icon

Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.

elencze
27. únor 2022

Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.

sudylichozrout
6. bře 2022

@elencze To je neskutecne. Vzdyt kazdemu Rusovi snad musi byt jasne, ze Ukrajina fakt neni bihata zeme, ktera by mela na takovy vyvoj...

elencze
autor
6. bře 2022

Policie v Moskvě zadržela nejstarší ruskou obhájkyni lidských práv Světlanu Gannuškinovou. Dnes je jí 80 let.

ivavec
6. bře 2022

@bigbig Mám to stejně. Tolik zlých lidí co jsou naštvaný že se pomáhá Ukrajině😥

sarkasv80
6. bře 2022

@ivavec @bigbig teď psala nějaká slečna na Twitteru,že ti co pak budou utíkat před válkou ať nezapomenou děti zabalit do pytle,sebe do hader s charity a do ruky Nokii (cihlu) jinak nebudou správní uprchlíci.A má pravdu.
Je to strašné jak se lidé vyjadřují nejen na tw,ale i Facebooku,tady na koni a je mi 🤮😡 kdyby raději drželi hubu 🤦‍♀️

elencze
autor
6. bře 2022

American Express pozastavuje operace v Rusku a Bělorusku. Další platební karty papa

elencze
autor
6. bře 2022

Balkán by se podle balkanisty Františka Šístka mohl stát prostředkem k obcházení sankcí zavedených kvůli Ukrajině. „Jde v zásadě o snahy, aby v daných zemích byly proruské režimy a aby z nich víceméně byla zóna ruského vlivu.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-k...

ilci
6. bře 2022
sarkasv80
6. bře 2022

Zase děti 😞

sarkasv80
6. bře 2022

@galatea_a taky jsem dnes viděla ❤️

sudylichozrout
6. bře 2022
elencze
autor
6. bře 2022

@galatea_a to už je minimálně druhý pár, který takhle vidím, moc bych jim chtěla přát štěstí.

elencze
autor
6. bře 2022

@sudylichozrout Šojgu by měl pohnout. Je to taky hajzl, ale myslím, že by se s ním dalo lépe domluvit.

sarkasv80
6. bře 2022

Něco z Ruska

pratensis
6. bře 2022

@ilci ajaj 😔

babe_lka
6. bře 2022

@sudylichozrout ale,to je mi novinka 😀 upřímně,podle mě je tohle jediné a nejrychlejší řešení. Jen tak dál chlapče.

odula
6. bře 2022

@levandule_k prosím tě já Zemana nijak neomlouvam. Nejsem jeho fanynka, naopak. Napsala jsem jenom, že si myslím že tohle od Rusa opravdu ani on nečekal a že označení "spoluvinik agrese" je příliš. A prosím dost už o tomto.

sudylichozrout
6. bře 2022

@elencze Putinovi zbyvaji rozvojove zeme a chude zeme. Balkan mu sice prinese nejake ruble, ale nic, co by stalo za rec. Penize se tocily u nas a na zapad od nas.

sudylichozrout
6. bře 2022

@pratensis Psal to i Ondra Tesarek, ze dnesni noc bude tvrda. 😭

elencze
autor
6. bře 2022

Putin podepsal zákon, na základě kterého můžou úředníkům strhnout peníze z účtu, pokud částka na účtu přesahuje částku výdělku za poslední tři roky a není doložena zákonnost nabytí takových prostředků.

elencze
autor
6. bře 2022

Polsko svá letadla nepošle a nedovolí ani využívat svá letiště.

elencze
autor
6. bře 2022

TikTok dočasně pozastavuje činnost v Rusku kvůli zákonu o „nepravdivých informacích“.

pratensis
6. bře 2022

@sudylichozrout To jsem neměla číst. Já se bojím každou noc, co bude. 😰

sudylichozrout
6. bře 2022

@elencze S tim Polskem me to strasne mrzi, ale bylo to ocekavatelne.

elencze
autor
6. bře 2022

Náčelník generálního štábu Běloruska rezignoval, odmítl bojovat s Ukrajinou.

aluskaasimon
6. bře 2022

@elencze Ale nee😟. Manžel se mi tu teď vzteká, že posloucháme Putina na slovo.

78marcela
6. bře 2022

Jsem ráda, že alespoň Bělorusko se začíná od Ruska distancovat. Doufám, že Lukashenka z toho trefí šlak. A Sojgu by si měl opravdu pospisit..
I když..proč se o tom informuje veřejně? Není to divný?

syrecek01
6. bře 2022

Holky, co by bylo, kdyby toho krypla odkrouhli? Nenastoupil by za nej zase stejnej magor?

Strana