icon

Svačinky. Jaké dáváte?

ondruchovat
22. led 2020

Dobrý den , jaké svacinky jste dávaly svým dětem tak cca 7-8 měsíc ? Dopoledne dávam ovoce a odpoledne jogurt bily .. jen nechci ať má dcera stereotyp , děkuji

konidana
22. led 2020

na stereotypu není nic špatného 😉 (můj syn už minimálně 8 let snídá každý všední den pečivo s medem🙄😂)

ivis_b
22. led 2020

V tomhle veku jen ovoce / zelenina. Pozdeji treba ruzne zeleninove placky z trouby, nebo treba pecene placky z vlocek, bananu a jablek. Ale stereotyp u tak malinkych deti asi nehrozi, proste jeste neni moc veci, co mohou jist, tak proste stridat, co jde a s vekem toho bude pribyvat.

amazonkajanik
22. led 2020

Tocim kaše (2 druhy) a presnidavky. Horší je to s obědem. Když mu uvařim, tak tomu moc nedá, ale když koupím totéž,sní celou sklenici.😣 navíc musím ty kupovane ještě propasirovat,jelikož i kdyz je to 6+ jsou v tom na něj moc velké kousky a dáví se

ondruchovat
autor
22. led 2020

@amazonkajanik kaše mám asi 4 to je pro mě ok , i oběd . Kuouju skleničky takže to u nás znamená snezen cely oběd , a dávam měsíce napřed ať si na t kozsky zvyká ..

amazonkajanik
22. led 2020

@ondruchovat tak on ten davici reflex ma mít po kom. Tchýně se davi jen při pomyšlení,že má jít na obtisky a já jako malá jsem byla schopná jíst polívku snad půl hodiny,než jsem rozkousala ty malé kousky zeleniny. Ale už ho pomalu navykam,že nechávám větší kousky,nebo hutnejsi kaši

eithelwing
22. led 2020

@ondruchovat Ovoce a jogurt. 👍😊 A dcera byla spokojená. Ovoce se da střídat, případně spojit i s jogurtem, ale dceři to dlouho vyhovovalo takto. Takto malé děti ten stereotyp ještě tak nevnímají. Aspoň mi to nepřišlo. 😊