Potřebuje dítě od 3,5 let batoh do školky?
Pěkný večer :D, blbý dotaz. Potřebuje 3,5 leté dítě batoh na každodenní chození do školky (když neberu výlet apod)?
Kousek od nás máme školku a pořád zkoumám frekvenci batohů na zádech školkáčků :D :D.
Případně budu ráda za inspiraci jaké batohy jsou ideál.
Děkuji 😊
NOSÍ, občas jdou na procházky a v teplích dnech si berou i kelímek nebo flašku na pití, Odpoledne když jdou na zahradu tak si třeba zbalí věci, mikinu, a nesou si to na zahradu ať se pak už nechodí do školky pro věci.
Má malý z decatlonu, teď jako předškolák má už větší, chodí i na delěí procházky, takže do batuhu pití nebo i mikinu, pláštěnku > podle počasí
Nosí denně. Malý z Decathlonu. Nosí tam v pondělí a pátek pyžamo, denně plyšáka, dám mu tam i kapesníky a třeba náhradní věci.
U nás se batoh nenosí. Děti mají sáček s nahradnima věcmi ve školce, chodí odpočívat v tom v čem jsou ve třídě. A když chce plysaka vezme si do ruky. Batoh mají jen na výlety aby měli kam dát svačinku a pití kterou dostanou ve školce
@ladyhacek u nás Teda pití a kelímky ven tahaji učitelky. Jen když jedou na celodenní výlet tak mají batohy a nosí si to sami.
Synové nosili každý den do školky batoh, nastoupili úderem druhých narozenin a byli strašné důležití
Do lesní školky se nosí batoh denně, mají v něm pití, svačinu a pláštěnku, ve státní školce denně v létě na pití, když jdou odpoledne na zahradu
Syn má mít přes jaro a léto ve školce batoh a v něm kapesníky a lahev na pití. Když je teplo, tak chodí na delší procházky a nalijí jim tam pití. Doma má větší když jedou na výlet a má se tam vejít ještě pláštěnka a svačina. Jinak pyžamo a věci na ven mu nosím já a plyšáka si nosí sám. Ale jezdíme autem, kdybychom chodili pěšky nebo mhd, tak by si to v pondělí a v pátek vozil v batůžku sám
@klaruskaholubinka učitelky mají láhev a pak to každému rozlévají a děti mají batůžek svůj a mají tam i právě pláštěnku nebo mikimu, počasí se může změnit tak ať mikinu netahaji dají na záda a hotovo
Nikdy batoh nenosili. Všechny věci měli ve školce dvakrát, takže nic nebylo potřeba. Ve třídě měli každý svůj hrnek na pití.
@ekou my teda batoh do školky vyloženě ne ale máme školku přes silnici pokud by měla školku dál tak asi jen když se ponese pyzamko. Jinak k tomu pití u nás ho děti nosí pokud je teplé počasí. Chodí na procházky a každý si nese svoje. Jinak pokud jsou ve školce nebo na zahradě mají v plastovych hrneckach. Ale zrovna ta lahev s pitím mě přijde hrozně fajn starší ho nenosili a když byly třeba 2 hodiny na procházce tak musely mít zaručeně žízeň ale to mi došlo až u nejmladší
@ekou moje dcerka nosila.. 😊👌 A jsem vdecna a pysna i sama na sebe😂 protoze si na to zvykla a tedka proste sama si taha batoh s vecma.. 😊 Do skolky, tam sice mela treba leginy, tricko na prevleceni, kapesnicky, vlhceny ubrousky, plysaka treba😄🤷a od te doby vi a nosi si batoh na zadech sama 😊👌
Záleží na té školce. Někde se hodí, jinde ne. Dcera má asi 5 batohů už od mala 😀. Hodí se furt. Ale do školky ho zrovna nebereme 😀. Má tam velikou skříňku a všechno si nechává tam. Ale pokud by měla jen nějaký háček nebo kapsář, tak se batůžek jako další úložný prostor může hodit. A nebo kdybyste měli školku, kam se nosí vlastní jídlo třeba.

Ano, od té doby, co nejezdí do školky v kočáru. Po školce obvykle jdeme na hřiště, na pochůzky, na kafíčko, prostě nějaký program, tak tam má stabilně vlhčené ubrousky a svačinku, plus třeba mikinu, balonek, bublifuk, křídy, co je zrovna potřeba nebo podle toho, kam jdeme. Odmítám to tahat.