Jet na dovolenou s tchyní: Ano nebo ne?
Manžel chce, abychom letos jeli k moři i s jeho mámou. Prý nám pomůže s dětmi.
Tchyně je hodná, ale všechno komentuje. Už teď vím, že bych si s ní v jednom apartmánu neodpočinula.
Nevím, jestli jsem protivná, nebo mám právo říct, že takovou dovolenou nechci.
Nope 🤣 ani s mámou, ani s tchýní... Dovolená s dětma je už tak mazec, natož s sebou brát někoho, s kým se necítím 100% dobře...
No to je těžké, tchán je pohodář s ním by byla dovolená v pohodě, ale tchýně je taková organizátorka, takže bych si měla po dvou dnech (možná i dřív) chuť vzít dovolenou z dovolené.
Ani za nic 😃 ale my to máme jiné, protože bydlíme společně ve dvougeneračním domě, takže se vidíme prakticky denně, tím pádem bych dovolenou s nimi už nedala...pokud bychom se viděli třeba jednou za měsíc, tak by asi pár dní společné dovolené nevadilo, ale určitě ne v jednom pokoji nebo apartmánu.
Byli jsme 2x, jednou v Beskydech, jednou u moře. Oboje mělo velkou výhodu v hlídání dětí, které nám bývalo vzácné. Jsme povahou jiní, ale ten týden u moře se dal zvládnout. Zpětně na to velmi ráda vzpomínám, před dovolenou jsem taky měla dost obavy. Po letech jsem se dozvěděla, že možná větší problém měl tchán se mnou než já s nimi...
My jsme byli na skoro 3 týdny, měli jsme apartmány proti sobě. Nehlídala, ale s tím jsme vlastně nepočítali. Prostě jsme jí chtěli vyvézt k moři. Známe se už 20 let, obě jsme se naučily jedním uchem tam, druhým ven.

@anonym_autor právo samozřejmě máš, vaše rodina, vaše pravidla. My vás neznáme, netušíme, jestli by tchýně byla pomoc nebo prudič. Já byla s tchýní a tchánem na 4 dovolených a bylo to skvělé, budu ráda, pokud s námi ještě někdy někam pojedou/poletí. Tři dovolené u moře měli svůj pokoj, pokoje byly sousedící balkonem, vloni jsme měli pronajatou chatu a každý svůj pokoj.