icon

Jméno pro dítě. Kryštof nebo Jakub?

adinka19
Včera v 18:17

Chtěla bych vás poprosit o názor na výběr jmen Kryštof x Jakub. Příjmení německé a krátké.

Vy, co máte doma Kryštofa, jak jej oslovujete? ♥️

veru181
Včera v 21:35

Obě jména jsem měla ve výběru, u Kryštofa jsem právě bojovala s tím, že mě nenapadaly žádné pro mě hezké varianty kromě Kryštůfka.

anonym_38cd42
Včera ve 22:13

U Jakuba jde více variant pěkného oslovení. U Kryštofa je třeba možnost: Krýšo, Kryšto, Tofi, Štofi, Štůvku, Kiki, Krykry... ale já bych tohle jméno nadala, mně to nejde přes pusu.

elvira
Dnes v 05:53

Sousedi mají Kryštofa, když na něj volají :"Kri-Kri", kroutí se mi palce na nohou.
Jako matka Jakuba toto jméno doporučuji.😄

patypresdevaty
Dnes v 07:11

Máme doma Jakuba a dala bych znovu 🙂 Má to spoustu hezkých variant jména a k německému příjmení to půjde hezky. Kryštof samo o sobě je hezké, ale ty zdrobnělé varianty se mi nelíbí...

mabs
Dnes v 08:50

Za mě rozhodně Jakub. Domácí varianty jména Kryštof se mi vůbec nelíbí.

malovani
Dnes v 09:13

Krystof je moc hezke jmeno, rikat se mu da ale jen Krystofe. Vse ostatni mi zni priserne.

jiss
Dnes v 10:01

Říkám Chris /Kris/, ostatní v rodině jedno z výše zmíněného. Lepší než Jakub, kterých je všude plno.

krtcice
Dnes v 11:10

S Kryštofem zkušenost nemám vůbec, Jakuba jsme zvažovali teď při posledním těhotenství, kdyby to byl kluk 🙂

anonym_0144e4
Dnes ve 12:13

Kryštofe, Kryštůfku, Krýšo, Krýfo, Kryšoide😆, Krýšulko, Kryšulo, Krýfku..já bych asi vynalezla spoustu variant😂
Ua ně jsou obě jména suker, ale příkde mi, že je přejakubováno...takže za mě Kryštof.

pilzzee
Dnes ve 12:18

@adinka19 Znama ma Kristiana a rika mu Kiki, Myslim, ze by to slo pouzit i pro Krystofa 🙂 Jakubu je mooooc 😀

rnika
Dnes ve 13:15

Kdybych musela volil tak z těchto dvou tak Jakub. Jinak Kryštof - je většinou Krýša ( to se mi tedy vůbec nelíbí) ještě je fajn Kryštůfek - to jde ale jen do určitého věku 😁

reeeza
Dnes ve 13:15
@anonym_0144e4

Kryštofe, Kryštůfku, Krýšo, Krýfo, Kryšoide😆, Krýšulko, Kryšulo, Krýfku..já bych asi vynalezla spoustu variant😂
Ua ně jsou obě jména suker, ale příkde mi, že je přejakubováno...takže za mě Kryštof.

@anonym_0144e4 Kůfo, Kůšo, Krůšo, Krůfo, Krufíne😆

barasapo
Dnes v 18:42

My máme Kryštofa a je to Kryštof, Krýša, Kryštůfek. Měla jsem ho vybrané roky a neměnila bych.

martinka0209
Dnes v 18:42

Sousedka Kryštofovi říká ještě Kiki

monny3
Dnes v 20:42

A kdo potřebuje sto variant zdrobnělin 🙈 ? Osobně by mi Kryštof a Kryštůfek úplně stačilo 🩷 syn má Kryštofa kamaráda a zkráceně mu říká Kryšťo a jinak normálně Kryštofe 😉 Hlasuju pro Kryštofa, Kubíků je všude plno 😄