Koupě sušičky, jaký typ máte? Jak jste spokojené?

lucisuska
16. říj 2016

Během 14 dnů bychom rádi koupili sušičku na prádlo. Můžete mi prosím napsat jaký typ přesně máte, jak jste s ní spokojené, jak dlouho trvá program suché do skříně? Koupily byste si ji znovu? Moc děkuji za odpověď. 🙂

brunetka11
16. říj 2016

@lucisuska Máme 3 roky Eletrolux, v nabídce jsem již náš konkrétní typ viděla vyprodaný. Jsme velmi spokojeni.
Ad. čas - ten sice máš jakoby přednastavený, ale podle typu prádla. Navíc je to ovlivněno i váhou a množstvím. Plus samozřejmě původní vlhkostí (je rozdíl mezi prádlem ždímaným na 800 a 1200 otáček). Takže to může být třeba půl hodiny, ale také 3,5 hod.

brunetka11
16. říj 2016

@brunetka11 oprava - 2,5 hod.

andysek2512
16. říj 2016

@lucisuska my máme od LG, ale máme pračku se sušičkou ptz na to nemmae místo... Program suché do skříně - stim že to zváží množství atak trvá max 2 hod🙂 a za mě supr🙂 nemůžu si to vynachválit, ted hodně používám program - sušení chladným vzduchem a nachvili to ještě povesim ale supr, prádlo je krásné mekkoucke:+)

lenoulinkaa
16. říj 2016

@lucisuska my máme bosch, program trva do dvou hodin. Používám celoročně. Už bych si to bez sušičky nedokázala představit.

nuggett
16. říj 2016

Můžu se zeptat jaký je rozdíl když je sušička součást pračky? Chtěla jsem to kvůli usetreni místa a přítel mi to pomluvil že to je na houby...někdo se zkusenostma? 😊

barumat
16. říj 2016

@nuggett Máme aeg, koupila jsem kvůli tomu, že jí už tři roky má máma a je naprosto spokojená. Sušička na začátku vyhodí 3h24min, ale vždycky se to zkrátí (nikdy nemám v bubnu 9kg prádla), suším do dvou hodin a prádlo je pak opravdu vysušené, není třeba nechávat odvětrat. Filtr je dobře přístupný, ovládání jednoduché. Ohledně kombinace pračka+sušička, slyšela jsem, že je to kompromis, kdy je ubráno na kvalitě obojího, což nemůžu posoudit. Pravda ovšem je, že když se ti rozbije nějaká součást v sušičce, nemůžeš v tu ránu ani prát a naopak. Takhle by ti třeba prádlo nouzově vyprala mamka nebo sousedka a usušit by sis ho mohla už doma v klidu, a nepůjde to.

barumat
16. říj 2016

@nuggett No a taky už se mi několikrát stalo, že jsem zároveň prala i sušila, a počítám, že jak malá poroste a třeba přibyde ještě jedno mrně, tak se takové situace budou množit 😉

barumat
16. říj 2016

@nuggett Ještě dodám, že je obvykle možnost pračku se sušičkou od téže značky postavit na sebe a místo tak ušetřit. Máma to takhle má, instalovali jsme to já se synovcem bez problémů a vše frčí k naprosté spokojenosti.

nuggett
16. říj 2016

@barumat děkuji...teď ještě nasetrit 😂