icon

Příkrmy-zmrazená zelenina. Vaříte z ní, nebo jen z čerstvé?

evika_1105
8. pro 2020

Holky, varite prikrmy ze zmrazene zeleniny? Nebo jen z cerstve? Je v tom nejsky zadadni rozdil?

marketka_m
8. pro 2020

já vařím ze zamražené... a upřímně? nevím.. jedna osoba říká kupuj svěží /ale co je svěží v zimnáím období/ druhá říká, hod to do mrazáku, zabiješ bakterie 😀 co já vím :D ideálně ale si dělám polotovary sama doma, které dávám do mrazáku a pak mám oběd raz dva pro dítě hotový 🙂

lida9
8. pro 2020

ja bych rekla, ze kdyz nemas vlastni ze zahradky, tak je fuk jestli zmrazena nebo kupovana, co byla vypestovana v prosinci/lednu/unoru buhvi kde... za me je dobre delat doma a nekupovat sklenicky🙂)

jjasmina
8. pro 2020

Klidně občas po ní sahnu 🙂

me_druhe_ja
8. pro 2020

Klidně. 🙂

me_druhe_ja
8. pro 2020

@lida9 A pak se můžeš doma uvařit k smrti a dítě domácí jídlo odmítá. 😀 nicméně si myslím, že skleničky jsou kvalitní, jen drahý. Vařím doma, vždycky tak 5-6 porcí, nechám na dva dny a zbytek do mrazáku. Pokud to ale fešák ji.🙈🤣🤣🤣

veroniqess
9. pro 2020

Teď jsem začala kupovat na fresbedynky.cz biozeleninu. Samozřejmě teď tu, kterou lze skladovat (řepa, batáty, brambory, pastiňák, mrkev apod.). Nad 1000 korun je doprava zdarma, DPD přiveze hned. A je to 🙂

ito
9. pro 2020

Vetsinou cerstva a tu si i rozmixovanou mrazim. Z mrazene pouzivam urcite hrasek, kukurici, obcas i spenat ... jen to chce oplachnout a uvarit.