icon

Potřebuje dítě od 3,5 let batoh do školky?

ekou
23. čer 2023

Pěkný večer :D, blbý dotaz. Potřebuje 3,5 leté dítě batoh na každodenní chození do školky (když neberu výlet apod)?
Kousek od nás máme školku a pořád zkoumám frekvenci batohů na zádech školkáčků :D :D.

Případně budu ráda za inspiraci jaké batohy jsou ideál.

Děkuji 😊

Strana
z2
jiss
14. čer 2024

Ano, od té doby, co nejezdí do školky v kočáru. Po školce obvykle jdeme na hřiště, na pochůzky, na kafíčko, prostě nějaký program, tak tam má stabilně vlhčené ubrousky a svačinku, plus třeba mikinu, balonek, bublifuk, křídy, co je zrovna potřeba nebo podle toho, kam jdeme. Odmítám to tahat.

mabs
14. čer 2024

@ekou Není to nutné. ani jedno dítě mi do školky s batohem nechodilo.

ladyhacek
14. čer 2024

NOSÍ, občas jdou na procházky a v teplích dnech si berou i kelímek nebo flašku na pití, Odpoledne když jdou na zahradu tak si třeba zbalí věci, mikinu, a nesou si to na zahradu ať se pak už nechodí do školky pro věci.
Má malý z decatlonu, teď jako předškolák má už větší, chodí i na delěí procházky, takže do batuhu pití nebo i mikinu, pláštěnku > podle počasí

ferda90
14. čer 2024

@ekou ahoj, batuzek mame, ale nosime ho jen kdyz syn jede na výlet, jinak ne. Pyzamko nebo jine veci do skolky beru ja, myslim si, ze se deti jeste nanosi batůžku ve skole, tak proc mu ho davat zbytecne kvuli jednomu pyžamku 🙂

andelka
14. čer 2024

Nosí denně. Malý z Decathlonu. Nosí tam v pondělí a pátek pyžamo, denně plyšáka, dám mu tam i kapesníky a třeba náhradní věci.

zekrt
14. čer 2024

@jane46 Aktovku jsem taky nikdy nenosila, ale to pyžamo v pátek se mi do kabelky vešlo. 😃 Překvapují mě ti plyšáci, u nás se vlastní hračky smí jen do šatny, do tříd ne. Na spaní si brali erární plyšáky.

andelka
15. čer 2024

@zekrt u nás mohou mít své. Většina zůstává v bedně v MŠ,ale můj by tam plyšáka nenechal,takže my ho nosíme domů a ráno zas do školky.

klaruskaholubinka
15. čer 2024

U nás se batoh nenosí. Děti mají sáček s nahradnima věcmi ve školce, chodí odpočívat v tom v čem jsou ve třídě. A když chce plysaka vezme si do ruky. Batoh mají jen na výlety aby měli kam dát svačinku a pití kterou dostanou ve školce

klaruskaholubinka
15. čer 2024

@ladyhacek u nás Teda pití a kelímky ven tahaji učitelky. Jen když jedou na celodenní výlet tak mají batohy a nosí si to sami.

maxulekapcule
15. čer 2024

Synové nosili každý den do školky batoh, nastoupili úderem druhých narozenin a byli strašné důležití

ester_ka
15. čer 2024

Do lesní školky se nosí batoh denně, mají v něm pití, svačinu a pláštěnku, ve státní školce denně v létě na pití, když jdou odpoledne na zahradu

jana_jina
15. čer 2024

@ekou moje v tom noseji obleceni na prevleceni kazdy den. A kdyby nahodou vyzvedaval nekdo z rodiny, at maji nahradni obleceni.

majca16
15. čer 2024

Syn má mít přes jaro a léto ve školce batoh a v něm kapesníky a lahev na pití. Když je teplo, tak chodí na delší procházky a nalijí jim tam pití. Doma má větší když jedou na výlet a má se tam vejít ještě pláštěnka a svačina. Jinak pyžamo a věci na ven mu nosím já a plyšáka si nosí sám. Ale jezdíme autem, kdybychom chodili pěšky nebo mhd, tak by si to v pondělí a v pátek vozil v batůžku sám

ladyhacek
15. čer 2024

@klaruskaholubinka učitelky mají láhev a pak to každému rozlévají a děti mají batůžek svůj a mají tam i právě pláštěnku nebo mikimu, počasí se může změnit tak ať mikinu netahaji dají na záda a hotovo

petaov
15. čer 2024

Nikdy batoh nenosili. Všechny věci měli ve školce dvakrát, takže nic nebylo potřeba. Ve třídě měli každý svůj hrnek na pití.

mlynkova85
15. čer 2024

@ekou my teda batoh do školky vyloženě ne ale máme školku přes silnici pokud by měla školku dál tak asi jen když se ponese pyzamko. Jinak k tomu pití u nás ho děti nosí pokud je teplé počasí. Chodí na procházky a každý si nese svoje. Jinak pokud jsou ve školce nebo na zahradě mají v plastovych hrneckach. Ale zrovna ta lahev s pitím mě přijde hrozně fajn starší ho nenosili a když byly třeba 2 hodiny na procházce tak musely mít zaručeně žízeň ale to mi došlo až u nejmladší

simkrk
15. čer 2024

@ekou moje dcerka nosila.. 😊👌 A jsem vdecna a pysna i sama na sebe😂 protoze si na to zvykla a tedka proste sama si taha batoh s vecma.. 😊 Do skolky, tam sice mela treba leginy, tricko na prevleceni, kapesnicky, vlhceny ubrousky, plysaka treba😄🤷a od te doby vi a nosi si batoh na zadech sama 😊👌

vitezove
15. čer 2024

Záleží na té školce. Někde se hodí, jinde ne. Dcera má asi 5 batohů už od mala 😀. Hodí se furt. Ale do školky ho zrovna nebereme 😀. Má tam velikou skříňku a všechno si nechává tam. Ale pokud by měla jen nějaký háček nebo kapsář, tak se batůžek jako další úložný prostor může hodit. A nebo kdybyste měli školku, kam se nosí vlastní jídlo třeba.

monaluza
16. čer 2024

@ekou synové nenosili, to čisté pyžamo jednou za čas jsem jim odnesla ve svém batohu

merope
16. čer 2024

@ladyhacek Já s rozlíváním vidím problém, jak si ten svůj kelímek poznají.

ladyhacek
17. čer 2024

@merope každý tam má svojí značku z šatny. Jinak můžou mít i svojí podepsanou láhev a učitelky jen doplňují pití

Strana
z2