icon

Dětská móda

pet.s
6. led 2012

Milé maminky, hledala jsem nějaké nápady jak strojit tu svoji princeznu. Napadlo mě založit diskuzi na téma dětská móda. Uvítám Vaše nápady, fotečky, rady i ruční výtvory. Jsem už postarší matka, tak hledám inspiraci a i se ráda pochlubím. Těším se na příspěvky a fotečky. Vkládám první.

pet.s
autor
28. únor 2012

@brusinka.pusinka myslíš, že by ji na 13 cm byly? půvidně jsme myslela jako na ted jako bačkůrky,ale zase o kolik ji může vyrůst nožička do léta? asi ji je vezmu a uvidíme...

brusinka.pusinka
28. únor 2012

@pet.s Jsou to jarní botky pro Karamelku.... a jo jsou na 13 cm nožku tak to alespoň píši v jejich číslování my máme nožku 15 cm a budeme kupovat 25 což má 16.5 cm takže oni to tak mají a myslím že správně pokud je budeš chtít domluvíme se😀 klidně si to nechej projít hlavou

pet.s
autor
28. únor 2012

@brusinka.pusinka asi jo, já ji vezmu,alespon vyzkouším tuhle značku....

samson
28. únor 2012

zdravím, chtěla bych se zeptat jak to děláte s oblečením, které je např. malé. Prodáváte ho? A pokud ano jde prodej dobře? A přes MK? MMB? kamarádkám?..

weri1
28. únor 2012

@samson prodávám tady a na mmb ,ale spíše se mi prodávají věci tady

weri1
28. únor 2012

@pet.s já bych je asi prvně vyzkoušela někde v obchodě...každá botka sedí jinak....třeba já teď kupovala sandálky na doma superfity a každá botka seděla jinak, stejná velikost a v jedné plaval a druhá dobrá a byla to stejná značka 😉

reruna
29. únor 2012

@weri1 ony totiž nožičky někdy nemají stejnou velikost, já mám například jeden palec delší, mm taky - dokonce o dost, takže ono to někdy nemusí být botkama... botky je fakt nejlepší zkoušet, ale s papučkama befado jsem to riskla a klukům objednala přes net a jsou jim dobře a já jsem z nich nadšená, jsou moc krásné, lehoučké...

pet.s
autor
29. únor 2012

@samson věci jsem se snažila prodávat, protože jsem měla pocit, že mám hezké a kvalitní kousky.(next, H&M, Mothercare), málo nošené(mám poslední vytoužené dítě, takže si fakt strojení a nakupování užívám). Ale tedy čas a námaha tomu věnovaná s výsledkem mě neuspokojila. Několik večerů jsem strávila nafocením, několik pak popisováním přeměřováním a vkládáním na web. A pak je musíš každou chvíli aktualizovat, hlídat mail, odpovídat, opět přeměřovat, popsovat, hlídat účet, pořád někde uchovávat a pak balit a běhat s balíky na poštu. A ještě pak trneš, aby Ti někdo nenapsal, že se mu to nelíbí a kdesi co si. A nakonec se to stejně nevyplatí finačně nebo vyděláš jen pár korun.
Kašlu na to. Máme obrovskou krabici, do ní házím po žehlení, co je Teri malé. A jednou za čas to vezme muž do azyláku tady u nás ve městě. A je to vyřešené během jednoho odpoledne.

hanula11
1. bře 2012

@samson pet.s má s tím prodáváním pravdu. Je s tím strašně moc práce, říkáš si, že ty věci někdo užije a pak jenom koukáš, že je nikdo "nechce", musí se to aktualizovat atd. Njn, 🙂, já tedy už něco po malé prodala, ale je z toho míň užitku než kolik do toho vložíš energie.
Jinak sama na MMA nebo i tady na MK nakupuji, někdy se dají koupit opravdu pěkné věci, ale to je zase hodně o štěstí, jak tu někdo taky psal, musíš být ve správnou chvíli na správném místě 😉. Jinak většinou když něco konkrétně sháníš, nikde to "není" 😔 😀

mamkamarketa
1. bře 2012

@pet.s ja s tebou souhlasim. tomas ma kvanta hezkeho obleceni. sice to jeste nechavam pro potencionalni druhe dite,ale uz ted vim,ze proste to nebudu prodavat. nestoji mi to za tu praci a cas. budto to daruju nake kamaradce,nebo proste to odnesu do detskeho domova 🙂

chci se zeptat,nevite,zdali nekdo dela platene kalhoty? z takove te ''pytloviny''

brusinka.pusinka
1. bře 2012

Děvčata přidala jsem botky do inzerátu některé jsou hodně málo nšené třeba se vám zalíbí😀 Věcičky budu přidávát postupně🙂

reruna
1. bře 2012

Holky s tím prodáváním máte úplnou pravdu, většinu věcí dávám do krabice, že se třeba budou jednou hodit mladší ségře...občas se něco snažím prodat, občas něco i koupím, lépe se mi prodává tady, než na mmb...

