasimon
6. bře 2022

Oni fakt střílí po lidech, kteří prchají.🤦 Teď koukám na ČT24. To je masakr.🤢

bigbig
6. bře 2022

@journals Je to naprosto strašný. Já už fakt nevím jak tohle zpracovat. A do toho číst jak nám sem ti nevděční Ukrajinci jezdí brát práci. Všechno ve mě chce řvát! Omlouvám se za osobní koment, ale už toho je nějak moc.

zuzekk
6. bře 2022

@bigbig mám to podobně. Asi porušim své ženevske pravidlo a půjdu běhat.

zuzekk
6. bře 2022
journals
6. bře 2022

@zuzekk To jako fakt? ...sice je válka, o kus dál umírají lidi, ale dejte tam koťátka, lidi se uklidní...?

zuzekk
6. bře 2022

@journals myslela jsem, že zasneš, že jdu běžet! 😅 protože koťátka o co jiného by se měl teď běžný Rus zajímat, ne? 🙈

sarkasv80
6. bře 2022

@bigbig teď jsem dokonce zahlédla fotku,kde vystříleli rodinu na chodníku co prchali z Ukrajiny,matku a dvě děti 😔 otce se snažili oživit,nemám na takové fotky žaludek 😞

odula
6. bře 2022

Abychom vyvazili zprávy o Srbsku- včera protestovalo asi 2000 extremistů. Obrovská mediální coverage. Srbsko dnes. Četli jste o tom někde?

sarkasv80
6. bře 2022

@aluskaasimon ano bohužel,teď jsem přidávala komentář,ale fotku zde nedám, nechtějte vidět 😔

adel2507
6. bře 2022

@bigbig Je to šílené, mísí se ve mně neskutečný pocit lítosti a vzteku, že se z toho klepu jak ratlík. On si sedí schovaný v krytu a pálí po maminkách s dětma. Co se to do prdele děje.
A do toho si tu bude někdo stěžovat, že mu ukrajinské děti dělaly v autě kravál.

sarkasv80
6. bře 2022

@adel2507 ten debil si stěžoval i na naší frýdecké skupině na fb,že děcka dělaly bordel, měli tablety atd už dostal letenku

sarkasv80
6. bře 2022
sarkasv80
6. bře 2022
felixfelicis
6. bře 2022

Jak tohle může člověk člověku udělat.

bigbig
6. bře 2022

@odula Tak však psali že to jsou jen extremisti. Chápu ten mediální humbuk kolem, protože moc proruskejch pochodů teď není. Zato proukrajinský jsou všude, vsadím se, že ten srbský není jediný o kterém se nepíše.

alamo
6. bře 2022

https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek...
Boze to jsou pohadky pro maly deti, v nicem se nemylili, proste byli vedome na spatne strane a ted se z toho snazi vybruslit.

hojda
6. bře 2022

@elencze Já to mám přeložené přes google překladač, rusky jsem se učila jeden rok🙂

Strana