icon

"Zpříjemňují" vám rodiče den?

klokanka31
10. bře 2021

Taky máte pocit, že vám především mámy a tchýně dovedou "zpříjemnit" den? To jsou pořád rady za všechny prachy. Moje máma už milionkrát slyšela, že druhý dítě nechci. No a dneska mi ráno hned volala, že je štěstí že nejsem v tuhle dobu těhotná, protože korona je pro těhotné velké riziko, a ať se teď určitě nesnažím otěhotnět 😣 tak zase vysvětluju že další nebude, ale jako bych mluvila do zdi. A hned mi i nezapomněla vtloukat do hlavy jak mám svojí dceru vychovávat. Měla jsem den OK, ale teď zas mám chuť vybouchnout 🤔

Strana
z3
klokanka31
autor
11. bře 2021

@amazonkajanik Fuj jen při té myšlence se mi už motá hlava 😨

hojda
11. bře 2021

@klokanka31 Já bych jí řekla, no ty jsi tedy dobrá, my se už týden snažíme o druhé a ty voláš až teď! Na tebe je fakt spolehnutí! Už mě neřeš, hledám si na radění někoho spolehlivějšího.😂

amazonkajanik
11. bře 2021

@klokanka31 jo, mě stačí ty idioti z ruska, co lezou po jeřábech bez jištění 🤢 mě chtěl táta vyléčit tím, že mě vyžene s jištěním na náš hasičský žebřík (cca 20m), dodnes se tak nestalo 🙄 a to jsem ve 13 měsících stála ve 2.patře na parapetu a klepala plenu (mamka nechtěla věřit, dokud nepotvrdilo 10lidí nezávisle na sobě 🙄)😂
Ale v mých 3letech jsme byli na trencinskem hradě a tam chlap posadil stejně staré dítě jako ja2na hradby a vůbec nehlidal, mamka mě bafla a mazala pryč a od té doby ten strach z výšek, ale jen,pokud je "volný " prostor kolem. Proto mi stromy nevadí, tam se mohu za letu chytit větve ...

klokanka31
autor
11. bře 2021

@amazonkajanik Ježíš to jsi měla štěstí že jsi nesletěla z toho parapetu 😲 já si myslím že fóbie se nedají vyléčit ničím 🤔 a ten chlap na hradě musel být magor ne? 😠 já když v létě byla u našich na balkóně (3 patrový dům) a máma si vzala mojí malou do náruče a popošla k zábradlí a ukazovala malou sousedce, ve mně se normálně zastavil dech, a modlila jsem se, aby sebou malá neškubla nebo něco a nesletěla dolů. Od té doby jsem na balkón nešla. A mámu bych za to nejradši praštila 😠

amazonkajanik
11. bře 2021

@klokanka31 no tak má mamka by nic takového neudělala, páč má blok taktéž z toho hradu a já bych v tom momentu i dítě vyrvala z náruče...
No štěstí bylo,no...sranda byla,když jsem kdysi chodila s klukem, jehož mamka dělala naproti v jitexu (byla jednou z těch, co u nás zvonily). On jezdil na motorce a ona začala, že dnešní děti nemají pud sebezáchovy a jako příklad začala uvádět to o batoleti na parapetu ...my se začali tlemit a ona jako co je na tom vtipného, tak jsme jí vysvětlili, že to jsem byla já a ona se začala krizovaz ke všem svatým 🤣paradox je ,že byl o 7let starší a otcem se stal teprve vloni, kdy všechny jeho byvalky se staly matkami ...já byla poslední...

klokanka31
autor
11. bře 2021
Strana
z3