brusinka.pusinka
1. bře 2012

@reruna hezké věci prodávám a takové ty ostatní daruji většinou na sociálce přes kamarádku potřebným maminkam nebo dávám na charitu 🙂

hanula11
1. bře 2012

@brusinka.pusinka já tedy háčkovat umím, pár háčkovanejch čepiček a kloboučků jsem malé pořídila, ale odvahu do vlastní čepičky (třeba i pletené) nemám. Potřebovala bych ten "návod" 😉 🙂

weri1
1. bře 2012

já prodávám....docela mě to baví .-)

apollo11
5. bře 2012

Maminky, nemáte tip na nějaký fakt hezký jarní lehký kabátek na knoflíky (ideálně dvouřadý 😉 ), střih do áčka, s kapsami, hezká barva.. co jsem tak hledala, pořád to neodpovídá mým představám. Třeba jste náhodou někde nějaký takový zahlídly 😀

kamilka007
5. bře 2012

@apollo11 Já se zase budu opakovat, ale můj stálý favorit je Next - koukni na http://www.nextdirect.com (s cenama v českých korunách), nebo na halens.cz mají v rámci Nextu taky pár krásných. 🙂

apollo11
5. bře 2012

@kamilka007 Díky, mně se tam líbil ten fleesový zimní, ale tyhle jarní mi připadají přezdobené, až na ten žlutý - něco podobného, ale s kulatým límcem a v jiné barvě (třeba tmavěmodré, červené) bych si představovala 😵 I když za tu za tu cenu 😅 mám strop tak těch 600-700 😉

hanula11
6. bře 2012

Nám by měla už brzy dojít jarní vyteplená džínová bundička, nějaké kalhoty a halenky. Pomalu "jarníme" a taky měníme šatník, jak malule roste 😉 🙂. Třeba se mi zadaří sem hodit nějaká fota 😵

mates22
6. bře 2012

já teda nakupuju i prodávám na mimibazaru a aukru, ale je to fakt, že je s tím spousta práce a prodá se tak třetina a to ještě ne na první pokus ☹ . Ale zase nakupuju takhle ráda, dost se ušetří, věci jsou parádní a dětem je to fuk, jestli to má nebo nemá visačku. Akorát botky kupuju vždycky nový, ani mladší nedědí po starší 🙂

fangi
6. bře 2012

@kamilka007 Mohla bych se zeptat, jak probíhá nákup přes nextdirect.com, to je oficiální eshop Nextu a dodává i do čR, chápu to dobře?? Jaká je cena poštovného?? Nebo jsem to špatně pochopila? 😀

weri1
6. bře 2012

tak jsem dnes navštívila lindex a byla jsem nadšená z bund...konečně obchod, kde jsou bundy v krásných barvách a ne jen tmavé...no ale ty ceny 😒 třeba v dalším životě 😀

mamkamarketa
6. bře 2012

@weri1 lindex je ma krasny bundy,ale drahy... ja tedka kupovala tu modrou. softsheelovka z mmb a barva je krasne syta 😵

weri1
6. bře 2012

@mamkamarketa mě je nepříjemnej ten matroš 🙂 ale jsou krásný

mamkamarketa
6. bře 2012

@weri1 jasny,no je to takovej neopren,ale zase do tohle pocasi ideal

marhulinka
6. bře 2012

Já taky okukuju bundičky,zatím teda jsem nenarazila na nějakou bombu...jedině v Terranově se mi líbí,tak uvidíme..

weri1
6. bře 2012

@mamkamarketa tak beník má tu z tchiba nepromokavou a jednu nepromokavou z HM tak právě už nechci nic takovýho....

holky já mít hodně peněz tak vykoupím všechny obchody 😀

@marhulinka běž se podívat do lindexu 🙂

mamkamarketa
6. bře 2012

@weri1 chapu 🙂

marhulinka
6. bře 2012

@weri1 😀 😀 😀 to znám

Lindex tu nemáme 😀 ještě že tak

weri1
6. bře 2012

@marhulinka tak to buď ráda, já si tam vybrala víc kousků....tak třeba tam koupím aspoň ponožky 😀 ne kalhoty tam mám vybraný

Strana