icon

Náušnice pro miminko, kde a za kolik jste kupovali?

strawberr
18. říj 2015

Ahoj maminky, švagrová čeká holku a chtěli bychom té malé darovat náušnice. Kde a za kolik jste kupovali náušnice pro nejmenší? Lepší píchnout, nebo nastřelit? Bílé, žluté zlato, stříbro, nebo chir.ocel? 🙂 a co objednání přes internet? Nebo raději koupit v kamenné prodejně (tip na Brno? 🙂 ) . Moc děkuji za odpovědi.

macinka0007
•
18. říj 2015

TAk za mě určitě nastřelit 🙂 máme žluté zlato kupoval jí je děda 🙂 kdyby já tak bude bílé zlato :D a naušničky stáli asi 3500 🙂 a přes net tomu moc nevěřím :D a jelikož jsou z jihu čech tak v Brně nevím kde 🙂

eficenka
•
18. říj 2015

ahoj, a víš jistě, že touží po náušnicích?
znám i hodně maminek, co holčičkám náušnice nedají - dostanou je - až si řeknou ( třeba v 5ti letech, ve 12ti atd..)
jen aby to nebyl dárek, který se ani nevyužije,....
jinak naší malé kupovala tchýně - z bílého zlata na 2200, ale leží v tom šuplíku 😉

sikorina
•
19. říj 2015

Ja jedine titanove. Jsou mnohem levnejsi nez zlato, kov je velice odolny a nezpusobuji zadne alergicke reakce. Jsou taky mnohem lehci nez jine kovy! 😉

stepula90
•
19. říj 2015

Dávat malým mimčům naušnice je blbost, argument typu, že si v období miminka tu bolest nebudou pamatovat a jak to budou mít aspoň za sebou je o ničem... Taky jsem toho názoru, že by měly dostat náušničky až si řeknou. Nemyslím si zrovna, že by někdo miminku vytrhl drahé naušnice z uší, jak jsem občas slýchávala od svých babiček, tetiček... Ale je to podle mě zbatečnost!

sajus
•
Odpověď byla odstraněná
•
mik_a
•
Odpověď byla odstraněná
•
nika82
•
19. lis 2015

ja som za nastrelenie

pavcza
•
19. lis 2015

Záleží na vkusu rodičů, aby se líbily, nenápadně vyzjistit, jaké zlato třeba preferují. Já malé pořizovala bílé zlato a stály tušim okolo 3000,- a bylo to v klenotech Aurum, což je myslim, po celé republice. Šla bych jinam, možná bych vybrala i levnější, ale tchýně tam má kamarádku a jelikož je kupoval tchán (dle nich je musí pořídit děda, nevim, kde na to přišli), tak jsem vybírala tam.

barumat
•
19. lis 2015

Rozhodně doporučuju nastřelit, miminka o tom prakticky nevědí a je to bez krve, zatímco píchnutí způsobí, že se druhé ouško reakcí na bolest při prvním stáhne a víc bolí. Jinak v Praze jedna paní nastřeluje miminka (strašný slovní spojení 😀 ) a doporučuje pro ně náušničky z chirurgického PLASTU - jsou lehčí, nezpůsobují vůbec nic (třeba mně při chirurgické oceli ucho hnisalo měsíc, až na zlatě přestalo jako když utne, a kdykoliv ocel vrátím, začne ucho zase bolet) a jsou krapet širší, takže pak není vůbec obtížné vyměnit je za normální klasické náušničky ani u opravdu malého miminka. Koneckonců nemusíte dávat náušničky, ale poukaz na nastřelení. Do Brna za Vámi paní asi nepojede, ale jako tip to možná oceníte 😉 KAŽDOPÁDNĚ doporučuju rodiče mírně naťuknout - třeba opravdu náušničky neplánují. Pak je hezkým dárkem i přívěsek s řetízkem pro štěstí.

zuzapra
•
19. lis 2015

Mame pichnute, vubec to miminko neboli, protoze na to strikaji znecit. sprej. Bile zlato s kaminky, kupovala svagrova v Brne. Pro me krasna holcicka a k holcickam patri nausnice a dlouhe vlasky. Upozornuji,ze je to muj nazor! 🙂

zuzika05
•
24. lis 2015

Naušnice rozhodně nastřelit! Jinak já sem kupoval v Tescu (Brno - krpole) mají takový šperkařství a taky z různých internetových stránek, když byla dcera větší - nausnice-e atd.

neyki
•
5. dub 2016

V našem eshopu můžete vybrat z velkého množství náušniček ze zlata - jak bílého a žlutého, tak i růžového. Pro nejmenší parádnice nabízíme náušničky s bezpečným zapínáním. 🙂

babanci
•
24. zář 2018

Napřed jsme nastřelili a po nějaké době vyměnili ty pecičky, co dávají, za normální dětské náušnice. Koupili jsme v kamenné prodejně, z bílého zlata, fialky s kamínkem. Máme Violku, tak proto.

babanci
•
24. zář 2018

@stepula90 Tak u mě to bylo naopak. Naši mě nenechali píchnout uši a mě to celé dětství mrzelo a vyčítala jsem jim to. Bála jsem se jít, protože se děsím jehel, ale tak jsem po náušnicích toužila, že jsem si je nechala píchnout ve 24 letech. A bolelo to jako čert. ☹

oveckaluky
•
24. zář 2018

@babanci Naší mamce je taky nenechali píchnout, ale nenašla nikdy odvahu...našla ji až hodně později - nechala si je nastřelit, udělala si radost k šedesátinám 🙂 Nikdy není pozdě 🙂

babanci
•
24. zář 2018

@oveckaluky To teda!Moje tři dcery měly náušnice už pár dní po porodu,tenkrát to dělaly zdravotní sestry u nás v porodnici běžně. Vnučky v 5 pěti měsících.

oveckaluky
•
25. zář 2018

@babanci Jj, já prý šla taky z porodnice s náušnicemi, ale holkám mi píchli uši až na 4 měsících, po prvním očkování.

gabik888
•
26. črc 2020

Ahoj holky, poradíte nějaké zlaté (bílé zlato) nebo klidně i stříbrné náušničky se zvířecími motivy? Já doporučuji nastřelit, přijde mi to takové víc profi.