icon

Jak se vyrovnat s kontrolami a kritikou na pracovišti?

21. bře 2026

Ahoj vsem,uklizim 15 let ve firme.A myslim,ze vse na pohodu.
Asi 14 dni,co chodi nase sefova na kontroly,kdyz jeste nejsme v praci a vezme si rukavice bile a kontroluje,jak je uklizeno.A rikala,ze bude mnohem hur...Tento tyden same chyby nasla,po 15ti letech...
Jak se k tomu postavit?
Prijde mi to potupny.
Dat vypoved nebo to tolerovat?
Je mi z toho na nic...

lv
21. bře 2026

Třeba má nově kontroly úklidu zadané, možná byl někdo nespokojený, možná chtějí zvýšit standard. Spíš bych se zeptala na způsob provedení, zadání, změny atp.

autor
21. bře 2026
@lv

Třeba má nově kontroly úklidu zadané, možná byl někdo nespokojený, možná chtějí zvýšit standard. Spíš bych se zeptala na způsob provedení, zadání, změny atp.

@lv co vim,tak je to z jeji hlavy.Ze dostala funkci,tak aby se ukazala.

zuzekk
21. bře 2026

Nové koště… to přejde

lv
21. bře 2026
@anonym_autor

@lv co vim,tak je to z jeji hlavy.Ze dostala funkci,tak aby se ukazala.

@anonym_autor jakožto nově jmenovaná? Pořád to platí- možná ji jmenovali, aby pozvedli úroveň úklidu, možná co bylo předtím už nestačí, zkuste se bavit normálně fakticky- co zlepšit, kde je potřeba třeba jiná chemie, postup, četnost atp.

autor
Včera v 01:33
@lv

@anonym_autor jakožto nově jmenovaná? Pořád to platí- možná ji jmenovali, aby pozvedli úroveň úklidu, možná co bylo předtím už nestačí, zkuste se bavit normálně fakticky- co zlepšit, kde je potřeba třeba jiná chemie, postup, četnost atp.

@lv ano nove jmenovana.Zda se mi,ze to dela nashvaly.A vypovedi nemam mavat?

lv
Včera ve 02:31
@anonym_autor

@lv ano nove jmenovana.Zda se mi,ze to dela nashvaly.A vypovedi nemam mavat?

@anonym_autor pokud nemáš zajištěné jiné zaměstnání, tak ne, alespoň zatím.

autor
Včera v 08:22
@lv

@anonym_autor pokud nemáš zajištěné jiné zaměstnání, tak ne, alespoň zatím.

@lv děkuju za odpoved☺️.Jsem z toho zoufala.Po 15ti letech.Vzdy vse v pohode a ted toto

barumrallyebum
Včera v 18:57

Krok c.1 je sama sobe odpovedet jestli tu praci delas opravdu peclive. Pokud ano tak "nove koste..." , pokud jsou vytky opravnene, tak se zlepsit.

westie
Včera v 20:16

A co to vzít jako příležitost? Po 15 letech už taky nemusíš všechno vidět objektivně. Třeba ti dá zajímavé tipy, na co se zaměřit a co zlepšit. Na kontrolách není nic potupného, je to běžná věc, zažívají to i zkušení profesionálové. Já jsem třeba za kontroly mojí práce ráda, ale musela jsem se s tím naučit pracovat a přijmout zpětnou vazbu.