icon

Dětská móda

pet.s
6. led 2012

Milé maminky, hledala jsem nějaké nápady jak strojit tu svoji princeznu. Napadlo mě založit diskuzi na téma dětská móda. Uvítám Vaše nápady, fotečky, rady i ruční výtvory. Jsem už postarší matka, tak hledám inspiraci a i se ráda pochlubím. Těším se na příspěvky a fotečky. Vkládám první.

marhulinka
27. únor 2012

@mates22 😠 my zase máme špatnou každou rychlovarnou konvici 😝 😀 jako vážně,ať už jsme koupili levnou,drahou,pokaždé se podělá 😅

marhulinka
27. únor 2012

@brusinka.pusinka teď nevím,jestli jsem se tě už neptala 😅 kam jezdíte do toho Polska?

brusinka.pusinka
27. únor 2012

@marhulinka my jezdíme do Polského Těšína a do Bialsko -Biale 😀

marhulinka
27. únor 2012

@brusinka.pusinka vím,že tam jezdíte často,poradíš obchody?? Třeba právě botky pro děti

brusinka.pusinka
27. únor 2012

@marhulinka my jezdíme do kammených obchodů kde mají kvalitní botičky v typu našeho baťi či pegres a befado jako žirafka , jinak do Coccodrillo a nebo do 5,10,15 jsou tam supr věci a botičky 😀 Jinak klidně nakoupím i v Auchanu ve velkém obchoďáku jako je Tesco😀

marhulinka
27. únor 2012

@brusinka.pusinka no já právě tady u nás taky nakupuju třeba v Coccodrillo - zajímaly by mě třeba ceny,jestli se nějak moc liší,nebo to vyjde na stejno. Ale chtěla bych se jet podívat na věci i na botky. Jen nikdy jsem třeba v Pol.Těšíně nebyla,tak hledám tipy 😵

brusinka.pusinka
27. únor 2012

@marhulinka vyjde to o 1/3 až 1/2 levněji jak co a botky určitě a věci také 🙂 a navíc je tam větší výběr

marhulinka
27. únor 2012

@brusinka.pusinka moc díky, tak pojedeme nakupovat 😀

ganna
27. únor 2012

Holky chci se zeptat, jak jsou na tom nezavadne tenisky Converse. Ja je mam pro sebe a vim, ze nemaji zadnou klenbu, tak bych rada vedela jestli detske jsou tvarovane?

brusinka.pusinka
27. únor 2012

@ganna já je loni zkoumala a neměli byli dělané stejně jako ty dospělácké proto jsme pak šla do befado jinak se mi conversky moc líbí😀 také mám dvoje😀

pet.s
autor
27. únor 2012

@brusinka.pusinka a ty befada mají klenbu?

brusinka.pusinka
27. únor 2012

@pet.s jsou jak u nás žirafa botky a papučky😀

pet.s
autor
27. únor 2012

@brusinka.pusinka a přes koho objednáváš? asi je vyzkoušíme.-)

brusinka.pusinka
27. únor 2012

@pet.s mám paní na Fb a pokud nejedu do polska sama objednám přes ní😀 Jak máte velkou nožku?

pet.s
autor
27. únor 2012

@brusinka.pusinka naši 22, ale jak jsem koukala, tak oni mají jiné číslování, tak čekám až se vzbudí, změřím.-)

ganna
27. únor 2012

@brusinka.pusinka dekuju ja si to myslela 🙂

brusinka.pusinka
27. únor 2012

@pet.s no onito mají počítané i s nadměrkem 😀 kouni na inzeráty ke mě mám tam nádherné sandálky jsou uplně nové 😉

pet.s
autor
27. únor 2012

@brusinka.pusinka kouknu..tady na mmb?

pet.s
autor
27. únor 2012

@brusinka.pusinka sorry tady na MK,-))))))))))))))))))

pet.s
autor
27. únor 2012

@brusinka.pusinka já ji změřím nožičku až se vyspí...kolik mají stélku?

brusinka.pusinka
27. únor 2012

@pet.s celá stélka má 14.8 cm

brusinka.pusinka
27. únor 2012

Náš nový kompletek na jaro 😀 😀 😀 bundička 500kč botičky 150 kč s Ham a čepička maminka vyrobila cca60 kč 😀

brusinka.pusinka
27. únor 2012

a maminka má také takové botky.-D

mamkamarketa
27. únor 2012

@brusinka.pusinka to je krasna holcicka 😵
prosimte neni to softeshelova bunda z mmb?

brusinka.pusinka
27. únor 2012

@mamkamarketa není koupili jsme u nás v obchodě 😀 a moc děkuji za malou Karamelku😵

hanula11
28. únor 2012

@brusinka.pusinka tam nakupujete "za jejich"? Já do Polska nejezdím, párkrát jsem tam byla v minulosti, když se tam jezdívalo koupit co tu nebylo. A tak nevím, jak se tam platí dnes. Že by Euro 😉 🙂 ?
Tu čepičku bych taky brala. To je vlastní tvorba, nebo jsi měla návod?

brusinka.pusinka
28. únor 2012

@hanula11 jezdíme tam a platím buď jejich zlotkami nebo kartou a to vychází pak na eura😀 Jinak to je moje tvorba ... potřebovali jsme doladit k bundičce a jěště udělám jednu víc šedou😀 a trochu jinou.-D 😀

pet.s
autor
28. únor 2012

@brusinka.pusinka tak ty boty jsou huuuustý..ty kotníkový..taky bych je brala...sandálky prosím tě asi ne...ráno jsem ji měřila a máme ani ne 12 cm..-(((

brusinka.pusinka
28. únor 2012

@pet.s který pro malou nebo maminkovský.-D jo jasně to máte malou nožku je to na nožku cca 13 cm 😉

pet.s
autor
28. únor 2012

no oboje...a to jsou jarní botky? ty pro Karamelku?

Strana