Příkrmy-zmrazená zelenina. Vaříte z ní, nebo jen z čerstvé?
Holky, varite prikrmy ze zmrazene zeleniny? Nebo jen z cerstve? Je v tom nejsky zadadni rozdil?
ja bych rekla, ze kdyz nemas vlastni ze zahradky, tak je fuk jestli zmrazena nebo kupovana, co byla vypestovana v prosinci/lednu/unoru buhvi kde... za me je dobre delat doma a nekupovat sklenicky🙂)
Klidně občas po ní sahnu 🙂
Klidně. 🙂
@lida9 A pak se můžeš doma uvařit k smrti a dítě domácí jídlo odmítá. 😀 nicméně si myslím, že skleničky jsou kvalitní, jen drahý. Vařím doma, vždycky tak 5-6 porcí, nechám na dva dny a zbytek do mrazáku. Pokud to ale fešák ji.🙈🤣🤣🤣
Teď jsem začala kupovat na fresbedynky.cz biozeleninu. Samozřejmě teď tu, kterou lze skladovat (řepa, batáty, brambory, pastiňák, mrkev apod.). Nad 1000 korun je doprava zdarma, DPD přiveze hned. A je to 🙂
Vetsinou cerstva a tu si i rozmixovanou mrazim. Z mrazene pouzivam urcite hrasek, kukurici, obcas i spenat ... jen to chce oplachnout a uvarit.

já vařím ze zamražené... a upřímně? nevím.. jedna osoba říká kupuj svěží /ale co je svěží v zimnáím období/ druhá říká, hod to do mrazáku, zabiješ bakterie 😀 co já vím :D ideálně ale si dělám polotovary sama doma, které dávám do mrazáku a pak mám oběd raz dva pro dítě hotový 🙂